![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 |
Mie imi merge fara probleme si in alte rezolutii wide (am testat dupa ce am vazut postul tau ). In alta ordine de idei, am reusit sa-l calibrez cat de cat, culorile sunt chiar bune...insa cu pretul unui banding evident in gradientele din orice aplicatie grafica. Asta e, la banii astia era chiar culmea sa le ai pe toate! | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
La mine, cu un cablu VGA, xboxu scoate o imagine de toata lauda.Deci monitorul ramane inca "frumos". Quote:
__________________ "For those who believe, no proof is necessary, For those who do not believe, no proof is possible.". "When I look fast, I'm not smooth and I am going slowly. And when I look slow, I am smooth and going fast". (Alain Prost). "Maybe the soulless minions of orthodoxy finally caught up with him.""The who?" | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
eu nu reusesc sa reglez contrast luminozitate. mi se pare prea alb, ma dor ochii. daca dau brightness mai jos nu se mai vad nuantele de gri in nokia test, voi cum tineti setarile contrast/luminozitate, temperatura culoare? in rest mi se pare super ok pentru banii dati, bleeding putin, culori frumoase, daca reusesc sa il si reglez o sa fie super. problema e ca e si noapte si probabil ca e normal noaptea sa ai luminozitatea mai jos? eu am avut un crt si nu prea umblam, era ok cum era. dar asta a venit reglat cam tare din fabrica si am simtit nevoia sa umblu, m-am gandit sa il reglez cu nokia test, si nu-mi prea iese.
__________________ Alex - 0727.571.253 | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: pitesti |
L-m achizitionat si eu si sunt multumit.Nu pot sa-mi dau prea mult cu paerea deoarece,evident,sunt subiectiv. Pt cei care vor mai multe detalii uitati un review. Conform celor de mai sus,pt o calitate maxima a culorilor,astea ar fi setarile: brightness 0 %, contrast 50 %, red = 44, green = 42, blue = 39 Sa le stapanim sanatosi !
__________________ ***Cine munceste nu mai are timp sa faca rost de bani*** | ||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: pitesti |
Este normal ca atunci cand intra in stand-by sa licare beculetul rosu ? Mi se pare cam aiurea sa semnalizeze mereu... L.E. Am cautat in review-l de mai sus si am vazut ca e normal.Sorry.
__________________ ***Cine munceste nu mai are timp sa faca rost de bani*** | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ În Pacific s-a descoperit o specie hibrid intre rechin si pestisorul de aur. Îndeplineste ultimele trei dorinte... | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Eu stiam ca rezolutia nativa e cea maxima, la LCD-uri.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca e nevoie de vreun suport hardware sau e doar treaba de soft, dar e corect, in anumite conditii se poate rezolutie mai mare ca cea nativa a LCD-ului... dar trebuie sa faci scroll pe desktop sa il vezi de la un cap la altul.
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
Mai e cineva care are al 6`le simt ca Noname? As vrea sa le zic: "Salute" On`topic - Si eu vreau sa imi iau Horizonu` asta, dar am cateva intrebari: Cineva zicea de 2 sau eu mai stiu cate revizii, ceva cu ecran glossy ca ar fi mai bun la contrast, sti cineva de treaba asta? Si cum e defapt? Glossy sau nu ... ?
__________________ Gusturile nu se discuta ... si nici lipsa lor! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|