![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Z5500 : Bune sau nu ?
Vreau sa-mi schimb vechiul sistem Jazz 9940 cu acest sistem de la Logitech (http://www.onestop.ro/produs-jazz-j9...850--cat664-85) Asa ca am nevoie de sfatul vostru, in special din partea detinatorilor. Sunt bune sau nu ? Am citit destul de multe discutii din care am inteles ca versiunile mai recente de Z5500 nu mai sunt asa fiabile. Bineinteles, daca aveti si alte recomandari...
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2006 Location: Bucuresti |
yo detin una din primele variante am auzit si yo faza despre cele noi ca nu sunt la fel dar nu am testat unu mai nou so this old that i have e f bun si multumit de el pe o palca de sunet creative x-fi xtreme music isi merita banii | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
eu as sta cu jazz-urile. le-am avut si am fost multumit, le-am vandut acum vreo 3 ani si persoana respectiva le are si acuma in perfecta stare. si da la bass in ele de nu se poate, deci fiabile sunt. de z5500 vad ca se cam plange lumea in ultima vreme.
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Probleme. Am schimbat primul Z5500 dupa un an, unitatea de comanda s-a dus dracu. Acum sunt la al doilea si iarasi face figuri aceeasi unitate de comanda, citeodata nu se aprinde decit din telecomanda, nu de la butonul on/off. Depinde la ce-ti trebuie. Eu am ajuns la concluzia ca nu merita economia facuta. Un receiver ca lumea si niste boxe adevarate sunt intr-adevar mai scumpe dar nu te doare capul. Daca il vrei strict pentru calculator atunci da, probabil ca e o alegere buna. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2006 Location: Bucuresti |
mda eu il am de 2 ani si nu am nici 1 prob exact acceas problema am mai auzit si la altii ca se vaita ca li se arde unitate de comanda sau se incinge pana se arde :| wtf?.. la cati bani dai sa faca asa nu mi se pare acceptabil.. acu.. e alegerea ta poate totusi prinzi o varianta buna sti cum e..
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Da, inteleg ca e loterie ![]() Am mai auzit ca daca iti cumperi Z5500 trebuie sa-ti iei UPS sau o punga de sigurante. Asta cat de adevarata e ? Eu am nevoie de un sistem pentru calculator, solutiile Hifi ies din discutie...plus ca vreau 5.1. Exista alt sistem mai bun decat Z5500 ? (Destinat PC-urilor)
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
si mie imi face probleme cateodata z5500le la unitatea de comanda, nu se mai aprinde decat din telecomanda, iar scrisul pe display a inceput sa se duca putin in coltul sus stanga. In rest nu am cum sa ma plang de ele, isi fac treaba impecabil pentru ce am eu nevoie adiq jocuri si filme pe PS3 (optic). iar faza cu ups-ul sau punga de siguranta nu o inteleg.
__________________ no sig | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am si eu Z5500 si nu am avut probleme cu el deloc. Sta in priza nons-top si merge muzica cu zilele. Doar odata sau de doua ori am ascultat intre 50%-100% din puterea lui. In general ascult la 3 liniute. Cu fiabilitatea cred ca e prima oara cand aud sa aiba probleme si chiar am ramas putin mirat. Niciodata nu am folosit telecomanda, doar unitatea centrala. Intr-adevar unitatea e calduta tot timpul. Sper sa nu ajunga sa aiba aceleasi probleme ca geniusurile de lemn. Primele modele erau superfiabile iar pe urma s-a imputit treaba rau de tot. Pentru o camera de 20mp dupa cum a mai spus cineva, e un sistem hardcore ![]() Chiar daca nu au 500w reali eu zic ca sistemul are destula putere si claritate. Deocamdata nu am cine stie ce placa de sunet si nu e connectat pe optic deci nu stiu cat poate cu adevarat, dar macar nu incepe sa ragaie cum fac geniusurile cand le dai la 50%.
__________________ Ymsg: bad_siemens Tel: 0723.265.714 Asus P5B, E6850, 3Gb Geil, 500+250Gb, Asus 8600GTS silent, Lg Lightscribe, TCM wireless kit, Pinnacle PCTV 310e, HP 1350 all-in-one, KME 400W, Samsung 21'', C SB Live 5.1 + Logitech z-5500. on the shopping list: Intel E8400 Last edited by ziemenz; 11-02-2008 at 10:21.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu nu as face un asemenea "upgrade" nici picat cu ceara. Si da, le-am ascultat pe amandoua.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|