![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Salutare, Vreau sa-mi achizitionez si eu unul din aceste doua sisteme Microlab cu telecomanda (neaparat). Se pricepe cineva sa-mi explice diferenta (avantaje/dezavantaje) dintre ele (lasand la o parte ce se vede cu ochiul liber, si anume ca unul din modele are amplificatorul separat? Iata cele doua modele: 1. http://www.e-tc.ro/articol/216/27118..._fara_fir.html 2. http://www.e-tc.ro/articol/216/3240/...manda_lcd.html Multumesc frumos. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Microlab SOLO-6C: are amplificatorul incorporat, putere mai mare, dupa parerea mea are un design mai atragator. Votul meu este pentru Solo 6. Nu stiu daca in afara de lucrurile spuse mai sus ar mai fi alte lucruri importante, detin un microlab si sunt foarte multumit cum suna. Mai are niste hibe dar ce vrei sa ii cer ca am dat pe el 100
__________________ Proc: Athlon 2500+ | | Mb: Epox 8rda+| | V.A.: Leadtek 6600 TD | | Memory: 512| | Case: GIGABYTE | | P.S. DELUX 500w | | Hdd: WD 80GB | | DvD-Rw: LG-H10n | | Display: Samsung 769MB | | S.c: Sb Value! | | Audio: Sony MDR-P80 + Microlab M-820 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
doar dezavantaj, ca ar ocupa un spatiu in plus , avantaj nu prea vadDaca "chestiile" au iesire necesara poti sa le conectezi
__________________ Proc: Athlon 2500+ | | Mb: Epox 8rda+| | V.A.: Leadtek 6600 TD | | Memory: 512| | Case: GIGABYTE | | P.S. DELUX 500w | | Hdd: WD 80GB | | DvD-Rw: LG-H10n | | Display: Samsung 769MB | | S.c: Sb Value! | | Audio: Sony MDR-P80 + Microlab M-820 | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2005 | Quote:
Don't worry. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Logic ca nu ai nici o problema, ai LCD . Eu am monitor traditional (CRT) si nu am probleme, dar cand ascult muzica la volum mare (si subwoofer-ul destul de tare) apar valuri de jos in sus, asta sigur este de la subwoofer . Distanta de la el la monitor este de 1 metru si ceva. Fenomenul tine cateva secunde, apoi mai apare dupa mult timp
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Poate te intereseaza Klipsch 2.1 Boxe 2.1 Klipsch Promedia GMX A-2.1
__________________ Athlon 64 4000+ San Diego --- Asus A8V K8T800 Pro --- 2GB DDR Kingmax 400 MHz dual --- Asus GeForce 6600GT AGP --- Maxtor 80GB 7200rpm --- power Fortron Blue Storm 500 --- DVDRW DL Teac | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Mi-am cumparat intr-un final Microlab Solo 6C. Concluzia: cat dai atat face. Nu se compara cu Altec MX5021. Le-am testat la acelasi PC. Diferenta e foarte evidenta la finete. Muzica rock suna total diferit pe cele doua sisteme. Intr-adevar diferenta calitativa intre cele doua nu este dubla asemeni pretului, dar este evidenta. Pentru cine isi permite recomand Altec.
| |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Timisoara | Re
Eu am un Logitech X530 si-l folosesc pe post de 2.1, adik centrul in fata monitorului, 2 sateliti in stanga, 2 in dreapta, subwooferul sub masa si pot spune ca sunt cele mai bune boxe de calculator pe care le-am auzit vreodata, dupa Altec Lansing MX5021. Sunt curios totusi cum s-or auzi boxele Razer Mako, despre care am vazut ca sunt nu numai certificate de THX, ci si concepute de THX. Ca design arata ca niste tobe de trib african, dar am inteles ca cica ar redefini sunetul prin calitatea lor. Costa vreo 1200 RON. Apropo, cam ce parere ati avea de ele? http://www.dol.ro/Produse/IT-Electro...0R3/index.asp? | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Pur si simplu boxele Razer au fost concepute de la cap la coada sa poate trece testele alea, lucru care nu se spune nimic despre calitatea sunetului, mai ales daca avem in vedere ca si Z5500 si alte traznai de boxe au certificari de genul asta. Eu un lucru stiu sigur, boxele care nu arata a boxe pus si simplu nu suna bine, daca pana si Bang&Olufsen au un sunet cel mult mediocru nu vad cum putea Razer sa faca bici din rahat...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
MX 5021 din pacate nu se mai fabrica cum se fabrica in 2005. Am luat in 2007 un MX, si a doua zi l-am pus pe forum la vanzare..sunt fffff prost fata de cel vechi..satelitii sunt la fel dar nu se aud bine deloc. Am un vecin care are modelul din 2005 si in ziua de azi se aude criminal.
__________________ ![]() | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Vecinul tau la ce placa audio asculta? dar tu?
|
| | #37 (permalink) | ||
|
__________________ killer4496@yahoo.com Razer Lachesis + Razer Tarantula + Razer destructor ![]() HIS HD4870 || Asus RAMPAGE-FORMULA || Corsair 750W CMPSU-750TX || X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro || Duo E8500 || Mushkin 2x2GB DDR2 || Antec Twelve Hundred | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|