![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Incompatibilitate Mouse vs. DataCable Nokia
Am un mouse Genius Traveler 600 pe USB, wireless. Am un Nokia N73 care se conecteaza la PC cu un cablu de date Nokia CA53. --- Problema: Cand conectez telefonul la PC, cursorul "ingheata" pe ecran. Cand deconectez telefonul de la PC, cursorul isi revine. Am incercat pe rand toate combinatiile posibile intre porturile USB. Nu vrea. Idei? Solutii?
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
De ce nu incerci sa conectezi telefonul prin Bluetooth? Mi se pare mai comod decat prin cablu. [edit]: Am gasit un topic in care e descrisa o problema asemanatoare. Vezi ultimul post (pe pagina 2), poate te ajuta: http://discussions.europe.nokia.com/...cending&page=1
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
. Thx pentru link, am sa ma uit !
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
S-a rezolvat, am schimbat PC Suite cu un model mai vechi si driverul pt. cablu de date.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|