![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | problema HDD extern Fujitsu
Salutare, Am un hdd extern fujitsu handydrive 160gb ...problema este in felul urmator.. Hardu vine cu un cd pe care se afla un program de accesare a hardului prin parola setata de utilizator , totul bine pana am uitat parola de accesare. Nu mai pot accesa hardul sub nici o forma , iar windowsul nu vede hardul decat dupa ce ii introduc parola in softul lui. Ce mai pot face? | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
In ro nu avem decat fujitsu-siemens , si niste distribuitori , care m`au trimis la cine am cumparat ![]() ![]() ![]() btw : fujitsu.com mi`a zis sa iau leg cu fujitsu-siemens care mi`au zis de n ori ca nu ma pot ajuta! ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- ma intreb daca as putea sa`i fac ceva pe cale software..... Last edited by cama; 28-05-2008 at 15:13.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Nu ştiu exact ce sistem foloseşte, dacă foloseşte protii cu cripări & shit cam greu să-i dai de cap. Dar repet, nu cunosc sistemul. Sincer, aş mai încerca cu fujitsu.com. În fond sunt buni doar să îţi ia banii? Explică-le de n ori şi lor.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 | Quote:
Pai cam asa sta treaba ,,give me money and screw you" la fel pt fujitsu si mai ales diverta care`s praf...cumperi si la 2 sapt esti in paguba , ca de schimbat nu le schimba nimeni si nici banii!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Daca mai are careva vre`o idee .....e binevenit sa posteze! Mersi -------------------- Editare ulterioară -------------------- mai are careva vre`o idee? -------------------- Editare ulterioară -------------------- up Last edited by cama; 30-05-2008 at 09:35.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|