![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| recomandare mouse
Tre' sa imi iau un mouse zilele astea. Nu stiu exact ce sa aleg... sa iau ceva pe laser (generic), sau ceva mai de firma? Am avut pana acum un logitech "optical mouse" luat cand au aparut astea pe piata (acum o caldare de ani) - era retail, venea la cutie si a mers mai prost ca un genius luat din carrefour (cel mai ieftin optic). Vreau un mouse pe care sa stea mana cat mai bine, sa nu sara, iar numarul de butoane este irelevant (2 butoane si un scroll imi ajung). S-ar merita sa iau un kit ms business hardware pentru mouse-ul intelli 1.1? Am auzit ca e foarte laudat... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
recomand un logitech mx518 sau un razer deathadder. Nici un SteelSeries Optical nu ar fi de lepadat.
__________________ picz or it didn't happen | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da, Designer are dreptate cu mx620, e foarte bun pt general use, insa e wireless, chestie absolut inutila la un mouse desktop. Pune-ti intai problema cum tii mouse-ul, tii palma pe el sau il misti cu degetele. 5 butoane este foarte benefic la un mouse ... nu scadea sub 5 butoane. Eu sincer iti recomand un A4Tech seria X, ala care-ti place mai mult cum arata. Toti sunt buni, si foarte ieftini. Clar cei mai buni mousi pret/performanta. Daca vrei ceva pentru utilizare normala ia asta (sincer cred ca e cel mai ieftin kit bun existent) http://www.a4tech.com/ennew/product....cid=112&id=322 Si pret la noi :http://www.comenzipc.ro/it_market-53...G+X_710F).htmlPentru performante mai bune, ia un mouse special de gaming de la ei: ti-l recomand pe xl-730k daca prinzi mouse-ul cu palma si pe xl-750mk daca prinzi mouse-ul cu degetele ca mine.
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND / SCHIMB: Monitor LCD, Writer BLU-RAY 6x Last edited by eugenius; 04-06-2008 at 12:20.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
normal cum sa fie inutil unul wireless, daca vrei sa te uiti la filme din pat, daca vrei sa stai in fotoliu si sa te joci ceva point&click si cate si mai cate, cine vorbeste ca e inutil wireless-u inseamna ca nu a avut, sau nu sta prea mult la comp
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
logitech g3 ....laser frate... am schimbat multi mousi "profesionali" pana acum... de asta sunt cel mai multumit. Se misca foarte bine pe orice suprafata. Greutate buna Nu se murdareste usor. Il poti folosi atat pt jocuri cat si pt office. Nu ai nevoie de perioada mare de acomodare (cum e in cazul mousilor de la razer) Singuru minus care l-am gasit la el sunt cele 2 butoane laterela, pozitionarea lor face utilizarea incomoda.Pe mine nu ma deranjeaza foarte mult pt ca nu leam folosit pe nici un mouse iar la manevrare nu deranjeaza dar poate pe tine te-ar incomoda.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Corect! ______________________________________________________________ ON: la 110lei e kit Microsoft Business Hardware care nu are rival...Microsoft Intellimouse Optical 1.1 e un monstru sacru in randul mousilor... la 110lei iei un mouse care nu are nevoie de prezentare si o tastatura calitativa! eu am 1.1 Black cu skatez-uri Glide-MS Steelseries si Pad QcK si nu`mi trebuie mai mult...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
un al2lea link nu`l pot da din cauza cenzurii: dc-shop(comanda telefonica) si se rezolva...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
edit: La mediadot nu am gasit doar x-750f (vreo 3 versiuni) - e la fel ca xl-750mk sau mai prost? | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Mi-am luat de la o firma Intellimouse 4.0 In poza de pe site aparea 1.1, i-am si intrebat la telefon daca arata mouse-ul ca in poza, au zis ..da bineinteles, de fapt era 4.0 Am dat 750 pe el; oare mi-am luat teapa sau nu gaseam 1.1 oricum? O fi cu mult mai bun 1.1 fata de 4.0 ?
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|