![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: Bucuresti | Recomandare imprimanta laser (a/n) - pentru acasa
In anii ce au trecut am avut posibilitatea folosirii unei imprimante laser alb/negru HP 5L, de care am fost foarte multumit mai ales ca uitam de schimbarea catusului. Am folosit-o numai pentru documente office, text si tabele (balante contabile), dar in catitate destul de mare, cel putin 1000 de pagini pe luna. Vreau acum tot un HP, motivat fiind de experienta cu acet 5L, eventual urmasul acestui "5L". Din cate am vazut, se pare ca HP 1006 ar fi ceva asemanator (cu siguranta mai evoluat ca model), dar nu stiu care este capacitatea cartusului si fiabilitatea ei. Rog pe cei care au acest model, sa posteze cateva pareri, eventual sfaturi legate de achizitionarea unei imprimante fiabile, al carei pret sa nu depaseasca 350 RON. Multumesc tuturor ! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Capacitatea la seria 1000 de la HP nu depaseste 2500 de pagini, daca nu ma insel, dar se poate reumple. Am vazut la cineva un 1012 si stiu ca trage destul de mult de el, dar nu am avut eu, ca sa ma pronunt in privinta fiabilitatii. Eu am senzatia ca imprimantele de la baza gamei nu mai sunt asa fiabile ca cele de odinioara. E drept ca cele mai scumpe, cum e HP 4250 si mai mare, sunt concepute sa fie calarite bine, avand cicluri lunare maxime de peste 150.000 pagini. Daca te uiti la un Xerox, sa stii ca e acelasi lucru cu Samsung, fiind fabricate de acesta din urma. De Brother as zice sa te feresti. Oricum, cand faci achizitia sa te informezi asupra numarului max de pagini suportat lunar de imprimanta. Este un indiciu asupra fiabilitatii. Mai vezi cat spatiu ai pe birou si tine cont si de dimensiunile fizice ale imprimantei. Ce ar mai fi de spus ? Atat HP cat si Samsung ori Xerox se pot reumple. De asemenea si Canon.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|