Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 02-07-2008, 11:40   #1
Registered User

Satinelle Ice's Avatar

Bazait in boxe...!! help

Salut am si eu o problema ...am un sistem 5.1 logitech..X-530 si o placa audio 5.1 praf
Problema e ca daca dau volumu la minim se aude un bazait in boxe destul de tare ....daca misc unitatea nu se mai aude pentru cateva secunde...am desfacut toata unitatea piesa cu piesa sperand ca scap de bazait dar tot de geaba....nustiu ce sa mai fac ..cum scap de bazait ( am un placa tv tunner..sa fie de la cablu tv care atinge carcasa si se scurge curent prin carcasa ...) Multumesc....

Satinelle Ice is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 12:49   #2

Pp ca ai incercat un mic search si ca ai citit thread-ul asta sau asta...sau asta.

mRzv is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 13:30   #3
Registered User

Satinelle Ice's Avatar

o alta obervatie...daca inchit un bec sau sun la sonerie se aude un pocnitura in boxe..........

Old 02-07-2008, 15:28   #4
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
Originally Posted by Satinelle Ice View Post
o alta obervatie...daca inchit un bec sau sun la sonerie se aude un pocnitura in boxe
Logic, dealtfel Logitech nu a pus filtre nici macar pe Z5500, si alea pocnesc intr-o veselie...

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 15:42   #5
Registered User

FaIthFuL.Sound's Avatar

Incearca sa atingi unitatea, nu sa o misti. Se mai aude?

Incearca si urmatorul lucru:
Intra la volume control in windows. Dai options/properties. Ai grija sa fie bifat Playback (ar trebui sa fie automat). Bifeaza toate optiunile care se afla sub. Apoi inchide fereastra asta si la panelul cu volum dai mute la tot exceptie facand volumul principal si wave. Se mai aude? In caz ca nu atunci unmute pe rand intrarile (cd-in, mic-in, aux-in etc) vezi daca apare zgomotul. Ai zis ca ai tuner deci cu siguranta pe una din intrari este el legat...

Oricum daca e sensibil si la stingerea unui bec din casa atunci ai sigur probleme la conexiunea cu reteaua.
Intel Confidential E2220@10x300 1,25V :: Thermalright Ultra-90 + AC Fan9 :: DFI BlooDIroN P35 :: 2x1024 4.4.4.15@900MHz Kingmax :: ATi X600PRO 128/128 :: Creative Audigy 2 :: 2.1 Home Made :: Samsung HD160HJ :: LG DVD-RW :: Benq CD-RW :: Microsoft IntelliMouse® Optical :: Sirtec HPC-430-P12S :: si o carcasa... sau ce a mai ramas din ea...

FaIthFuL.Sound is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2008, 23:09   #6
Registered User

Satinelle Ice's Avatar

Quote:
Originally Posted by FaIthFuL.Sound View Post
Incearca sa atingi unitatea, nu sa o misti. Se mai aude?

Incearca si urmatorul lucru:
Intra la volume control in windows. Dai options/properties. Ai grija sa fie bifat Playback (ar trebui sa fie automat). Bifeaza toate optiunile care se afla sub. Apoi inchide fereastra asta si la panelul cu volum dai mute la tot exceptie facand volumul principal si wave. Se mai aude? In caz ca nu atunci unmute pe rand intrarile (cd-in, mic-in, aux-in etc) vezi daca apare zgomotul. Ai zis ca ai tuner deci cu siguranta pe una din intrari este el legat...

Oricum daca e sensibil si la stingerea unui bec din casa atunci ai sigur probleme la conexiunea cu reteaua.
1..am incercat si tot nimic ...
2.am scos si cablu si tot bazie ..
daca scot jaku si ating unitatea bazie ..deci se scurge curent in carcasa dar cum ?
daca inchid pc nu se mai aude

Old 03-07-2008, 10:11   #7
melomaniac

Cosmin_C's Avatar

Quote:
daca scot jaku si ating unitatea bazie ..deci se scurge curent in carcasa dar cum ?
Nu ai impamantare, poti incerca sa pui toti conectorii in priza/prelungitor in aceeasi pozitie, sa aiba toti consumatorii aceeasi faza si acelasi nul, ar trebui sa dispara problema.
Quote:
daca inchid pc nu se mai aude
Si asta e o varianta.

Cosmin_C is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules