![]() |
| | #1 | ||
| Bazait in boxe...!! help Salut am si eu o problema ...am un sistem 5.1 logitech..X-530 si o placa audio 5.1 praf Problema e ca daca dau volumu la minim se aude un bazait in boxe destul de tare ....daca misc unitatea nu se mai aude pentru cateva secunde...am desfacut toata unitatea piesa cu piesa sperand ca scap de bazait dar tot de geaba....nustiu ce sa mai fac ..cum scap de bazait ( am un placa tv tunner..sa fie de la cablu tv care atinge carcasa si se scurge curent prin carcasa ... ) Multumesc....
__________________ TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL | |||
|
| | #3 | ||
| o alta obervatie...daca inchit un bec sau sun la sonerie se aude un pocnitura in boxe.......... ![]()
|
| | #4 | ||
| Logic, dealtfel Logitech nu a pus filtre nici macar pe Z5500, si alea pocnesc intr-o veselie...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #5 | ||
| Incearca sa atingi unitatea, nu sa o misti. Se mai aude? Incearca si urmatorul lucru: Intra la volume control in windows. Dai options/properties. Ai grija sa fie bifat Playback (ar trebui sa fie automat). Bifeaza toate optiunile care se afla sub. Apoi inchide fereastra asta si la panelul cu volum dai mute la tot exceptie facand volumul principal si wave. Se mai aude? In caz ca nu atunci unmute pe rand intrarile (cd-in, mic-in, aux-in etc) vezi daca apare zgomotul. Ai zis ca ai tuner deci cu siguranta pe una din intrari este el legat... Oricum daca e sensibil si la stingerea unui bec din casa atunci ai sigur probleme la conexiunea cu reteaua.
__________________ Intel Confidential E2220@10x300 1,25V :: Thermalright Ultra-90 + AC Fan9 :: DFI BlooDIroN P35 :: 2x1024 4.4.4.15@900MHz Kingmax :: ATi X600PRO 128/128 :: Creative Audigy 2 :: 2.1 Home Made :: Samsung HD160HJ :: LG DVD-RW :: Benq CD-RW :: Microsoft IntelliMouse® Optical :: Sirtec HPC-430-P12S :: si o carcasa... sau ce a mai ramas din ea... | |||
|
| | #6 | ||
| Quote:
2.am scos si cablu si tot bazie .. daca scot jaku si ating unitatea bazie ..deci se scurge curent in carcasa dar cum ? daca inchid pc nu se mai aude ![]()
|
| | #7 | ||
| Quote:
Si asta e o varianta. ![]()
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|