![]() |
| | #1 | ||
| Soyo PRLM24D4 24" TFT Active Matrix Technology Salut, sunt interesat de monitorul asta dar doar dupa review-uri nu m-as lua, as vrea sa aud si pararea unor useri. Pretul e super bun, 11 milioane pt un mva de 24" e superb. Nu de alta, dar e perfect pentru a-mi vizualiza filmele HD facute cu Sony SR12 si pentru a juca jocuri in rezulutie mare fara sa mai am limitare de procesor. Soyo mi-a lasat o super impresie si dupa prima mea placa de baza cumparata de mine acum 8.5 ani pentru un custom-pc, Soyo 6BA+IV, asa ca ii acord toata increderea brandului.Va multumesc si astept cu nerabdare pareri ale userilor. http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=0 http://www.***********/detalii_produs.php?cod=15408 LE: **** = depozitul de calculatoare Features & Specifications Panel Specs * Type: 24.0” Wide LCD Display * Optimum Resolution: 1920 x 1200 * Contrast Ratio: 1000:1 * Viewing Angle: 170° (vertical), 160° (horizontal) * Light Source: 40,000 hours (typ) * Response Time: 6ms * Brightness: 500 nits (typical) * Display Colors: 16.7 million * Pixel Pitch: 0.285mm * Frequency: Fh: 30 kHz – 80 kHz; Fv: 50 Hz – 75 Hz * Bandwidth: 135MHz Connectors * Analog: 15-pin mini D-sub (Analog) * Digital: DVI (Digital) Picture Control * Brightness/Contrast: Yes * Color Temperature Control: Yes Power * Voltage: AC 100-240 Volts, 60/50 Hz * Consumption: 100 Watts (Max) Audio * Output: 2W x 2 Other Features * Front Panel: Auto Adjust, Menu, Up, Down, Power * OSD: Brightness, Contrast, Auto Adjust, Phase Clock, H. Position, V. Position, Sharpness, Color, Temperature, Language, OSD H/V Position, Video Select, Recall, Volume * OSD Language: English, Spanish, Portuguese, French, Dutch, Italian, Chinese Traditional, Chinese Simplify Operating Conditions * Temperature: 41 degrees F - 113 degrees F; 5 degrees C - 45 degrees C * Humidity: 20% - 80% (non-condensing) Dimensions * Monitor(W H D): 22.93 in x 18.39 in x 7.46 in * Carton(W H D): 25.04 in x 21.97 in x 6.50 in Weight * Net: 13.45 lbs * Gross: 17.42 lbs Cabinet Color * DYLM24D6 (Black) Regulations * FCC, UL Warranty * 1 Year Limited Warranty * One Year Replacement Warranty * TFT Active Matrix Technology * 1920 x 1200 Native Resolution * 16:10 Display Ratio * 500 Nits High Brightness and 1000:1 Sharp Contrast * Integrated Speakers
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) | |||
|
| | #2 | ||
| Ala nu e mva cu unghiurile alea: Viewing Angle: 170° (vertical), 160° (horizontal). Probabil ca cei de la Depozit au alt model.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou VAND: Monitor LCD 17" AG Neovo SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #3 | ||
| Quote:
O sa imi rog sotia sa sune sa intrebe daca e sigur cu mva si daca da, cred ca m-am scos. Totusi astept si opiniile posesorilor.
__________________ Raiul este cel mai exclusivist club din lume (TM) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|