Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-08-2008, 16:35   #1 (permalink)
Registered User

Sub0's Avatar

Problemă imprimantă HP LaserJet 1150

Am o imprimantă HP LaserJet 1150. I-am pus cartuş nou, sigilat (cu tot cu cilindru şi restul) şi trage foarte prost în sensul că îmi apar o groază de puncte pe tot cuprinsul foii, nişte linii şterse, formate din puncte vizibile şi toate liniile de text/imagine se repetă o dată pe pagină la o distanţă de cam 10 cm... dar mult mai şterse, ghosty like. I-am dat clean şi tot degeaba. Să fie cilindrul defect din fabrică ? Menţionez că am avut foarte mare grijă când l-am instalat. Am scos sigiliul şi l-am băgat la locul lui fără să ating cilindrul sau să-l expun la lumină solară. Trebuie curăţat alt ceva la imprimantă ?

Sub0 is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 07:02   #2 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Sub0 View Post
... şi toate liniile de text/imagine se repetă o dată pe pagină la o distanţă de cam 10 cm... dar mult mai şterse, ghosty like. I-am dat clean şi tot degeaba.
Si eu am aceeasi problema de cateva zile, cu un hp 1010. Mi-a mers bine pana acum. Imprimanta a fost folosita putin, cred ca o am de vreo 3 ani si e tot cu cartusul original cu care a venit. Eu ma gandeam ca face asa pentru ca e pe terminate cartusul. Insa daca zici ca i-ai pus cartus nou, nu stiu ce sa mai cred. Singura noutate e ca a plimbat-o tata de cateva ori dintr-o camera in alta. E posibil sa se fi descentrat ceva?

Cum i-ai dat clean?

Stie cineva macar cum se numeste fenomenul asta (in engleza), ca iti repeta textul cu 10 cm mai jos, dar mult mai sters. As vrea sa stiu sa caut pe google?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
La mine s-a grabit si a dus-o tata la reparat. I-a inlocuit nu stiu ce cilindru interior.
Bafta.

Last edited by flyer; 09-08-2008 at 07:02.. Reason: Automerged Doublepost

flyer is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 19:05   #3 (permalink)
Registered User

Sub0's Avatar

Clean dai din software-ul cu care vine imprimanta, poţi să-l downloadezi dacă nu-l mai ai . Citeşte instrucţiunile de la mentenanţă. Se face de preferabil cu o foaie transparentă ca să dea rezultate mai bune (dunno why). Eh, la mine n-a dat rezultate.
Dacă dau print la o pagină goală, tot aşa desenează câte o linie pe tot cuprinsul foii la distanţă de vreo 4cm (acu am măsurat, nu 10, am exagerat), probabil un cilindru desfăşurat ? Dacă e s-o înfăşor iese un cilindru mai mic decât drum-ul ăla . Mai sunt ceva cilindrii dar nu ştiu cu ce să-i curăţ... sunt substanţe speciale, pe unde găsesc ?
>flyer Ai putea să-mi spui şi pe la ce service ai fost ? merci.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
btw, e posibil să fie de vină şi laserul ? am desfăcut imprimanta şi am şters tot ce se putea (cilindrii în special, de drum nu m-am atins că e nou) în afară de lentila de la laser, am remontat totul dar nici un improvement, totul e la fel. Sugestii, ceva anyone (în afară de du-te la service).
Mulţumesc.

Last edited by Sub0; 09-08-2008 at 19:06.. Reason: Automerged Doublepost

Sub0 is offline    Reply With Quote
Old 09-08-2008, 20:47   #4 (permalink)
Registered User

Mai am softul, insa nu-mi place ca-mi baga tot felul de prostii rezidente in memorie, pun driverul si atat.

Service: Nu stiu cum se numeste, ca n-am fost eu. Am inteles ca e la gara de nord, pe prima strada paralela cu Duca cum mergi pe Grivita. Reparatia n-a costat mult, 25 de lei. Numai ca nu mi-a placut ca n-am putut eu sa vad ce are.
Cilindrul nu e ala care se vede, e unul interior, i l-a schimbat acolo pe loc. Acum nu poti sa fii foarte sigur, putea sa zica ala orice, daca nu te pricepi. Putea sa fie doar murdar. Am luat o teapa cu un Epson, chiar la service-ul de la reprezenta Epson si de atunci nu prea mai cred decat in ce vad/probez eu.

flyer is offline    Reply With Quote
Advertisment
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules