Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-09-2009, 20:13   #21 (permalink)
Registered User

daca ti se arde siguranta de la sistem inseamna ca are o alta defectiune......probabil la partea de amplificare sau la difuzor...uitate pe la condensatorii aia sa nu fie innegriti sau altceva ca siguranta aia se arde special din cauza faptului ca ai o defectiune in alta parte

LogiQtech is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2009, 02:35   #22 (permalink)
Registered User

Ma poate ajuta si pe mine cineva am un sistem de boxe genius 5.1 si surprinzator dar cum se poate in romania desigur dupa ce l-am dus in urma cu cateva luni la garantie sa stricat din nou. Problema este legata de basul subwoofer-ului...aveti cumva idee de la ce poate fi. Desigur ar fi fost mult mai simplu sa-l duc la garantie dar cum cei de la Ultra Pro au dat faliment ! nu mai am unde...aveti vreo idee?

verdepet is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2009, 04:32   #23 (permalink)
Registered User

JucatorAdevarat's Avatar

poate fii o problema tehnica care numai un cunoscator sau un angajat te poate rezolva....cauta pe net depanari ...gasesti sigur.. sau firme care se ocupa de brandul genius...platesti dar asta e ...nu ai ce sa faci din moment ce ai ramas fara garantie..banuiesc ca nu ai vrea sa se depuna praf pe sistem nefolosindu`l

JucatorAdevarat is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2009, 14:28   #24 (permalink)
Registered User

am si eu o problama la genius 5005
ascultam muzica, a sunat telefonul... am pus pauza, am raspuns la telefon...
dupa ce am terminat convorbirea, am dat play... nu se intampla nimic... am mai dat o data... si inca o data si inca de cateva ori... nimic.
m-am uitat la sistem... volumul era la 1/3 unde il lasasem, dar el era inchis...am incercat sa il aprind, nimic... am schimbat priza... siguranta.. am ars mai multe sigurante de 2A.
l-am cumparat la inceputul anului, deci inca e in garantie.
sistemul e cumparat din selgros constanta.
acum sunt la facultate in bucuresti.
am fost azi pe b-dul iuliu maniu sa-i caut pe cei cu garantia... nema... nu mai exista... am fost pe calea floreasca, la k tech electronics... si aia au disparut...
unde il pot duce la garantie? am intrebat si eu in stanga si in dreapta, dar nu stie nimeni nimic.
aveti un sfat?

BBoyTurbo is offline    Reply With Quote
Old 25-11-2009, 14:14   #25 (permalink)
Registered User

salut, stiu ca cei de la kteck au dat faliment si a disparut si service-ul. Eu am un genius de la Kteck dar e cumparat din Cora si mi-au dat alta garantie de la ZETservices, unde am fost si mi l-au reparat pe garantie. stiu ca cei de la zet nu fac service doar la produsele de la cora, am vazut ca vin oameni si cu calculatoare iesite din garantie (in 10 min cat am stat eu acolo), deci cred ca poti incerca la ei daca nu ai rezolvat deja.

krysty99 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules