![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Sfat cumparare - imprimanta laser a/n
Salut, Iata ca vechiul Canon LBP2900 si-a dat obstescul sfarsit, si se pune problema inlocuirii (de urgenta) cu o alta imprimanta. Cum dupa o rasfoire destul de sumara prin aceasta arie n-am gasit nimic relevant, am deschis acest topic. Asadar, mi-ati putea recomanda o imprimanta laser monocrom, relativ ieftina (de preferat nu sara zdravan de 500 ron - limita maxima absoluta ar fi cam pe la 1000ron daca diferenta intr-adevar merita; pretul e important dar trebuie sa-si faca treaba) pentru un volum de lucru mediu (cateva topuri de hartie lunar)? Ce-ar trebui sa aiba: - calitate OK a imprimarii, nu deosebita (in special documente) - fiabilitate, sa reziste la o utilizare destul de intensiva - cartuse de capacitate mai maricica, sa se poata gasi de schimb - posibilitatea de reumplere facila (fara efecte negative) a acestor cartuse - in centre specializate, desigur; de preferat fara chip - sa o pot gasi pe stoc la un magazin din Bucuresti Cu alte cuvinte, un "workhorse" low-end. M-am gandit si la o multifunctionala laser, insa mi-e ca cele la un pret decent sa nu fie compromise pe partea de imprimare... Multumesc pentru orice sfat mi-ati putea acorda.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Bucuresti/Stefan cel Mare |
asta cred ca ar fi ok pentru ceea ce ai tu nevoie: Imprimanta laser alb-negru HP P1005, A4 CB410A | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Recomand Samsung SCX-4300 Multifunctionala - PC Garage sau Samsung ML-1640 Imprimanta - PC Garage Am vazut cum se misca un ml-1640 si pot spune ca nu am nimic de reprosat la aceasta imprimanta. Am vazut-o intr-un magazin it si de ceva timp imprimanta aceea a fost pusa la treaba fara mila si refilata de nenumarate ori. Daca nu iti convine capacitatea cartusului poti sa il schimbi cu ceva mai mare. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |