![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema imprimanta CANON MP210
Salut... am o imprimanta CANON MP210 si nu recunoaste decat cartuse originale.... problema cea mai mare este ca si dupa ce re-incarc acele cartuse originale nu le mai recunoaste... nu prea ma lasa inima sa dau cate 80 de ron pe cartus de fiecare data si sa nu mai mearga dupa re-incarcare, aveti vreun sfat? Multumesc anticipat. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu gasesc nimic concret... am gasit asta: Start with printer off Press and hold resume Button (triangle in the circle) and click “Power” button. green led should be on While holding the Power button, release the Resume Button. Without releasing the Power Button, click “Resume” button for two times and release Both Buttons. Click “Resume” for four times then soon click “Power” button, to confirm the selected action (reset counter absorber). Turn off the printer and turn on again dar nu merge.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: SB |
Vezi bki-9040d InkTec - detalii, pe la pasul 11 e si combinatia de butoane. Eu am folosit treaba asta la o MP600 si nu am avut probleme.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am reusit sa sar peste erorile de cartus... acum am alta problema... cand printez/copiez ceva, cand trage pagina o trage numai dintr-o parte, o sifoneaza si se blocheaza in imprimanta... abia o mai scot... ce pot face? am dat din setari alignement si alte nebunii... degeaba
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |