Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-11-2009, 08:15   #1 (permalink)
Registered User

DyJohnnY's Avatar

Sfat UPS - management + SNMP + ethernet

salut,

Are cineva idee care e cel mai ieftin UPS care sa aiba management prin ethernet si SNMP? Am avut probleme cu tensiunea zilele astea si am un PC care imi tine toate datele si mi-a crapat un disk de la 2 pene de curent.

Lasand la o parte capacitatea ups-ului, ma intereseaza sa stiu care sunt cele mai ieftine modele care au ethernet si SNMP [vreau sa detectez caderea de tensiune si apoi sa comand pc-ul sa se inchida [pc-ul ala tine niste masini virtuale la care nu poti lega USB, sau serial sau cu ce mai vin ups-urile, sa pot comanda astfel sistemul]

mersi de sfaturi.
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

DyJohnnY is offline    Reply With Quote
Old 14-11-2009, 22:44   #2 (permalink)
Registered User

sanctuary's Avatar

Cam toate UPS-urile vin cu cablu serial pentru a le conecta la sistem si a comanda sistemului shutdown in cazul in care pica tensiunea. Insa in majoritatea cazurilor softul cu care vine UPS-ul este rudimentar care iti permite sa stabilesti la cat timp dupa ce UPS-ul a pierdut tensiunea de la retea sa dea shutdown la sistem.

Am zis sa stabilesti pentru ca trebuie sa faci proba sa vezi cat tine UPS-ul, proba e de preferat sa o faci cu sistemul in full-load ca sa fi sigur ca nu ai surprize, deci nici vorba de monitorizare a capacitatii bateriei sau alte mofturi.

sanctuary is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules