![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
Sistemul actual nu prea conteaza oricum, o sa urmeze..... Telefunken RR 100 2x30w (amplif) RFT 2x40w(difu de joase-2x50 scrie pe ele) Patrick, vad ca si tu esti nebun de SPL, ai fost vreodata la vreun concurs de SPL ptr masini, sunt f curios care sunt diferentele intre spl dintr-o camera si un habitaclu destul de mic da masina, si bine antifonat.... Ca veni vorba de antifonare,insonorizare, inainte de sistem vreau sa insonorizez camera unde ascult muzica, a facut cineva operatia asta? eu zic ca este unul din cei mai importanti pasi...la ce pereti avem.... Stie cineva la cat se ridica($$$) materialul acela gen cofrag de oua, ptr insonarizat camere de auditie? daca nu ma rezum la vata sub rigips(pereti si tavan) si pe jos antifonare de parchet(o sa vad decare)+parchet, termopanele au geamul 4+4mm, mi-au gresit comanda si acum imi pare rau, si o sa iau si usa antifonata
__________________ Opel Manta: 1970-1975 - Manta A | 1975-1988 - Manta B I`m a happy MantaB 1979 owner | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
M-am interesat, o sa ramana vata minerala, burete cu forma de cofrag de oua e bun doar ptr refractia sunetului nu si ptr insonorizare, si oricum am destula mobila in camera si nu prea isi mai are rostul.... Niste poze, am deschis azi boxa ptr zornaitul ce-l face la volum mic(la vol mare posibil sa nu se mai auda sau chiar sa nu-l mai faca) si daca apas pe membrana usor nu mai zornaie, am descentrat bobina nu-i asa ? Se mai poate face ceva la batranele ?Si statia....Aici, un om pasinat de telefunken ![]() Vreau si eu mai mult, si nu vreau SQ ci SPL, voi ce mi-ati recomanda la preturi mici, nu pot sa ma pronunt acum la un buget, mai duce statia pe 2x30 ai ei(nu de alta da l-am auzit pe cosmin de o statie 2x30) si sa fac upgrade la boxe pana una alta sau trebe si una si alta?
__________________ Opel Manta: 1970-1975 - Manta A | 1975-1988 - Manta B I`m a happy MantaB 1979 owner Last edited by b0gDaN3l AoS; 03-02-2007 at 22:48. | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
b0gDaN3l AoS Cat ai cere pe RFTuri?
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Chiar nu am idee, daca as obtine un pret ok chiar le-as vinde ca am gasit niste cantoane, sa vorbesc cu omul....zice-ti voi pret(sper sa nu ma doara inima...)
__________________ Opel Manta: 1970-1975 - Manta A | 1975-1988 - Manta B I`m a happy MantaB 1979 owner | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
|
Actualul sistem: Kenwood KA-5010 2X120 @ 4ohm http://www.vintageaudio.com.au/Amps/...0KA%205010.htm Sony SS-MF 450H + PC cu HD audio de la Intel si Jamo Home cinema 200W. Quote:
Vinzi boxele?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Posesor de Logitech Z-5500, multumit de calitate si putere 500W RMS(sa fim seriosi 160W reali . + Audigy 2 ZS, la pretul al care sunt boxele astea nu ai ce comenta nu au rivali, daca cuiva it trebuie boxe de audiofil sa scoata 1000 de E ca eu ma multumesc sa dau 300 )!
| ||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
1000E sunt niste boxe hi-fi, nu high-end. Pt. sisteme de "audiofili" poti vorbi de MINIM 5000E asa pt. inceput.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
| Former Metal-Addict Join Date: Dec 2004 |
Creative Inspire P380 - 2.1 luate acum 6 luni Se aud super bine - din pacate eu le folosesc doar pentru winamp si cateva filme. Suna asezate cam aiurea : sub si un satelit sub masa , celalalt pe masa in spatele monitorului. Singura chestie care deranjeaza e lipsa butonului de power pe telecomanda ...sub-ul e sub masa deci de multe ori in loc sa le sting din "buton" prefer sa le dau la minim din telecomanda. | ||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
eu am Altec Lansing 4221 un sistem 2.1 si sunt oarecum multumit de el... singura problema a lui este ca mufa de semnal si de fapt toate mufele din spate nu au nici o protectie or something. Ar trebui sa fie ingropate cumva in boxe ptr a evita atingerile si lovirile accidentale... acum imi fac prolem uneori ca trebuie sa stea mufa intr-un anume fel... In rest am fost total surprins de ele in bine... basul este un pic cam mare... AH ... si inca o chestie foarte importanta.... sunt boxe mai mult de joc de calculator decat de muzica... de ce ?? Ptr ca am dat un party si la un house mai suparat a intrat subwooferull intr-o reverberatie puternica de ziceai ca e bagat la priza.... oau ... In final nota 9 - 9.5 | ||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Respect 4 all ![]() deci... sa va prezint boxele mele... sunt 2 boxe PIONEER (CS-565) iar statia este tot PIONEER (SA-530) statia scoate 4x50 iar boxele au cam 60 W (60+60=120 W) ![]() sunt p 8ohmi... sunt multumit de ele... pana acum am schimbat doar sigurantele... si cablu RCA... & tweterele le-am schimbat k mi le-a ars... si erau si originale... in rest e OK
__________________ Unii oameni iubesc atat de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora. | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
| Quote:
Pozitia de auditie e geniala, mai aproape de atat nu puteai sa la plasezi ?
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
pai le-am pus asa doar k sa le fac niste poze... normal eu le tin in colt... pe-amandoua... -------------------- Editare ulterioară -------------------- acum ma tot gandesc... ce sa fac... as vrea sa-mi iau o placa de sunet BUNA... eu am onbord de la ASUS... ce-mi recomandatii??
__________________ Unii oameni iubesc atat de mult femeile lor incat, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora. Last edited by Sp33d_evil; 02-03-2007 at 11:50. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
| SFAT ACHIZITIE BOXE sau SISTEM 5.1
CINE MA AJUTA SI PE MINE CU NISTE SFATURI ? vreau sa cumpar niste boxe sau un sistem 5.1 beton ptr apart. sa fie un 5.1 JBL http://www.be-loud.ro/produse/Sistem...boa_Cine_Pack/ LOGITECH 5.1 Z-5500 sau niste boxe de podea in genul : http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/ ce receiver trebuie la JBL....sau la alte modele de 5.1 THXXXXXXXXXXXXXXXXXX | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|