Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 22-06-2004, 21:04   #21
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

Jazz-urile 9940 sunt bestiale, sunetul este bun, clar, basul este puternic, poate prea puternic pt o camera de apartament (eu am audigy2). Doua chestii ma deranjeaza, bazaitul din boxe, care oricum este acoperit de calculator (care oricum se aude incet spre deloc) si faptul ca sunt cam airuea reglajele la volume, mi s-a intamplat sa vreau sa dau repede mai incet si sa sara dintr-o data cu 10 unitati.. in SUS, trebuie umblat mai finut cu ele. A.. si inca o chestie, pe langa cablurile de conectare la PC, adica jack audio mic si 2 RCA care lipsesc cu desavarsire din pachet, suportii pt satelitii din spate trebuiesc cumparati separat. Eu am luat boxele de la spot, le aveau pe stoc, m-au servit imediat.

W@R is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2004, 16:53   #22
Registered User

Creative DTT3500 . Decodor Dolby & stuff separat , Subwoofer - 30 W RMS + 20 W Central + 6X4 sateliti parca . In orice caz , eu le tin conectate doar pe partea digitala si la calc si la DVD . Mai bag TV din cand in cand in ele . Cand le-am luat ma gandeam si la Creative Inspire 5400 Digital . Si astea au decodor . Dar diferenta e la Subwoofer. Mi-a placut mai mult asta de la DTT 3500 , parca degaja mai multa fortza . Oricum acum ma gandesc sa imi cumpar un Audigi 2 si sa le schimb pe un Inspire TD7700 Digital . din pacate stau la bloc si nu am dat nici o data la maxim nimic la ele . Subwooferu nu trece de 20% la volum . Daca il dau mai sus se simt vibratii foarte puternice in patu din dormitor . A da subwooferu e modelul care are montat difuzoru cu fata in jos , adica bate in podea , si gaura e lateral.
M-ar interesa o parere din partea voastra vis-a-vi de Inspire TD7700 Digital . Se merita , sa le dau pe astea ale mele pt asa ceva ????

shimo is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2004, 20:20   #23
Registered User

eugenius's Avatar

Quote:
Originally Posted by W@R
Jazz-urile 9940 sunt bestiale, sunetul este bun, clar, basul este puternic, poate prea puternic pt o camera de apartament (eu am audigy2). Doua chestii ma deranjeaza, bazaitul din boxe, care oricum este acoperit de calculator (care oricum se aude incet spre deloc) si faptul ca sunt cam airuea reglajele la volume, mi s-a intamplat sa vreau sa dau repede mai incet si sa sara dintr-o data cu 10 unitati.. in SUS, trebuie umblat mai finut cu ele. A.. si inca o chestie, pe langa cablurile de conectare la PC, adica jack audio mic si 2 RCA care lipsesc cu desavarsire din pachet, suportii pt satelitii din spate trebuiesc cumparati separat. Eu am luat boxele de la spot, le aveau pe stoc, m-au servit imediat.
ce placa de sunet ai?

Asa ca fapt divers pe mine 641 m-a impresionat mult mai mult ca jazzul.
Peste diferenta de pretz

E drept ca era cava techno cu bass pe ele, nu voce, dar oricum mi-au placut.

VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY

Last edited by eugenius; 23-06-2004 at 20:32.

eugenius is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2004, 20:37   #24
Registered User

EvilGod's Avatar

s-a jucat cineva cu logitech z 5300 ?
adica astea : http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=5410
http://www.logitech.com/index.cfm/pr...=6851,detail=2

ce mai merita la banii astia ?
When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 24-06-2004, 00:30   #25
W@R
a innebunit lupu

W@R's Avatar

am scris acolo ca am audigy2... ai dat si citat.. ce naiba !!!

W@R is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2004, 13:42   #26
Registered User

eugenius's Avatar

Eh .. uneori mai sar E grav daca bazaie .. pe audigy n-ar trebui sa se intample asa ceva ... mai ales la pretul ala ...

Credeam ca bazaitul e de la onboard sound .. pai daca e de la boxe poate ti le schimba ... oricum eu n-as accepta sa-mi bazaie in cap

Old 24-06-2004, 13:51   #27
Registered User

botez_adrian's Avatar

eu am inspire 7700 cu creative audigy 2 zs. Se aud super fain, mai ales in jocuri si filme DVD, poti sa mori....

botez_adrian is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2004, 14:03   #28
Registered User

Drankon's Avatar

Ei lasa botez_adrian nu mai exagera sistemul e modest ( partea cu super lasa-o pentru Gigaworks S750 ma rog si ala e tot un sistem pt. PC asa ca...) insa pentru o camera nu prea mare ( dar in care ai loc sa aranjezi cat de cat corespunzator cei 7 sateliti ) si niste urechi nu prea pretentioase e ok, nu de alta dar am si eu kitul tau .

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2004, 14:12   #29
Registered User

botez_adrian's Avatar

da, ai drepate, ai pe piata multe sisteme mult mai performante decat asta, dar pentru o camara micuta merge super, nu ai ce zice....si mai ales la cat costa...eu zic ca merita

botez_adrian is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2004, 14:41   #30
Registered User

Drankon's Avatar

depinde de unde-l cumperi la Flamingo e 129€ A2ZS si 165€ 7700-le si banii astia nu-i merita Nu mai vorbesc de TD7700 de care intreba shimo si care sunt 300 € la ei ... . La banii aceia shimo poti gasi sisteme mult mai bune chiar daca fara decodor dolby inclus .

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2004, 14:42   #31
Registered User

Pablos's Avatar

Logitech z5300 sunt The Most Bulshit Ever. Le-am avut 2 zile acasa dupa care le-am dus inapoi.(bine ca am avut posibilitatea asta). Basul este foarte puternic, dar nu coboara la fercvente joase, sa-l simti in stomac. E acel gen de bas gros care umple toata camera, mie personal imi dadea dureri de cap. Inaltele lipsesc cu desavarsire, dovada si faptul ca nu au twetere. In rest ca si sunet le-as clasa la un nivel mediu. (afara costa 200 dolari si mi se pare ok pt. ce fac).

Intre 11 si 13 milioane cat sunt la noi, insa mi se pare exagerat. Sunt sigur ca puteti gasi ceva mult mai bun la banii astia.

Pablos is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 16:58   #32
KeR
Registered User

KeR's Avatar

Pey ce alt sistem pana in 10 milioane mai merita? Ca eu chiar ca nu mai gasesc ceva interesant... Iar jazz-urile unde se mai gasesc inafar de spot?
Si z5300 inafar de flamingo se mai gasesc ?

KeR is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 17:07   #33
Registered User

Pablos's Avatar

gasesti la Intelis 11mil. Eu de acolo le-am luat.

Pablos is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 17:20   #34
Registered User

pulsar's Avatar

jazz 9940 .

am fost la o petrecere cu aceste boxe si le-am pus pe placa de sunet a individului , era un terratec 5.1 ( nus de care - era slaba in optiuni oricum ), iar cu winamp 2.9 fara nici un plugin , sunetele inalte erau distorsionate la volum mare.

Efectul : 3 din 4 tweetere arse si o boxa de medii la fel de arsa.

le-am reparat astazi 60mii bucata de tweeter ( de pe maica domnului de la un magazin identice cu astea busite ), iar de o boxa de medii am facut rost de la coleg dintr-un service IT.

Acasa le folosesc pe un creativ live 5.1 cu mymprpro v.5 cu 3 pluginuri ; nu au nici cea mai mica distorsiune.

pulsar is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 23:28   #35
KeR
Registered User

KeR's Avatar

deci in concluzie ziceti ca merita J9940-u, nu?

KeR is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2004, 23:55   #36
Registered User

pulsar's Avatar

Da.

9940B fata de 9940 au in plus decodor dolby digital incorporat. Eu le am pe alea fara ca am decodor pe live! 5.1

orienteaza-te si tu

Old 01-07-2004, 02:14   #37
master tuner

agent smith's Avatar

9940 l-am ascultat si se aude in regula pt pretul lui dar nu va asteptati la Hi-Fi... sunetul scos din sateliti o un pic metalic si neechilibrat iar subwooferul putere are dar nu are "adancime" si nu imprastie sunetul placut in camera (da senzatia de "violenta" daca pot sa ma exprim asa)
dupa ce l-am testat m-am dus si mi-am cumparat Altec 641... subwoofer profund (reda el si ceva low-mid dar il iertam) si sateliti "curati" cu inalte destul de bune
GheTTo TuninG

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 11:09   #38
Audio Only

Alex64's Avatar

chuPA ce vrei sa spui prin (reda el si ceva low-mid dar il iertam) ?

Alex64 is offline    Reply With Quote
Old 01-07-2004, 11:47   #39
Registered User

eugenius's Avatar

Am ascultat si 9940 si 641 .. 641 e peste clar, insa nu are center channel .. 5.1 e cam obligatoriu daca vrei si jocuri, filme.

Pentru muzica banuiesc ca nu sunt multe peste 641 (in nici un caz Klipsch, poate ala Ultra, dar goarnele alea sunt prea eficiente .. if you know what I mean

Old 01-07-2004, 12:07   #40
Registered User

pulsar's Avatar

intre 9940 si 641 prima diferenta ar fi ca 9940 are central , dar nu trebuie uitat si preturile diferite. Cand mi-am tras jazzurile le-am luat cu 7.9 mil de la RHS , iar 641 sub 12.5 mil nu le gaseam, e o diferenta destul de mare.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Periferice

Thread Tools

Posting Rules