![]() |
| | #61 | ||
| sper ca a fost doar o tentativa de umor ![]()
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #62 | ||
| Guest | io nu ma rup in ba$hini cu sisteme de sute de para.. ce sunet am eu cu ansamblu` asta de 4 boxe da rushini la multe "scule" 5.1 .. sustzin sus shi tare ceea ce zic n`am eu dolby, surround, bla bla... dar claritatea... profunzimea.... eheiiii ![]() am atashat ulterior un difuzor identic cu ce`am pe boxele mari ca dif. de bass ![]() Last edited by ..bHz..; 24-07-2004 at 11:52. | ||
|
| | #63 | ||
| am si eu o intrebare....a incercat careva boxele astea? http://www.digitalworld.ro/produs.ph...1292&idcat=718 nu sunt cine stie ce, dar nu sunt pretentios. mie tocmai mi s-au ars bexele stereo medion de 250k (de la furtuna de aseara cred....un spike ceva) si acu vreau sa-mi iau altele. nu am carute de bani de dat pe ele asa ca ma rezum la variante ieftine. nu ma intereseaza sa sparga geamuri ci calitatea sunetului...fidelitate. asa ca vreau o parere cat mai obiectiva sau eventual alte optiuni in aceeasi categorie de pret.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? | |||
|
| | #64 | ||
| de astea stiti ceva? http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=291 | |||
|
| | #65 | ||
| chiar urate Jazz-urile alea... sunt din plastic deci nu cred ca impresioneaza in vreun fel | |||
|
| | #66 | ||
| Eu am un live 5.1 (pusa in stereo) si o statie Videoton din 1981 care e cristal, si 2 boxe din alea de exterior cu manere cum au nuntasii (pe 3 cai) cu Celestioane in ele. Se aude de nu se poate, Droopy va confirma (ca e bolnav cu sunetul). | |||
|
| | #67 | ||
| hai mah chiar n-a auzit nimeni boxele astea? http://www.digitalworld.ro/produs.p...=1292&idcat=718
|
| | #68 | ||
| lol, boxele alea sunt la misto... daca vrei sa auzi un scartzait surround ti le recomand cu caldura
__________________ there's no knowledge that's not power | |||
|
| | #69 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #70 | ||
| Kruger te referi la Teac sau la Unitra? | |||
|
| | #71 | ||
| ma oftic de mor ca mi s-au ars boxele....acu nu mai am la ce asculta nika. si nici nush ce sa-mi iau....ma gandeam eu la 5.1 de pomana. n-am de unde 4.5 mil pe un sistem cat de cat ca lumea si nici o jalnicie nu mi-as lua. prefer un sistem desktop, dar sa aibe fidelitate cat mai buna. nu stiu....sa zic ca as da max 400k pe boxe desktop si majoritatea boxelor pe care le-am vazut in categoria asta de pret sunt niste varzeturi din alea 2x1.5W sau chiar 2x1W. daca as mai gasi boxe ca alea pe care le-am avut le-as lua, dar din pacate sunt cam rare (alea din seria medion/tevion/lifetec 2x5W RMS 5 ohmi). asa ca apelez la cei care au mai ascultat sau au pe acasa boxe desktop sa-mi dea un sfat pt. niste boxe mai rasarite. cam asa aratau boxele mele:
|
| | #72 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #73 | ||
| Guest | io v`am zis da`s unii care nu cred daca vretzi ceva desktop si n`avetzi bani sa investitzi in 2.1 4.1 sau alte fitze, boxele astea`s cele mai tari... sper ![]() | ||
|
| | #74 | ||
| Guest | @Drakon medioane d`alea am avut eu la munca shi intr`adevar sunt bune.. acu` le`am schimbat cu altele insa daca vrei itzi caut maine alimentarea/amplificarea de la ele care inca mai functzioneaza... | ||
|
| | #75 | ||
| misto boxele alea teac, dar din pacate 1mil pt. o pereche de boxe desktop "suna" cam mult pt. buzunarul meu
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? Last edited by Drakon; 26-07-2004 at 02:08. | |||
|
| | #76 | ||
| Quote:
Am un coleg care are o pereche de Teac-uri din alea, cred ca le da pe la 6-700.000 ca au fost putin folosite si acum le tine in debara. Daca vrei iti dau numarul lui si vb direct. | |||
|
| | #77 | ||
| Quote:
intre timp am mai facut ceva research pe net si am gasit in BUC pe la o firma de en-gros medionuri din alea la 4EU+TVA. da e pe la mama naibii prin berceni si nu stiu daca vand si en-detail. site-ul este aici: http://www.medion.ro/ ar mai fi si modelul ala elta 8134 CLS. boxele cred ca sunt germane si din ce am vazut pe site-uri se invart pe la 20 EU. PS. medionurile alea cred ca sunt identice cu astea: http://shopping.yahoo.com/p:Kinyo%20...ker:1990703693 pe difuzoare scrie kinyo. e diferita doar sigla de pe carcasa si amplificatorul cred.
__________________ A Life? Cool! Where can I download one of those from? Last edited by Drakon; 26-07-2004 at 02:26. | |||
|
| | #78 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Eu mi-am luat un Jazz J9940B (cu decodor) si sunt foarte multumit de ele. Am testat subwoofer-ul cu Dow Low - Murder Part 2 la un volum destul de mare si se aude perfect, fara distorsiuni. Am revazut Terminator 3, X-Men 2 si Lord of the Rings - The Return of the King ca sa testez boxele si sunt foarte multumit si de 5.1 | ||
|
| | #79 | ||
| RECOMANDARE sistem audio de PC Vreau sa imi cumpar si eu un sistem audio cat de cat performant.Ma refer minim 5.1.Intra in discutie 5.1, 6.1 sau 7.1. Cel mai mult ma intereseaza CLARITATEA si sa aibe cat mai multe certificari (THX, DOLBY etc).Pretul ar fi cam maxim 300euro.Am posibilitatea sa aduc de afara orice, deci sa nu comparati cu preturile de aici.Niste pareri ar fi bine primite. Momentan ma tenteaza Logitech Z5300, Logitech Z680 (au probleme la volum mic).
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
| | #80 | ||
| Eventual niste sisteme de firma mai consacrate in domeniul asta.JBL, BOSE (intra in alta categorie de bani si as da pana la 600euro pe un sistem din asta). PS: O sa le folosesc pe un Audigy 2 ZS Multumesc anticipat
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|