![]() |
| | #801 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | salut,as dori sa cumpar niscai boxe 5.1 de pana in 350 ron si ce m-ar interesa este logitech x-540 sau 530 sau de ce nu chiar si logitech z-3e astea fiind 2.1 iar o alta intrebare ar fii daca pe o placa audio onbord probabil realtek 97 nu o sa am probleme la cele cu 5.1 si stiu ca o placa audio de 24 biti este 70 ron dar asta inseamna o alta "bataie de cap" la care sunt dispus dar nu vreu sa fiu si constrans (ca nu imi merg cele 5.1 decat pe 2 canale sau mai stiu eu ce probleme) daca aveti si alte sugesti de pana in 350 ron le apreciez,tin sa precizez ca prefer mai degraba calitatea decat cantitatea de W | ||
|
| | #802 | ||
| Quote:
__________________ Patru lucruri nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|X850XT PE|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #803 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | ok am inteles si stiu ca trebuie si o placa audio chiar si mai scumpa dar nu deocamdata,deocamdata m-ar interesa un sistem ca boxele care le-am avut sau dus si acuma stau cu castile pe urechi de aceea si graba pentru un sistem si mai putin interes pentru o placa,prima data s-a imi iau un sistem pana in 350 si pe urma m-a "complic" si cu placile audio L.E. sistemul il iau pentru muzica,jocuri si din cand in cand filme iar ca muzica ascult in special metall si rave | ||
|
| | #804 | ||
| Quote:
http://www.pcgarage.ro/boxe/logitech/x-530/ si http://www.pcgarage.ro/placi-de-sune.../?ref=homepage Asta daca nu vrei sa dai bairam cu ele ![]()
__________________ Patru lucruri nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata ... E8400|GA-EP45-DS3R|4GB ES2-8000|X850XT PE|226BW|WD640AAKS|SH-S183L|ZM-460B|Antec 300|X-FI XtremeGamer|SteelSeries Siberia|Microlab Solo 6|Habu|Eclipse II|Logitech G25 | |||
|
| | #805 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | cam la astea m-am gandit si eu (sistem si placa audio) dar intrebarea acuma este de ce 530 in loc de 540 iar de bairam nu,nu dau pentru alea exista amplificatoare,statii si boxe,mersi pentru raspunsuri | ||
|
| | #806 | ||
| recomandati-mi si mie va rog un sistem 5.1 nu foarte scump care sa aiba decodare Dolby Digital 5.1 ( intrare optica S/PDIF ), vazusem la un moment dat un Genius... l-au scos din fabricatie, sau cel putin nu l-am mai gasit in stoc pe la magazine.
__________________ " zdreanto care esti tu zdreanta " | |||
|
| | #807 | ||
| Salutare. M-ar interesa niste boxe 2.1 si am gasit la PcGarage un model interesant la promotie( http://www.pcgarage.ro/boxe/logitech/x-230/ ). Nu am nevoie pentru ascultat la maxim, vreau doar sa se auda foarte clar. Ce parere aveti, sunt ok? Si inca ceva, calitatea sunetului poate fi exploatata la maxim si pe o placa de sunet on-board?( Am Asus A7V880 placa de baza). | |||
|
| | #808 | ||
| Sunt ok la banii astia dar sa nu te astepti la inalte de "cristal" de la ele.
__________________ Edifier S530 | |||
|
| | #809 | ||
| Quote:
PS: legat de ce-am scris mai sus, anyone ?!?
__________________ " zdreanto care esti tu zdreanta " | |||
|
| | #810 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Logitech Z-5400 daca il mai gasesti la vreun magazin pe stoc | ||
|
| | #811 | ||
| Quote:
Daca vrei sa il exploatezi la maxim atunci combinatie fatala, placa audio Audigy SE ( daca nu ai bani de asa ceva, vreo 70 roni, cauta la sh un Live! macar)+ foobar2000 cu egalizatorul Flat, eu asta folosesc si scot ce este mai bun din sistemul meu; un Microlab M-820
__________________ Proc: Athlon 2500+ | | Mb: Epox 8rda+| | V.A.: Leadtek 6600 TD | | Memory: 512| | Case: GIGABYTE | | P.S. DELUX 500w | | Hdd: WD 80GB | | DvD-Rw: LG-H10n | | Display: Samsung 769MB | | S.c: Sb Value! | | Audio: Sony MDR-P80 + Microlab M-820 | |||
|
| | #812 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Salutare sunt nou pe forum si am si eu o mica dilema.Detin un logitech x530 , un genius 5005 si o statie electromures As 75202 de 2*75w care sta aruncata in debara de vre-o 10 ani de catre taicami-u. Doresc sa stiu daca cumparand o pereche de eltax 400 sau niste boxe din gama asta de pret voi obtine inalte,volum si un bass mai profund decat au cele doua seturi enumerate mai sus pe care le detin in prezent? iar a doua nedumerirea a mea este cum pot conecta aceasta statie la pc(am Ac97) si care este puterea reala si calitatile acestei statii? Va multumesc si astept replay! | ||
|
| | #813 | ||
| Quote:
ce scoti tu cu foobar si cu live-ul din chichineatza aia? )sprostia aia e peste boxele de 3 lei dar nu il poti numi sistem! | |||
|
| | #814 | ||
| Microlab M-280 - review maricel ![]() Cautam ceva care sa sune decent si sa fie ieftin, asa ca mi'am luat si eu un sistem d'asta cat stau aici la rude in Tulcea (acasa am statia Delia ). Am intrat intr'un magazin de calc si m'am apucat sa testez cu M6SL'ul sisteme 2.1 ieftine. Initial am testat un sistem 2.0 Microlab B72 pt ca era din lemn, insa avea distorsiuni foarte mari la volum mare cu bass puternic, si am observat ca LED'ul slabea mult pe bass, ceea ce indica o sursa de alimentare slaba. Probabil nu erau boxele chiar proaste dar le'am luat sa le ascult nu sa le schimb sursa. Asa ca am trecut la 2.1.Am ramas placut surprins de cum sunau Microlab M-280 la pretul pe care il aveau, si le'am cumparat. Subwooferul parea de plastic dupa culoare, insa este totusi facut din lemn si se simte. Ajuns acasa cu ele nu am avut motive sa'mi regret decizia. ![]() http://www.microlab.cn/product/speak...e/big/m280.jpg Am testat din plin subwooferul cu Bass Patrol, Bass Boy si DJ Laz, si are un bass profund si clar pentru marimea lui, bate Logitech X-210 pe care le'am auzit la un coleg. Peste 70% volum incepe sa sune a "bubuit", dar tinand cont ca bass'ul pe subwoofer este setat la maxim si mai am si boost de 6db pe 60Hz si 170Hz in EQ la Winamp (ALi audio de pe laptop = cacao fara lapte), e o performanta foarte buna. Suna suficient de tare cat sa'mi astupe putin urechile si sa zbarnaie geamurile de la vitrina aflata la 6m de sub. Nu se aude tare in afara camerei, dar asta e si un lucru bun ca nu deranjez pe nimeni (traiasca peretii de beton ).Satelitii nu distorsioneaza la volum mare, se aud clar si au difuzoare care fac si altceva decat sa tiuie, misca ceva aer. Au un sunet usor metalic desi nu sunt tweetere, insa il observ doar cand ascult foarte aproape de ei la volum mic. Dupa testele de bass am pus ceva electronica, sub'ul raspunde foarte bine la beat'urile percusive, nu e "lenes" deloc. Apoi ceva Metallica, apoi ambiental, ceva hip-hop mai lent si niste MIDI'uri beton din jocuri mai vechi, redate prin Yamaha XG SoftSynth. In toate cazurile sub'ul si'a facut simtita prezenta, insa in muzica "linistita" nu a fost deloc deranjant, nu am avut nevoie sa tai din bass. Pe Metallica satelitii au un sunet cald si placut, nu ma doare capul ca pe chinezariile de 2 bani. Despre separarea stereo nu am ce sa zic pentru ca este mai buna decat a cipului onboard de pe Portege 4010. ![]() La capitolul functionalitate ma incanta mufele de intrare RCA si sistemul de prindere cu cleme a cablurilor de la sateliti - se pot lungi cablurile la nevoie fara a pierde garantia. Insa este un minus situarea controalelor de volum si bass pe subwoofer - eu le tin la maxim si reglez volumul din controlul analog de pe laptop, dar nu toata lumea are asa ceva. Pe partea de design as avea de reprosat masca argintie de pe subwoofer cu logo'ul Microlab care se extinde din tubul de bass reflex, "pata" de argintiu nu arata bine pe negrul pe care intreg sistemul il are, dar nu stiu ce culoare s'ar fi potrivit mai bine. Si ca sa inchei, hai si cu specificatiile tehnice. Prezentate de producator: 2x 12W sateliti de 2.5", 16W subwoofer de 5", S/N >75db, separare stereo >45db, raspuns in frecventa 35Hz-20kHz. Parerea mea (nu le'am desfacut sa vad ce si cum, dar o sa fac si asta): 2x 4W RMS sateliti, 12W RMS subwoofer. Tinand cont ca puterea consumata de la priza e de 28W, cam astea cred ca ar fi valorile reale. La S/N si separare stereo nu pot sa raspund pt ca cipul meu de sunet are specificatii mai proaste de atat. Raspuns in frecventa masurat de mine 33Hz - 200Hz pe sub, 200Hz - 18kHz pe sateliti.Si una bucata rating: Calitate: 4.5/5 Functionalitate: 4/5 Design: 4/5 Pret 5/5 Scor final 4.4/5. Nu'i rau deloc. ![]() Concluzie: Nu e sistem de dat petreceri, insa e mai mult decat suficient pentru o camera normala si nu exista ceva mai bun la banii astia.
__________________ Contact: 0722 977 927, Cosmote momentan indisponibil. Cine n'are Nokie sa'si cumpere!!! Up'ul nostru cel de toate zilele... ![]() | |||
|
| | #815 | ||
| Posteaza-l te rog si la sectiunea Articole si Teste - ca topic nou - sa-l gaseasca lumea mai usor. Merci. ![]() http://forum.computergames.ro/141-ar...-si-teste.html
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #816 | ||
| Quote:
).
__________________ Contact: 0722 977 927, Cosmote momentan indisponibil. Cine n'are Nokie sa'si cumpere!!! Up'ul nostru cel de toate zilele... ![]() | |||
|
| | #817 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | As dori o opinie despre sistemul audio home cinema LG J10HD http://www.domo.ro/Audio-Video/DVD_&...inema_LG_J10HD Sau daca poate cineva sa imi recomande un receiver + un set de boxe 2.0 noi in limita sumei de ~14 milioane Multumesc ![]() | ||
|
| | #818 | ||
| Banned Join Date: May 2006 Location: bucuresti-braila | boxe : http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_i.../Monitor_1000/ receiver : http://www.be-loud.ro/produse/Receiv...ony/STR-DE197/ la receiver ... am oarece retineri,nu stiu cat de bine o sa se impace cu boxele, insa sunt destule alternative alegerea mea ar fi un receiver SH si boxe : http://www.be-loud.ro/produse/Sistem...nitor_990_Set/ | ||
|
| | #819 | ||
| Quote:
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #820 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Cosmin_C, poti sa imi recomanzi te rog un set de boxe 2.0 si un receiver Audio-Video care sa se potriveasca, de pe situl respectiv (sau alt site din domeniu), in limita a 14-15 milioane ambele Multumesc | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|