Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware

Notices

View All Announcements (2) Announcements in Forum : Hardware
01-01-2006 until 01-01-2010
Matrix
standalone

Regulament Hardware

Pentru a face activitatea tuturor utilizatorilor mai placuta am conceput acest mini-regulament intern, la care va rog sa contribuiti si voi in vederea imbunatatirii.

1. Aici nu se face publicitate, singura modalitate tolerata fiind cea in vederea informarii : "Am cumparat produsul X de la firma Y". Abuzurile (reclama mascata) vor fi pedepsite.

2. Userii care totusi nu respecta regula de mai sus se aleg cu 2 avertismente si topicul sters.

3. Se recomanda, pe cat posibil, folosirea search-ului deoarece multe dintre problemele pe care le aveti au mai fost solutionate. Daca totusi este nevoie de un nou topic, asigurati-va ca respectati regulile de bun simt de aici.

4.
a) Off-topicul este tolerat in limitele decentei, abuzurile vor fi sanctionate cu avertisment.
b) Posturile care nu sunt sustinute de argumente de natura tehnica (aici nu intra experienta personala : "io am barton deci ia-ti si tu", "palit rulz" , "intel e scump deci suge", etc) creeaza dezinformare, vor fi tratate ca bagare in seama si sanctionate cu avertisment.

5. Avand in vedere ca suntem o comunitate de oameni maturi, insultele si flame-urile nu-si au locul aici, initiatorul fiind sanctionat dupa cum se impune.

6. In principiu, al treilea avertisment echivaleaza cu ban-ul pe o saptamana, moderatorii putand lua in consideratie si circumstante agravante.

Matrix is offline   

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 14:22.

This site is copyrighted ©1997 - 2009, Computer Games Online SRL