![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Pai au dat, dar doar pt ca se adreseaza anumitor oameni. Personal cred ca SP e mai potrivit: are ecranul mai mare si intra in majoritatea buzunarelor. Mai sunt cei care vor ceva ultra portabil (cat un mobil mic mic) si cat mai sic cu putinta. Si sunt destui, asa ca se va vinde, nu se pune problema. Dar ma indoiesc ca mai bine ca DS-ul. Pe DS vor aparea grosul de jocuri care sa profite de al doilea ecran (am vazut pe undeva poze cu Disciples 2 spre ex de am ramas masca cum poate sa arate)... Eu cel putin imi voi lua un DS, pt ca e compatibil cu toate jocurile, atat GBA cat si viitoare...Si nu ma intereseaza sa fie portabil, ca oricum nu-l scot pe strada sa mi-l fure or smthg... | ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
culmea e ca am citit chiar aseara o comparatie intre DS si PSP (in Electronic Gaming Montly pe noiembrie) si din ce zicea lumea pe acolo PSP este doar o consola pentru cei care vor mp3, poze si filme iar DS este cu adevarat ceva inovator - si justificau oamenii prin vanzari si aparitii de jocuri - se pare ca pe PSP am vazut cam tot ce se poate vedea insa pe DS nu am vazut aproape nimic ... eu sunt inca uimit si tind sa cred ca oamenii aia au dreptate (e vorba despre redactorii EGM)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Exact. Jocurile bune si, mai ales, inovatoare, inca nu au aparut pe DS. PSP-ul nu are decat avantajul unei grafici net superioare, asta daca comparam cele doua console numai dpdv al jocurilor. Oricum, or sa apara si pe PSP jocuri bune, sunt sigur de asta, doar ca va ma dura putin pana se va trece peste moda asta a portarilor de pe ps2.
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
jocurile de GBA merg foarte bine pe DS si acesta (ca si Nintendo GBA SP/ GB Micro) fiind backward compatible (de altfel si Nintendo Revolution se lauda ca va fi compatibil cu absolut tot ce se numeste nintendo de la NES pana la DS sau GB micro) astept mai intai sa vina, din cate am fost anuntat comanda a fost data in maxim 20 zile ajunge (20 zile incepand de alaltaieri )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
1. evident forma 2. apoi faptul ca GBA SP are display luminat (probabil cel mai important) 3. apoi faptul ca SP are accumulator incorporat
|
| | #54 (permalink) | ||
|
pai nu e luminat inseamna ca la lumina puternica aproape nu se intelege nimic (adica cand esti afara) de asemeni seara (cand se intuneca) nu se mai intelege nimic. se poate monta un kit (afterburner se cheama) care costa destul de scump si nu se mai gaseste pe stoc la producator, dar nu e o oferta fezabila pentru romania din simplul motiv ca te-ar costa transport+ kit + consola mai scump decat un SP. eu personal ma joc pe SP cu predilectie nefiind aproape nici o diferenta intre ele ( daca vrei SP ul este mai old school - apropiat de GB/GBC )
|
| | #57 (permalink) | ||
|
nu mi-a venit inca - comanda cred ca a fost facuta in jurul lui 1 oct si cica dureaza cam 20 zile ... deci mai e ceva.
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Ce parere aveti de siteul asta http://www.hardstore.com/default.asp?idA=81 ? Pe main page scrie :" WELCOME TO TAX FREE WEBSITE!!! :. IF YOU LIVE OUTSIDE ITALY WE CAN SHIP TO YOU GOODS TAX FREE!!! AFTER THE REGISTRATION SEND US AN EMAIL TO info@hardstore.com, WE WILL CHANGE YOUR ACCOUNT WITH 20% DISCOUNT ON ALL PRODUCT!!! " Adica nu percep taxe de expeditie? | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
lolz - vise ma rog am zis sa va anunt si pe voi ca mi-a sosit cardul, primele impresii sunt urmatoarele: 1. impresie super placuta - cutia 2. impresia super placuta 2 - cardul (ca finisaj) 3. impresie proasta - site ul (ma chinui de 20 min sa iau 4 MB de drivere) 4. va mai zic eu cat timp sta cardul la incarcat (8 ore) PS: cardul are 256 Mbiti pentru cine nu stia (eu nu eram foarte sigur) adica 32 MB - pe el incape doar 1 joc foarte nou, 2 jocuri noi, 4 jocuri mai vechi, 8 jocuri foarte vechi, ma refer aici doar la jocurile de GBA - o sa testez si cu alea de GB si GBC mai incolo (jocurile de GB si GBC sunt foarte mici de la cateva sute de K pana la maxim cativa mega - pana in 4 insa)
|
| | #60 (permalink) | ||
|
ok sa revenit - n-am mai avut rabdare si am pus acolo un mp3 si se aude decent (cam cu fasaituri) dar are marime de 3-4 ori mai mica e si normal. -urmeaza primul joc, care sa fie care sa fie :P
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|