![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
un GBA SP n-ar trebui sa fie mai scump de 2mil la SH (parerea mea) pentru ca pretul recomandat de Nintendo este de 80 $ ( adica 2400.000 lei ) evident ca firmele (din Romania) se plang ca ei le-au cumparat scump (stoc) ca guvernul impune taxe (aici e o lege dobitioaca si firmele ar trebui sa plateasca un jurist care sa le dea cu legea in cap la vamesi sa nu ii lase sa faca incadrari cum vor ei, dar deh vamesii in general iau mita sa inchida ochii, cumparatoru oricum baga mana adanc in buzunar sa plateasca presupusele taxe) si al 3 lea rand nu consola e obiectul principar din care ies bani ci jocurile ... chiar la preturile romanesti o consola costa cat 5-6 jocuri, eu am 16 jocuri deci mi-as fi putut cumpara 3 console pana acu pe banii bagati in jocuri (sau chiar mai multe consola daca luam pretul din occident unde o consola costa 80 $ si un joc 20$ )DG - cauta cu atentie ca o sa gasesti SP nou nout la 2.5 mil (parca pe okazii am vazut) si card de memorie 512 Mb (64 MB) tot pe okazii am vazut (era cam scump, parca 100 EU, dar pret similar cu cat am dat eu pe al meu de 256 Mb / 32 MB )
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
SP-ul prefer sa il iau nou din state, pt ca acolo au aparut versiunile cu ecran lcd mai luminos (practic acelasi tip de ecran ca la micro sau NDS) care face toti banii...E cel din dreapta din poza. Cat despre card, o sa iau un EFA de undeva; oricum nu aveam bani acum si pt flashcard. Last edited by Dead Ghost; 17-11-2005 at 14:38.. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Pai dupa mai multe lucruri: Pe ambalaj e un sticker pe care scrie "Now with a brighter backlit screen" iar culoarea consolei e ori graphite ori pearl blue. In rest, vezi aici: http://gameboy.ign.com/articles/652/652641p1.html Au pus un nou ecran, eliminand astfel ledurile care luminau ecranul in versiunile vechi. Vezi in link pt mai multe detalii. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
foarte misto chiar n-am stiut, probabil o sa imi iau si eu unul + 1 micro dar la anu anul asta deja nu mai e vreme, vin sarbatorile si sunt prea multe cheltuieliDS si PSP probabil la anu spre sfarsit - astept sa scada preturile, sa se mai umple piata de SH uri (deja DS la SH a scazut pe la 4 - 4.5 mil .. deci pret acceptabil)
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
DS, pe langa scadera pretului in timp (la retail zic, nu sh), mai astept pt ca e f. probabil sa scoata o noua versiune (cum a fost GBA->GBA SP), chiar au zis de curand ceva in acest sens...Plus ca jocurile bune pt el inca nu au aparut (decat cateva). La fel si flashcardurile pt el, mai dureaza ceva timp pana vor aparea solutii mature...
| |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
DG - am gasit ce ti-am raspuns cand mi-a picat netu atunci eu am 34 de 32 MB (cel mentionat fiind cel mai mare) - singurul care nu merge. (dupa cum ziceam pe card cred ca se aplica si o compresie ceva pentru ca eu am bagat Castlevania AoS + HoD si Metroid Zero Missions + Fusion si mi-a ramas loc sa bag si Another World + inca ceva spatiu neocupat insuficient pentru un alt joc insa cam 1 - 2 MB ) deci 4x8 -32 MB + AW care are 1 MB si ceva + inca 1 MB => 34 ... conteaza acum si cat isi pastreaza pentru save uri ( unele jocuri necesita save de 2 MB ) da poti copia salvarea de pe card si o poti pune si la loc.
|
| | #89 (permalink) | ||
|
eu l-am pus doar pe cel mai mare (adica pe ala specificat) si apoi pe urmatorul si a mers - din pacate hdd u meu portabil s-a busit ( de fapt s-a busit sertaru si acu e la garantie ) deci nu pot sa-ti dau date exacte, cand imi vine rack ul le testez special pentru tine
|
| | #90 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare ce e asta http://www.cheapmod.net/item--NeoFlash-MK2--mk2?
__________________ semnatura | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Quote:
)
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Ala e ceea ce zice numele..flash card. Nintendogs..?? Cel mai vandut joc Nintendo DS...un fel de Tamagochi,dar cu caini,cu grafica misto.
__________________ " I am beyond your experience. I am beyond good and evil, legions of the night - night breed - repeat not the errors of the Night Stalker and show no mercy. " | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
|
- mai exact este un flash (adica un memory card) pe care poti uploada jocuri sau aplicatii, poze, mp3 uri, ebooks etc si apoi poti sa le vizualizezi pe consola.
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Se pare ca f curand vom afla cum arata noul DS, o recosmetizare a primului DS, la fel cum s-a intamplat si cu GBA-> GBA SP. http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=14035 Sunt tare curios, bine ca nu mi-am luat DS, stiam eu ca or sa ii aduca niste modificari... | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
E cam nasol cu DS ul, flash urile fac probleme, nu merg toate jocurile, jocurile sunt mai mari Eu zic sa stai pe seria Gameboy 4 now, un SP din ala cu ecran bright e beton, macar pana joci cele 20 - 30 de titluri de referinta, pana atunci mai scade si pretu la DS, poate apar si accesoriile multimedia cu care se lauda nintendo acu 1 an si ceva (mp3 player, mpeg4 video player, suport pentru card de memorie etc)
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Foarte fain. Printre noutati ar fi dimensiuni si greutate mai mica, ecrane de o claritate mai buna (ei zic ca mai buna decat la psp (!!!)) si lumina in 4 trepte. Pacat ca nu e si negru. Dar poate or sa scoata, candva.
| |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|