![]() |
| | #1 | ||
| Guest | Desi nu foarte populara la noi, consola Nokia N-Gage are fanii ei fideli ceea ce a facut vanzarea a catorva zeci de exemplare (daca nu, sute) si in Romania. Puteti post-a aici ce aplicatii aveti instalate in consola, pe MMC, salvari la jocuri, impresii despre diferite facilitati si review-uri ale jocurilor. Un alt lucru foarte important de post-at ar fi programul cu zilele in care se strang mai multi detinatori ai consolei Nokia N-Gage si se joaca in multiplayer prin bluetooth (in Ploiesti asa se obisnuia odata .. ) | ||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | salz ma bucur ca nu au murit toti cei care rup n-gage-ul cu jocuri si se gandesc la un multyplayer prin bluetooth. din pacate eu mi-am vandut n-gage-ul ca ma cam plictisisem de el si acum mi s-a facut dor de el si cred ca o sa imi iau un n-gage QD.pace
__________________ player no' joke | ||
|
| | #3 | ||
| Guest | si eu sunt in cautarea unui Nokia N-Gage QD .. mai ales pentru functia de Hot Swap .. m-am plictisit sa tot scot carcasa de spate si bateria doar ca sa schimb jocurile .. | ||
|
| | #4 | ||
| Si eu tocmai l-am vandut pe al meu, al doilea (primul l-am pierdut in taxi), dar cat a durat a fost absolut bestial. Cate Asphalturi, Wormsuri si Ashenuri nu dadeam cu prietenii, de Roots nici nu mai vorbesc. Dar vremurile se schimba si acum un PSP face treaba muuuuuuuult mai bine. A fost totusi indispensabil pentru mine o vreme si chiar o sa-mi fie dor de vremurile in care stateam pana la 4 dimineata sa downloadez Tomb Raider prin dial-up ![]()
__________________ PSP Value Pack 3.52 M33-4, Pro Duo de 2 gb & skinned Logitech PGP (Tracy McGrady)/Playgear Stealth Nintendo Wii Sports Pack 3.1E + Wiikey Burnout Paradise sigilat pentru XBOX 360 si PS3 Jocuri PC sigilate Crysis, Hellgate London - 50 de lei fiecare | |||
|
| | #5 | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | merge pe qd mp3? am un 3300 acum si ma gandesc sami iau un ngage sau chiar qd..dar din ce am vazut ..ngage simplu e cam maricel...iar qd nu are radio....voi ce ziceti?!
__________________ id de mess : combinator_01 | ||
|
| | #6 | ||
| Merge mp3 pe qd fiind smartphone. Nu stiu insa daca este stereo. | |||
|
| | #7 | ||
| Da normal ca merge, dar infect...e mono.
__________________ Lib Tech TRS mtx 154 Flow nxt-at Thirtytwo focus boa & forecast | |||
|
| | #8 | ||
| Guest | Quote:
| ||
|
| | #9 | ||
| Guest | .. iar pentru cei care spun ca N-Gage-ul ar fi mare .. atunci PSP-ul e GIGANTIC !! | ||
|
| | #10 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11 | ||
| Guest | Quote:
Ideea e ca N-Gage-ul are farmecul sau .. ca orice consola ![]() | ||
|
| | #12 | ||
| razvang, eram exact ca tine, aparam N-gageul ca telefon , consola si device multimedia in fata orarui pretender, dar ideea e ca 80% din spatiul pe care il ocupa PSPul il constituie ecranul, pe cand la N-gage daca ecranul e 40% din suprafata e mare lucru, si asta conteaza foarte mult pentru un device multimedia. Pe de alta parte, nu exista motive pentru care sa nu convietuiasca in buzunarul unui gamer, eu am avut PSPul si N-gageul drept telefon aproape un an, si cand murea bateria PSPului ma intorcem la radacini . Cat despre jocuri piratate trebuia sa fii chiar tampit sa iti strici N-gageul cu blzuri, decat daca iti luceau ochii pe la NFS sau jocuri care nu au aparut niciodata, care erau doar tampenii redenumite de "binevoitori", iar la cele care veneau cu folderul system, daca aveai toate librariile erai perfect in regula. A, si pentru jay-c N-gageul poate intra pe net prin GPRS oriunde cu browser fully-featured (Opera sau Netfront) si are aceleasi avantaje si pentru instant messaging, asta PSPul n-o poate (inca, sa speram).
__________________ PSP Value Pack 3.52 M33-4, Pro Duo de 2 gb & skinned Logitech PGP (Tracy McGrady)/Playgear Stealth Nintendo Wii Sports Pack 3.1E + Wiikey Burnout Paradise sigilat pentru XBOX 360 si PS3 Jocuri PC sigilate Crysis, Hellgate London - 50 de lei fiecare Last edited by Eleetist; 30-06-2006 at 13:47. | |||
|
| | #13 | ||
| Guest | Quote:
Tin sa precizez ca am instalat in telefon doar back-up-urile jocurilor pe care le detineam deja pe MMC-uri oficiale de la Nokia. Jucati originale !! ![]() | ||
|
| | #14 | ||
| Quote:
| |||
|
| | #15 | ||
| Quote:
__________________ PSP Value Pack 3.52 M33-4, Pro Duo de 2 gb & skinned Logitech PGP (Tracy McGrady)/Playgear Stealth Nintendo Wii Sports Pack 3.1E + Wiikey Burnout Paradise sigilat pentru XBOX 360 si PS3 Jocuri PC sigilate Crysis, Hellgate London - 50 de lei fiecare | |||
|
| | #16 | ||
| Guest | Quote:
![]() | ||
|
| | #17 | ||
| Guest | .. si oricum, mi se pare ca discutia a deviat putin .. acest thread nu este intitulat: "Cumparati N-Gage, aruncati PSP-ul" ![]() | ||
|
| | #18 | ||
| Tare faza cu MMS razvan, dar vezi ca ai buton de edit. Nu de alta, dar sa nu iti iei warn. Anyway a incercat cineva Payload? Warhammer a fost cam dezamagitor.
|
| | #19 | ||
| Quote:
EDIT: A.. si merge sa trimiti mms-uri si de PSP si de pe PC. Faptul ca necesita legatura la internet si cartela vodafone e altceva, dar merge, si oricum, mms-ul nu este foarte popular fiindca este mai ieftin sa trimit un email de pe telefon .Anyway ca sa nu fiu total offtopic, as vrea sa stiu care sunt exclusivitatile (ma refer la jocuri) care au "facut" aceasta consola. | |||
|
| | #20 | ||
| Guest | Cateva dintre jocurile exclusive Nokia N-Gage ar fi: Glimmerati ONE Rifts: Promise of Power High Seize Pathway to Glory Pathway to Glory: Ikusa Islands Mile High Pinball Operation Shadow Requiem of Hell Ashen Snakes SSX: Out of Bounds | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|