Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Retro

Notices

Reply

Thread Tools
Old 01-07-2006, 14:17   #21
Registered User

Eleetist's Avatar

Pai, de unde sa incep: daca prin exclusivitati te referi la jocuri pe care nu le mai gasesti pe alta platforma, nu sunt multe, dar nici putine si unele absolut excelente gen Rifts: Promise of Power, care e singurul joc video bazat pe universul RIFTS, Ashen, un thriller-FPS foarte atmosferic, Asphalt (care a inceput exclusiv pentru N-gage, dar apoi a facut o aparitie si pe NDS, precum si pe restul de symbianuri), Asphalt 2 pe care am avut onoarea sa il testez in perioada mea de gratie la Gameloft (dar nu mi-au trecut numele la credite grrrr) si este unul dintre cele mai bune racere scoase vreodata pe un telefon mobil (asta chiar a fost exclusiv N-gage), Pocket Kingdom, un joc absolut genial oarecum asemanator cu Pokemonurile de pe GBA, Pathway to Glory I si II, iarasi exclusive N-gage, tactical game gen Close Combat (pentru cine a jucat, cautati un review la jocul asta, e ridicat in slavi si de cei mai aspri critici ai N-gageului ca platforma de jocuri), Glimmerati, Requiem of Hell, One , Roots, Elder Scrolls Shadowkey, care ai putea sa juri ca e Morrowind intreg, toate jocuri inovative si foarte foarte distractive. Apropo, pentru cei care credeau ca platforma N-gage e moarta, poate nu ati vazut press releaseul si trailerele de la E3 de anul asta: http://pandora.luxus.fi/e3blog/e3_06...d930c.swf.aspx, atat am zis. Doar priviti un pic Sytem Rush Evolution pe N92, sau One. Bine, jocuri noi sunt putine deocamdata, dar vorba lui Costner, "if you build it they will come ". Propun ca acest thread sa se concentreze si pe noua platforma N-gage (software) cel putin la fel de mult ca cea veche (hardware).
Jocuri PC sigilate Crysis, Hellgate London - 50 de lei fiecare

Last edited by Eleetist; 01-07-2006 at 15:09.

Eleetist is offline    Send Message via Google Talk to Eleetist Reply With Quote
Old 01-07-2006, 22:10   #22
razvang
Guest

.. iar pentru cei care vor sa vada MMC-uri originale Nokia N-Gage, click aici (colectia personala)

Reply With Quote
Old 01-07-2006, 22:20   #23
Registered User

Eleetist's Avatar

Foarte tare razvan, sa le stapanesti sanatos. Cred ca te-au costat un car de bani, dar pentru un adevarat colectionar merita orice sacrificiu si cred ca putini se pot lauda cu asa o colectie .

Eleetist is offline    Send Message via Google Talk to Eleetist Reply With Quote
Old 01-07-2006, 22:35   #24
razvang
Guest

Quote:
Originally Posted by Eleetist
.. sa le stapanesti sanatos.
Multumesc !

aici, aici, aici, aici, aici si aici mai puteti vedea cateva din "jucariile" mele Nokia N-Gage

Mai detin patru tricouri Nokia N-Gage (X-Men Legends II, N-Gage Arena etc.), un breloc Glimmerati si o tona de autocolante Nokia N-Gage (WWE Aftershock, WWP, System Rush etc.)

Reply With Quote
Old 02-07-2006, 11:44   #25
Registered User

DarKu's Avatar

Thumbs up

wow razvang, tu esti un adevarat fan n-gage!! si eu cu ceva timp in urma doream mult de tot sa-mi cumpar un n-gage qd dar am vazut la un coleg ca avea 6630 si juca practic toate jocurile n-gage, si mi-am luat si eu 6630 si joc multe jocuri de n-gage dar nu toate. si acum cred ca pe viitor imi iau un al 2-lea telefon un n-gage qd sau un nokia n93

DarKu is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2006, 12:07   #26
razvang
Guest

Finally it's a Sticky !!
Merci Monky

Reply With Quote
Old 02-07-2006, 12:38   #27
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarKu
wow razvang, tu esti un adevarat fan n-gage!! si eu cu ceva timp in urma doream mult de tot sa-mi cumpar un n-gage qd dar am vazut la un coleg ca avea 6630 si juca practic toate jocurile n-gage, si mi-am luat si eu 6630 si joc multe jocuri de n-gage dar nu toate. si acum cred ca pe viitor imi iau un al 2-lea telefon un n-gage qd sau un nokia n93
Dintre toate jocurile de ngage pe care le-am probat pe 6630 doar unul singur mi-a mers. Era un joc de golf. Bleah.

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2006, 13:17   #28
razvang
Guest

Quote:
Originally Posted by jay-c
Dintre toate jocurile de ngage pe care le-am probat pe 6630 doar unul singur mi-a mers. Era un joc de golf. Bleah.
Ca sa nu mai spunem ca este putin cam ilegal ce faceti voi .. va dau un sfat ..
cumparati-va un N-Gage si JUCATI ORIGINALE !!

Reply With Quote
Old 04-07-2006, 09:33   #29
p0m
[CSM]

p0m's Avatar

ba mie imi sacada elder scrolls pe vremea cand aveam n-gage. un pic dar totusi sacada. voua va sacada?
cele mai tari jocuri mi s-au parut asphalt,glimmerati,tiger woods care chiar m-a impresionat,tony hawk si fifa 2005 care e aproape identic cu versiunea de gba

p0m is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2006, 21:35   #30
razvang
Guest

Quote:
Originally Posted by p0m
ba mie imi sacada elder scrolls pe vremea cand aveam n-gage. un pic dar totusi sacada. voua va sacada?
cele mai tari jocuri mi s-au parut asphalt,glimmerati,tiger woods care chiar m-a impresionat,tony hawk si fifa 2005 care e aproape identic cu versiunea de gba
Nu este nici un joc sa mearga greu pe N-Gage (poate cu exceptia lui Call of Duty) dar iti recomand sa inchizi orice alta aplicatie (ex.: MP3 Player, Radio, Screen Capture etc.) atunci cand rulezi jocuri, iar daca tot ai impresia ca merge greu, pune consola pe profilul Off-Line.

Reply With Quote
Old 08-07-2006, 00:19   #31
p0m
[CSM]

p0m's Avatar

erau inchise toate aplicatiile am incercat si cu modu` offline si tot sacada oricum probabil era din cauza ca nu era original...call of duty spre deosebire se misca perfect

p0m is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2006, 00:38   #32
¬_¬

C.@M.'s Avatar

Am avut si eu un n-gage qd si nu mi-as mai dori sa am asa ceva...Imi pare rau de banii care i-am dat pe el, pt. ca dupa 2 luni kaput!

C.@M. is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2006, 00:45   #33
ţacau

catau's Avatar

Eu am fost la un pas sa imi iau ngage (clasic),dar cu o zi inainte sa il cumpar i-a dat white screen of death si cum nu se mai gaseau noi in magazine(iar resoftarea costa destul) m-am lasat pagubash.M-am orientat spre psp care isi face treaba de 10 ori mai bine.

catau is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2006, 11:25   #34
razvang
Guest

Astazi ma plimbam prin Omnia (un fel de city mall al Ploiesti-ului) si spre surprinderea mea, am gasit de vanzare la un dealer Vodafone, un N-Gage QD nou-nout .. NU mi-a venit sa cred .. singura problema era pretul destul de ridicat .. 8 milioane , asa ca am mai stat cateva minute si l-am admirat , dupa care m-am dus acasa .. NU cred ca o sa se vanda prea curand. Lumea prefera pe 8 milioane sa-si cumpere ceva mai bun .. poate chiar ceva din seria N in viitorul apropiat .. cine stie ..

Reply With Quote
Old 09-07-2006, 11:52   #35
good cop

dark_one's Avatar

In italia era 120 EU sigilat si aveau baietii si jocuri (nu stiu pretul insa ) poate te ajuta informatia.

dark_one is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2006, 13:30   #36
ţacau

catau's Avatar

Ce aberatie de pret...acum ceva timp am vazut in magazin ngage clasic nou la 2mil si ceva, repet nou la spot parca.Vrei sa arunci banii pe ceva bun incearca un psp, si la un moment dat o sa apara si emulator ngage pt el...

catau is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2006, 13:36   #37
razvang
Guest

Quote:
Originally Posted by catau
Ce aberatie de pret .. Vrei sa arunci banii pe ceva bun incearca un psp ..
Daca aveam in primul rand, sigur NU dadeam 8 milioane pe un N-Gage.
Banii bagati in calculatoare, console, telefoane, deja sunt bani aruncati din punctul meu de vedere (tinand cont ca deja am "strictul necesar" in materie de).
Pe 8 milioane ma duceam in excursie in Franta cateva zile si eram mult mai fericit.

Reply With Quote
Old 10-07-2006, 00:00   #38
Registered User

Eleetist's Avatar

Pe N-gage am dat 11 milioane pe primul acum 4 ani, 100 de euro pe al doilea acum 2 ani si ceva, iar acum pe PSP am dat 10 mil + 3,5 mil ms. Astea sunt vremurile, astea sunt preturile, desi la banii aia nu exista concurent pe piata pentru N-gage, remember, asta era cu 2 ani inainte de PSP. Si in ciuda a ceea ce veti citi prin alte parti, a avut vanzari excelente ca telefon, dar vanzari proaste la jocuri pentru ca s-au piratat foarte usor si in general nu merita un mmc cu un joc atatia bani, pe langa faptul ca se strica usor si se schimba, intretin si gasesc greu. Daca ar fi fost downloadabile, cum vor sa le faca acum, se schimba cu totul situatia, si astazi s-ar fi vorbit despre N-gage, PSP si DS intr-o conversatie despre console portabile. 8 milioane nu mai face de mult acest telefon, dar de vreo 3,5 jocuri decente + smartphone cu symbian e o afacere foarte buna. Elder scrolls merge foarte bine cand e pus singur pe un mmc de 32 apropo .

Old 15-07-2006, 23:42   #39
Registered User

The_Monk's Avatar

http://www.computergames.ro/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=36011938

De cand si-a luat un prieten un Nokia N-Gage, am ramas uimit...am zis wow...avea mp3 player, radio, symbian, cateva jocuri pe card. Incerdibil, asa ca am inceput sa ma documentez de Nokia N-Gage... AM aflat in final de versiunea inbunatatita, cea QD...si am zis sa caut sa-mi iau, caci m-am plcitisit de mobilu' meu vechi (Siemens MC60)...
Am inceput sa caut peste tot informatii despre Nokia N-Gage QD, am vazut jocuri... Si am zis sa-mi iau. Am mai inceput sa navigehz si ep alte siteuri, si toata lumea zicea ca-i varza, si ca nu merita.
Acum am primti o oferta de un Nokia N-Gage QD Second Hand la 2.6 milioane, dar mi-a zis ca nu mai are cauciucu de pe margine.
La pretul de 2.6 milioane se merita...
Dar, nu stiu, vreau sa vb. si cu cineva sa-mi mai dea niste sfaturi (moca)

The_Monk is offline    Reply With Quote
Old 16-07-2006, 01:44   #40
Registered User

Eleetist's Avatar

QD este sora mai proasta, dar care arata mai bine. Cu alte cuvinte, are mai putine functii importante (mp3 player mono, nu are usb si nici radio) si cateva mai putin importante in plus (hot-swap la mmc, ecran nitel mai luminos). Dupa mine, originalul se merita mult mai mult ca all-in-one. Dar nici QDul nu e chiar de lepadat, decat daca esti shukar, smenar, stilat si bagabont, caz in care oricum nu iti trebuie N-gage, pentru ca nu ai sti nici de ce capat sa tii cand il inmoi in iaurt. Apropo, de ce nu mai e sticky aceasta rubrica?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Retro

Thread Tools

Posting Rules