![]() |
| | #641 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: LA MN AKSA | Quote:
@DarKu In legatura cu jocurile,jocul determina automat pe ce tip de hardware ruleaza,adica cand il vei rula pe N95 sa zicem va avea toate detaliile la maxim,FPS mai mare etc.,daca nu esti prea exigent pe un N73 vor merge bine jocurile,adica nu vor sacada etc.,in schimb nu va fi la fel ca pe N95(sper ca intelegi ceea ce vreau sa spun),e ca la un joc pe PC,adica ruleaza mai bine pe o placa video noua,in schimb va rula mai prost pe una veche ![]() | ||
|
| | #642 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: LA MN AKSA | Haideti fratilor,nu vrea nimeni caracasa originala Nokia Ngage/Ngage QD??Sa ne strangem macar vreo 4!!!! | ||
|
| | #643 | ||
| Quote:
__________________ - How did you know Eddy was still alive? - He's not, he's dead. He just forgot to lie down. | |||
|
| | #644 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | cat costa ? ce culori ? si in cat timp ar ajunge ?
__________________ "appreciate and value experience" IronFish aka EoC Counter-Strike team | ||
|
| | #645 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: LA MN AKSA | @sez toate culorile,carcasa originala,dar sa mai vorbesc unpic cu omu acela!!Oricum garantez ca nu da teapa,tipu e de treaba,o sa il rog sa faca o poza la carcase![]() | ||
|
| | #646 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | sari cu scoru. ala e cel mai important. nu am de gand sa arunc prea mult pe o carcasa ^^ nu contest ca e originala, dar oricum nu vreau sa dau prea mult
__________________ "appreciate and value experience" IronFish aka EoC Counter-Strike team | ||
|
| | #647 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: LA MN AKSA | Are si din alea neoriginale,oricum il intreb exact cand intra,oricum are de toate culorile,acolo la Carrefour in Spania au carcase,dysplayuri de toate,nu ca la noi unde alergi tot orasul dupa o amarata de carcasa!!!!!Oricum Nokia e cam varza pe partea de suport !! | ||
|
| | #648 | ||
| sal De unde gasesc si eu un ngage doar clasic mai ieftin vreau sa cumpar sunt din bucuresti il vreau doar sa ma joc ca nu prea gasesc contact :mariuscilin si o intrebare ontopic: daca ai folosi 2 baterii aa sa alimentezi un ngage ar merge ? si daca da ar tine mai mult decat acumulatoru lui bl5c gp2x foloseste asta si cica ar tine ? alte intrebari a incercat cineva emulatoru de mame pe ngage cum merge ?jocuri pareri eu personal am incercat doar snes,nes,gba,sega pe fostu meu ngage iar offtopic a incercat careva sa intrebe pe baietii de la obor daca au vreun ngage sau daca pot face rost de un telefon de care ii zici pe mine ma batea gandu da as vrea si eu niste pareri | |||
|
| | #649 | ||
| @mariuscilin: omu`, vezi ca exista o arie de publicitate si un google... baietii din obor fura telefoane asa ca vei gasi ngage doar daca a avut cineva si i`a fost furat. si nu, nu cred ca poti alimenta cu baterii AA @Fabyutza: daca pretul unei fete de n-gage classic originala nu este prea nesimtit ma bag si eu cat despre comparatia ds-ngage... nu`mi aduc aminte sa fi vazut online multiplayer la n-gage... si nici jocuri cu note la fel de mari ca pe ds... cat despre a 2a generatie de n-gage`uri... CRAP! este doar o tehnica sa scoata si mai multi bani pe telefoane... ceva gen "whoa... ti`ai luat n95?! pai ba, tu nu stii ca e si n-gage ala... mai da`ne niste bani si iti dam si niste jocuri frumoase..."
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #650 | ||
| nu este ngage-ul singurul telefon cu 2 mufe separate... una neagra pentru casti stereo si microfon (gri). Daca iti mai aduci aminte... primul telefon landscape de la nokia. se numea 5500, avea baterie de 3310, avea tastatura completa pe ecran. ala are acelasi h-free ca si ngage. bafta la cautat. | |||
|
| | #651 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: LA MN AKSA | S-a lansat Nokia N96.....Prea tare,oare asta o sa fie compatibil cu Ngage 2.0? | ||
|
| | #652 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Cine stie unde pot sa imi gasesc un ecran pt qd ( pls am nevoie urgenta ...-------------------- Editare ulterioară -------------------- am nevoie de un ecran de qd ( nu gasesc nicaieri si in serviceuri este prea scump ...pls help :|Last edited by vladone tzeapa; 12-06-2008 at 21:46. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #653 | ||
| Quote:
uite http://www.xgsm.ro/display-lcd-ecran...ma-p-1781.html 99 lei | |||
|
| | #654 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: LA MN AKSA | As avea nevoie de o carcasa originala pt Nokia Ngage classic.Platesc oricat.Doar sa fie originala | ||
|
| | #655 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Cumpar N-gage QD ma gasiti pe YM:kosty_bv_2006 | ||
|
| | #656 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | am un nokia n81 8 gb sh as vrea sh io jocuri pt el..ma puteti ajuta..plzzz.... | ||
|
| | #657 | ||
| Da, se pot cumpara prin vodafone live sau orange shop cred, daca nu merge poti incerca pe gameloft.com si pe site-urile altor producatori.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #658 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | |||
|
| | #659 | ||
| am si eu un N-Gage Normal de vanzare (gri inchis-verde cameleon, conditie buna dupa 2 ani, folosit doar 1 an), card 128mb, cablu si incarcator (dak il gasesc) 300
__________________ i'm not a business-man, i'm a business, man. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|