![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Quote:
Cel mai probabil, daca nu vor dezvolta jocuri noi pentru seria N asa cum si-au propus (One: Who's Next, System Rush II etc.), le vor re-coda pe cele existente, facandu-le accesibile prin sistemul Trial/Shareware download. (Cel putin la asta se lucreaza intens acum). Cum spuneam mai devreme, la inceputul anului viitor, toata platforma N-Series va rula jocuri de N-Gage, facandu-se trecerea la N-Gage ca si platforma/sistem si nu consola. Eu iti recomand sa-ti achizitionezi QD-ul acela ieftin, pentru ca titlurile care sunt deja pe piata (~60) ruleaza fara probleme pe hardware-urile deja existente (N-Gage ORiGiNAL / QD) si te vor tine ocupat o foarte lunga perioada de timp | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=36034571
Imi pare rau ca nu prea este activitate in clubu' de Nokia N-Gage... Tocmai mi-am facut contu' pe N-Gage Arena, am primit confirmarea, dar este un drop-down menu cu tara, si nu gasesc Romania. WTF? | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
ca n-am auzit de asa ceva .. E cumva o regiune din Franta ??.... aaa .... Romania, adica tara aceea care face parte din lumea a 3-a si nu se intereseaza nimeni de ea. Stiu acum la ce te referi .. aia plina de tigani, cu oameni care se duc p'afara sa fure si sa scoata prostituate la produs, trafic de carne vie si tot ce se poate mai rusinos pe lumea asta ..Am auzit ceva, dar nu detin informatii sigure, asa ca nu te pot ajuta, sorry PS: Pentru cei care vor post-a texte de genu: "Sunt mandru ca traiesc in Romania / Sunt madru ca sunt roman, bla .. bla .. bla.", le spun de pe acum sa-si ia gandul, sa iasa in lume si sa deschida bine ochii !! NU suntem si nu vom fi niciodata vazuti bine, iar cu o floare nu se face primavara (pentru cei care n-au inteles ultima parte, ideea generala era ca desi suntem 20-30 "diferiti", majoritatea face imaginea, oricat ne-am stradui) On-Topic: Din lista aceea NU lipseste doar Romania, asa ca nu-ti face probleme .. oricum nu ii intereseaza unde locuiesti .. daca ar fi sa castigi ceva si sa trebuiasca sa-ti trimita, te vor contacta personal pe mail si-ti vor cere datele de contact. | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=36036255
Nu am nimic cu Romania. Romania este patria mea. Eu doresc sa mor pentru patria mea... Sa mor de ras... Sunt multi care o distrug... ![]() Eh...asta este... Daca mai doreste cineva un Nokia N-Gage (clasic sau QD) incer ca-i fac rost, deoarece le iau de la acei oameni care le-au luat doar pentru ca era o moda, dar nu s-au jucat niciodata pe ele. Trist, sa-ti iei N-Gage si sa nu te joci pe el. Decats aasculti ultmu' hit a lu' Adrian Minune? WTF! Voi cam ce aplicatii folositi obliugatoriu' pe N-Gageu' vostru? | |||
|
| | #65 (permalink) | |||
| Guest | Quote:
Quote:
"Quote:
(folosit pentru a gestiona salvarile jocurilor din telefon (delete/copy/paste/backup/etc.))
| |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=36037017
Tu chiar folosesti GPRSu' de la Orange? Nu ai zis ca-i scump? Cu ce te ajuta? Sa te joci wireless oriunde (unde are acoperire Orange)? Nu-i cam aceasi chesti cu faza cu B.T. conectat la PC si te joci prin el? | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Quote:
In semn de protest, datorita faptului ca un thread destul de reusit care odata era sticky, iar acum prin "amabilitatea" unui moderator mai "destupat", NU mai este, am sa incetez sa mai post-ez orice legat de Nokia N-Gage. Imi pare rau .. pentru cei care sunt totusi interesati si vor sa afle orice informatie care inca nu a ajuns in paginile anterioare, ma pot contacta prin PM sau vizitand comunitate oficiala Nokia N-Gage (www.N-Gage.com). THREAD CLOSED Last edited by razvang; 18-07-2006 at 11:33. | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
razvang, no offense man, dar aici nu tu hotarasti ce trebuie sticky si ce nu. Nu stii care sunt regulile pe care si noi moderatorii trebuie sa le respectam. Si daca nu stii, te rog sa sa nu comentezi. Nu stiu daca observi, dar mai multe threaduri au fost scoase din sticky, pt. simplul motiv ca deja jumatate de pagina era cu sticky threads... therefore s-a luat decizia de a se scoate threadurile cu putine reply-uri. Si oricat de mult ti-ar place tie N-Gage-ul, a avut prea putine (65 de posturi, mai putine decat comentariile despre God Of War, care este doar un joc...). So, poti sa protestezi cat vrei, nu te opreste nimeni. Cand va demonstra ca threadul merita sa fie sticky, va fi. Pana atunci, moderatorul "destupat" iti ureaza o zi buna si bafta la discutiile pe PM. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti |
razvan nu ne lasa cu ochii in soare (astia incepatori in ale N-Gage-ului). ma bate si pe mine gandul si de vreo luna ma uit pe net dupa review-uri si alte nebunii legate de consola originala. am si eu cateva intrebari (pentru inceput) la care sper ca-mi vei raspunde: cum se vad filmele / clipurile pe N-Gage original ? pe mine m-ar interesa telefonul asta si ca sa pun un video, poate chiar un film (am inteles ca un film de doua ore poate fi adus la o marime de aprox 128MB). si desi am vazut un raspuns al tau, te mai intreb o data ca sa fiu sigur: ce s-a intampla daca as lua un card de 1 GB ? eu chiar m-am gandit la telefonul asta (daca mi-l voi lua) ca la un potential inlocuitor pentru un mp3 player (plus radio) asta pe langa posibilitatea de a juca diferite jocuri si de a vedea diferite clipuri pe el. cred ca ar mai fi intrebari dar mai intai astept raspuns la asta (desi m-am adresat numai lui razvan, pentru ca l-am vazut "tatal lor" la N-Gage, oricine se considera in masura isi poate da cu parerea) a si apropo The_Monk, mai este valabil ? un N-Gage varianta originala in stare perfecta ca soft si macar acceptabil la carcasa gasesti ? si pe la cati bani. PS: (bine ca mi-am adus aminte). sa fiu sigur ca am inteles (sau poate nu), in cazul N-Gage-ului original (care poate fi conectat la PC prin cablul USB) mai este nevoie de card reader pentru a incarca / descarca fisiere (video / audio / date) pe cardul MMC ? | ||
|
| | #71 (permalink) | ||||||
| Guest | Quote:
Quote:
1) Un simplu convertor .AVI -> .3GP (folosit mai ales pentru convertirea videoclipurilor) de care eu sunt foarte multumit, atat din punct de vedere al calitatii cat si al marimii filmului rezultat (full lenght = 70 MB). 2) Un DivX Player + diferite codec-uri (software shareware / avansat) Singura diferenta este aceea ca la programul free, rezolutia este putin mai mica si nu exista alte optiuni de redare, pe cand la celalalt, filmele le vei putea urmari full-screen, format 16:9, iar cele care permit, chiar cu subtitrare. In concluzie: N-Gage-ul este un excelent video player, iar in functie de necesitati, exista si programe adecvate (unele folosite pentru convertirea filmelor, altele pentru convertirea videoclipurilor si/sau a trailer-elor) Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
| ||||||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti | Quote:
mai spune-mi, tu ai avut vreodata un film intreg pe el ? eu bat spre ideea: se vede asa incat sa te poti bucura de un film daca esti intr-un tren sau ma rog, indiferent ? si ai spus tu ceva de un program anume care reda fisierele video in format full screen (pe telefon) ? deci nu orice program are aceasta optiune ? citeam pe forumul de la my-symbian, cum si-a pus un nebun pe un n-gage (varianta originala) card de 4GB in fine, o sa mai bag intrebari pe masura ce mai apar nelamuriri. @ Pasion, mersic de oferta (ma rog, poate nu mi te adresai numai mie) dar sunt interesat de modelul original (nu QD). si sper ca The_Monk se mai uita pe thread-ul asta si ma ajuta in legatura cu gasitul unui telefon (N-Gage) in stare buna la un pret acceptabil. | ||
|
| | #73 (permalink) | |||
| Guest | Quote:
![]() Quote:
Quote:
PS: Prima poza atasata este screen-shot dintr-un videoclip .3GP rulat cu RealONE Player pe N-Gage-ul meu. Videoclipul este afisat in zona cu Eidos Interactive (asta sa-ti faci o parere despre rezolutie si modul de afisare non-full-screen). A doua poza este un capture din meniul programului de convertire folosit de SmartMovie Player (poti vedea pozitia si dimensiunea filmului rulat pe ecranul acelui telefon. N-Gage-ul este identic ca si rezolutie) (S60 Smartphone) | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=36046310
Yeah yeah sorry! Am avut niste probleme, sunt pe cale sa pierd oferta de Nokia N-Gage QD, ala cu 2.6 milioane , ca tipu' avea nevoie urgent de bani, si acum i-am zis intr-o saptaman ii fac rost sigur, si a zis ca-l mareste inapoi la pretu initial de 3 (sau 3 juma), si i-am zis ca nu...si a zis ca poate mi-l da la 2.6 dar mi-l da fara cardu' de 128 MB... SUCKS! Apropo de carduri... Am mai navigat netu' si o sa te ajute destul de mult domnule SEZ (my real name is The Monk ), iti recomand sa intri pe http://www.xphilez.com , care este o comunitate ilegala, adica din aia de share ilegal programe ilegale...bla bla bla. Razvan stie mai bine. Si am dat peste ei, ca ei aveau jocurile de N-Gage. Oricum intri pe site, si nu trebuie sa te inregistrezi, doar dai SERCH cu "n-gage"...si o sa fie niste topicui interesante despre MMC-uri... Si despre MP3GO mai bun ca ULTRAMP3... Adica iti recomanda MP3GO ca mp3 player de baza pe N-Gage, deoarece consuma mai multe resurse, se incarca mai repede, si mai recomanda si un OGG Player, care ma rog, nu stai tu sa-ti faci toate MP3-urile (oricum ilegale) in OGG, sa fim seriosi.Dupa aia inca o chesti de baza, il intrebasem si pe Razvan, ce programe de baza trebuie sa-ti bagi pe N-Gage, si este o lista frumoasa, chestii faine... Dar toate astea, nus tiu cums a scriu, m-au si speriat... Mai ales pe la ei, ca mi se pare ca sunt americani pe acolo, au probleme cu virusu, mai ales ca N-Gage merge pe Symbian S60 Si este vulnerabil prin B.T. si este cam nasol... Dar la noi nu cred ca este probleme. Oricum zicea ca majoritatea (stiu ca era doar unu) virusurilor sunt pe DC++ cu nume de jocuri, asa ca vezi ce faci, JOACA DOAR IN ORIGINAL. ORIGINAL VERDE! Rasta man...A zis Razvan, si are dreptate, cu cat este un card mai mic cu atat este mai bun de jocuri, deoarece sistemul de citire a MMC-urilor de catre N-Gageuri este altfel fata de un CD, citeste tot, si spatiu liber, si de aia ia asa mult timp. Eu de asta doresc acel 128MB MCC, pentu jocuri, si duream sa-mi iau si unu; de 512 (in jur de 600.000 in orice magazin, poti sa gasesti si la vreo 500.000), pentru filme si MP3 si ce-sui mai doreste sufletelu' meu... Poti sa-ti iei cad de 1GB, dar mai bine iti iei si unu de 64MB. O sa intreb prin zona mea de COLENTINA, unde se vand mobile ciordite si care mai de care... Sa vad daca iti gasesc un N-Gage Non-QD... Dar eu nu sunt dealer, asa ca nu promit nimic... Bafta mai Razvane si Sez! | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Bucuresti |
@ The Monk, chill pana la urma nu am nevoie sa-mi gasesti, ma descurc, dar am vazut ca-i faceai o invitatie lui razvan ca in caz de nevoie ii poti gasi si de-asta te-am intrebat. acum am inteles si daca este asa imi gasesc eu keep in touch baietii. bafta la cumparare Monk | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| http://www.computergames.ro/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=36052535
Soon... Naspa sa aiba "loudspeaker-ul" defect... Are si N-Gage-ul QD loudspeaker, right? Normal...duhh...Ce doream sa intreb...cu firmware-ul, este asa de vulnerabil? Poti sa-l strici repede, adica daca ai probleme cu virusi, se strica si el? Vazusem ca faceau si studentii din Regie firmware repair... Poate gasesti acolo mai ieftin,s au mai scump Nashpa...Asa in general este vulnerabil sistemu' Symbian, si ca N-Gage in total? | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|