![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| [Info] De unde se pot cumpara jocuri pt. GBA ?
Salut. Ma gandesc si eu serios sa-mi iau un NDS, dar unul dintre motivele pentru care vreau s-o fac este ca e compatibil si cu jocurile de GBA. Deci, de unde se mai pot cumpara jocuri GBA ? Din cate vad, sendit.com nu are sectiune decat pentru NDS si PSP...
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ma, gasesti jocuri de gba la diverta in plaza dar sunt destul de scumpe... iti recomand sa cauti la sectiunea de publicitate ca sunt destul de multe la vanzare
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
La diverta in plaza e cam departe de mine, ca eu sunt din Timisoara Si la Diverta in Timisoara pauza jocuri GBA. As vrea sa stiu ceva loc online, chiar de afara (ca mi se pare ca sunt si mai ieftine). Mersi de sugestie oricum
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Incearca pe www.play-asia.com .
__________________ | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
incearca pe www.gameplay.ro ca si acolo erau...
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Multumesc de sugestii. Stie cineva un retailer mare de jocuri (eventual unul gen http://www.cex.co.uk, adica cu jocuri second hand) in Franta ?
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 Location: Galati |
e un talcioc in galati....le vand ieftin cam 5 lei buc......(ca astia nu stiu preturile)dar partea nashpa ce ca au doar jocuri gbc si gb....gba forte rar gasesc.........da au si console... gb , gbc , gba , gba sp.....restu n-au...... ![]() ---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 ---------- da ia ma de pe okazii ca si io am luat noi...... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |