Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Retro

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-01-2008, 02:51   #41 (permalink)
Registered User

Da bahh :P.. ce tari erau astea... am avut un terminator care cred ca mai merge si azi.. da nu mai stiu pe la cine e oricum am mai ramas si eu cu o maneta piesa de muzeu :P... A stricat un televizor plus o gramada de manete... tin minte ca le mai reparam si singur :P... Adevarul e ca erau foarte ieftine... aveam un bisinitar in cartier... vindea ala la casete ieftine :P... eh dupa s-a mutat un american la mine in bloc.. si m-am dat pe sega genesis, nintendo, gameboy :P... eh...nu vedeam noi dealea..

Crash1o6 is offline    Reply With Quote
Old 26-01-2008, 23:47   #42 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

am avut si eu un sega mega drive - dar cred ca era terminator in alta carcasa, ca mergeau aceleasi dischete ca pe terminator ca faceam schimb
mario, duck hunt etc
tin minte un joc de fotbal - cel mai misto joc de fotbal - fifa e jeg era ceva facut de asiatici si jucatorii aveau tot felul de special moves, un fel de shaolin soccer - ii loveai pe aia, etc ca sa dai gol foarte fun
si imi placeau si jocurile alea 2D co-op, cu batai, mai gaseai pe jos o sticla, o bata, f tare

El_Cid is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 00:01   #43 (permalink)
Registered User

Om_Bun's Avatar

Quote:
Originally Posted by El_Cid View Post
tin minte un joc de fotbal - cel mai misto joc de fotbal - fifa e jeg era ceva facut de asiatici si jucatorii aveau tot felul de special moves, un fel de shaolin soccer - ii loveai pe aia, etc ca sa dai gol foarte fun
Stiu si eu jocul ala. Avea meniurile in chineza or something, nu? Oricum se controla cam haotic si golurile le dadeam la nimereala. Si ma enerva si faptul ca jucatorii erau modelati in stil manga, bleah!

Om_Bun is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 00:09   #44 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

Quote:
si imi placeau si jocurile alea 2D co-op, cu batai, mai gaseai pe jos o sticla, o bata, f tare
man...te referi la Goal 3....asa se numea pe terminator...de fapt era jocul Nintendo World Cup care era de NES si Gameboy(versiunea de GB o am) si chiar ca ii cel mai misto joc de fotbal ever....i love it too

Leni is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 00:34   #45 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Leni View Post
man...te referi la Goal 3....asa se numea pe terminator...de fapt era jocul Nintendo World Cup care era de NES si Gameboy(versiunea de GB o am) si chiar ca ii cel mai misto joc de fotbal ever....i love it too
ahh good old times...jocul asta era o minunatie mai ales in 2 playeri<in aceeasi echipa>daca tin bine minte cand sutai la poarta mingea se transf in banane,creioane etc...din pacate am dat terminatorul acum 4-5 ani...si sincer parka m'as duce akum la magazin sa cumpar 1<pacat k e aproape 1 noaptea> oricum ms k mi'ai amintit de jocu asta....poate il gasesc rom pt gameboy

tigruma is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 15:50   #46 (permalink)
Registered User

tsohg_god's Avatar

:-< ce rau imi pare ca am descoperit threadu asta acum si nu acum 2 zile...:-(( cand mi am aruncat terminatorul la insistentele mamei...:|
Pacat era foarte fun...iar cel putin mie imi placeau disketele alea (a mai zis cineva de aici de ele) 99999999 in 1 si defapt erau 2 sau 3 jocuri...care se repetau intr o maniera un pic diferita...

A si inca ceva...am vazut ca multzi au pomenit aici de mario...si atat...dar nimeni nu a jucat sau nimeni nu isi aduce aminte de Mario Bros ?! acel tip de mario diferit de cel clasic si un pic plicticos...
Sa numai zic de duck hunt dupa parerea mea...(experienta mea) singurul unde foloseai flinta aia de arma...:P

Sa n ai incredere n femei si n franele de dacie...

tsohg_god is offline    Reply With Quote
Old 27-01-2008, 20:01   #47 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

Quote:
Originally Posted by tigruma View Post
ahh good old times...jocul asta era o minunatie mai ales in 2 playeri<in aceeasi echipa>daca tin bine minte cand sutai la poarta mingea se transf in banane,creioane etc...din pacate am dat terminatorul acum 4-5 ani...si sincer parka m'as duce akum la magazin sa cumpar 1<pacat k e aproape 1 noaptea> oricum ms k mi'ai amintit de jocu asta....poate il gasesc rom pt gameboy
il gasesti sigur...daca nu t-il trimit eu ca-l aveam pe un CD....daca-l gasesc.....si da...in 2 player era cel mai fun...in aceeasi echipa...te puteai sui pe spatele la coechipier...zile multe am pierdut la jocul asta cu Zoli...pretenul meu cel mai bun...dar apoi am primit eu N64 cu mariokart...si am trecut sa pierdem zile intregi jucand MarioKart Battle

Old 27-01-2008, 20:11   #48 (permalink)
Registered User

helium's Avatar

ce vremuri...dadeam cu pumni in ea sa mearga =))

tin minte ca mai era si consola Sega Mega Driver...tot o chinezarie dar pe 16biti daca nu ma insel...era mai bine cotata :P...si putin mai scumpa...

ps: cautam dischete galbene pal ca erau jocuri bune...alea galbene portocalii erau multe jocuri proaste care se repetau...nu era o regula dar in mare masura asa era

helium is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 01:47   #49 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

Quote:
Originally Posted by tigruma View Post
man...il am eu ROM de NES ...frumos si color...cu emulator cu tot...anunta-ma daca-l vrei

Old 28-01-2008, 09:21   #50 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by helium View Post
ce vremuri...dadeam cu pumni in ea sa mearga =))

tin minte ca mai era si consola Sega Mega Driver...tot o chinezarie dar pe 16biti daca nu ma insel...era mai bine cotata :P...si putin mai scumpa...

ps: cautam dischete galbene pal ca erau jocuri bune...alea galbene portocalii erau multe jocuri proaste care se repetau...nu era o regula dar in mare masura asa era

Helium, SegaMegaDrive de care vorbeai tu nu e de loc o chinezarie, e SEGA, japoneza, si in perioada aia se batea cap in cap cu SuperNintendoSistem. Ca sa fac o comparatie, sega si cu nintendo erau atunci cum sunt xbox si playstation acum. Sega chiar era mai avansat tehnologic decat Nintendo (megadrive vs supernes) dar Snes a vandut ceva mai multe, desi preturile erau apropriate (SEGA - ~190$ ; Nintendo - ~200$ )

So nu prea poti sa o compari cu Terminator care e un FamiClone (clona dupa consolele originale, adk copie)

BarKohba is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 10:02   #51 (permalink)
Registered User

Mi$ha's Avatar

Terminator inca este viu, am vazut casete in piata la Rahova, dupa atatia ani inca mai exista...super tare.
P.S.( nu mai zic cate terminatoare au dat epromul pe bulgari la mine in mana)

Mi$ha is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 11:40   #52 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

nununu clonele MegaDrive se numeau Rambo...la noi in sighisoara cel putin ...si un prieten al meu a avut...carcasa era doar de megadrive....in rest era acelasi 8bit ca si terminatorul

Old 28-01-2008, 12:22   #53 (permalink)
Banned

apropo, daca are cineva un ECRAN de GAME GEAR, caut :P

Old 28-01-2008, 14:34   #54 (permalink)
Registered User

Cel mai tare joc care l-am jucat pe terminator era Back in to the future 3 sau 4 nu mai stiu exact care nu avea nici o treaba ci filmul cu acelas nume ....l-a jucat careva??Sau ninja turtles(gen mortal kombat) sau Dracula(spoky) ,contra , double dragon,robocop sau cel mai belea era goal 3 la care dadeai cu sutul in minge iar mingea se transforma in banana,creion etc. sau tot ca goal 3 era si un baschet. Gooood times!!
999999999999999 in 1!

bahu is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 21:59   #55 (permalink)
Banned

HINT:

La consolele de generatia a 3a si a 4a (fie ele Famicon -originale- sau Famiclone -copii, gen terminator-), exista un mod "cheat" (sa ii zicem asa) prin care poti sa castigi mereu la jocurile cu pistolul (alea de tre sa nimeresti niste discuri in miscare sau ratze sau etc), adica sa nimeresti mereu.

Cand te joci, ia-ti o vezioza langa tine, aprinde-o, da START la joc, si trage intr-una, ca si cum ziua de maine nu va veni, cu pistolul tzintit spre veioza (sa zicem sa iei o distantza de 30-50 cm).

Nimeresti la greu )

Asta am aflat knd ma jucam cu Sega Mega System, tot cu pistolu, da toate sunt facute in acelash fel :P

Old 29-01-2008, 08:25   #56 (permalink)
Registered User

rageone's Avatar

NES - motibul pt care au fost create terminator, sega (alea din piata), smd, ending man si multe altele ( http://www.woen.info/en/pirate/clones.html sunt 100+ clone de nes, uitati doar cateva exemple)

nu faceti confizuu, rambo e clona de atarii (sau fac io confuzie?)

still, nu zice nimeni nimic de pistoalele de unica folosinta de la terminator? ca alea m`au amuzat pe mine

rageone is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 10:05   #57 (permalink)

Aquashark's Avatar

Quote:
tin minte un joc de fotbal - cel mai misto joc de fotbal - fifa e jeg era ceva facut de asiatici si jucatorii aveau tot felul de special moves, un fel de shaolin soccer - ii loveai pe aia, etc ca sa dai gol
jocul se nu Kunio-Kun no Nekketsu Soccer League (sau "Goal 3" in varianta piratata). mai joc si acum cu un amic in retea din cand in cand.. e prea tare

cel mai bun emulator NES/Famicom este NEStopia

click here.

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 22:02   #58 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Aquashark View Post
jocul se nu Kunio-Kun no Nekketsu Soccer League (sau "Goal 3" in varianta piratata). mai joc si acum cu un amic in retea din cand in cand.. e prea tare

cel mai bun emulator NES/Famicom este NEStopia

click here.
era super tare jocu ala cu fotball ma amuza de fiecare data cand il joc

Last edited by Lucii; 02-02-2008 at 22:03.. Reason: -

Lucii is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2008, 13:41   #59 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
Aveti idee daca pe consolele astea se poate juca Street Fighter? Imi e tare dor de jocul ala...
Da,pe Terminator se poate juca Street Fighter

lucianmarc is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2008, 11:02   #60 (permalink)
Registered User

kretzu's Avatar

cred ca nu exista gamer care sa nu fii inceput cu un terminator)....
o intrebare...unde mai gassesc acum console veechi:nintendo 64 , snes , nes,atari 2600, noi?

kretzu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Retro

Thread Tools

Posting Rules