![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 |
Da bahh :P.. ce tari erau astea... am avut un terminator care cred ca mai merge si azi.. da nu mai stiu pe la cine e oricum am mai ramas si eu cu o maneta piesa de muzeu :P... A stricat un televizor plus o gramada de manete... tin minte ca le mai reparam si singur :P... Adevarul e ca erau foarte ieftine... aveam un bisinitar in cartier... vindea ala la casete ieftine :P... eh dupa s-a mutat un american la mine in bloc.. si m-am dat pe sega genesis, nintendo, gameboy :P... eh...nu vedeam noi dealea..
| ||
|
| | #42 (permalink) | ||
|
am avut si eu un sega mega drive - dar cred ca era terminator in alta carcasa, ca mergeau aceleasi dischete ca pe terminator ca faceam schimbmario, duck hunt etc tin minte un joc de fotbal - cel mai misto joc de fotbal - fifa e jeg era ceva facut de asiatici si jucatorii aveau tot felul de special moves, un fel de shaolin soccer - ii loveai pe aia, etc ca sa dai gol foarte funsi imi placeau si jocurile alea 2D co-op, cu batai, mai gaseai pe jos o sticla, o bata, f tare | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
Avea meniurile in chineza or something, nu? Oricum se controla cam haotic si golurile le dadeam la nimereala. Si ma enerva si faptul ca jucatorii erau modelati in stil manga, bleah!
__________________ Been dazed and confused for so long it's not true... | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | ahh good old times...jocul asta era o minunatie mai ales in 2 playeri<in aceeasi echipa>daca tin bine minte cand sutai la poarta mingea se transf in banane,creioane etc...din pacate am dat terminatorul acum 4-5 ani...si sincer parka m'as duce akum la magazin sa cumpar 1<pacat k e aproape 1 noaptea> oricum ms k mi'ai amintit de jocu asta....poate il gasesc rom pt gameboy
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
:-< ce rau imi pare ca am descoperit threadu asta acum si nu acum 2 zile...:-(( cand mi am aruncat terminatorul la insistentele mamei...:| Pacat era foarte fun...iar cel putin mie imi placeau disketele alea (a mai zis cineva de aici de ele) 99999999 in 1 si defapt erau 2 sau 3 jocuri...care se repetau intr o maniera un pic diferita... A si inca ceva...am vazut ca multzi au pomenit aici de mario...si atat...dar nimeni nu a jucat sau nimeni nu isi aduce aminte de Mario Bros ?! acel tip de mario diferit de cel clasic si un pic plicticos... Sa numai zic de duck hunt dupa parerea mea...(experienta mea) singurul unde foloseai flinta aia de arma...:P
__________________ contact:0722 662 093 ym:Ghost_dog_cstrike Sa n ai incredere n femei si n franele de dacie... | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
ce vremuri...dadeam cu pumni in ea sa mearga =)) tin minte ca mai era si consola Sega Mega Driver...tot o chinezarie dar pe 16biti daca nu ma insel...era mai bine cotata :P...si putin mai scumpa... ps: cautam dischete galbene pal ca erau jocuri bune...alea galbene portocalii erau multe jocuri proaste care se repetau...nu era o regula dar in mare masura asa era
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | Quote:
Helium, SegaMegaDrive de care vorbeai tu nu e de loc o chinezarie, e SEGA, japoneza, si in perioada aia se batea cap in cap cu SuperNintendoSistem. Ca sa fac o comparatie, sega si cu nintendo erau atunci cum sunt xbox si playstation acum. Sega chiar era mai avansat tehnologic decat Nintendo (megadrive vs supernes) dar Snes a vandut ceva mai multe, desi preturile erau apropriate (SEGA - ~190$ ; Nintendo - ~200$ ) So nu prea poti sa o compari cu Terminator care e un FamiClone (clona dupa consolele originale, adk copie) | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
nununu clonele MegaDrive se numeau Rambo...la noi in sighisoara cel putin ...si un prieten al meu a avut...carcasa era doar de megadrive....in rest era acelasi 8bit ca si terminatorul
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Cel mai tare joc care l-am jucat pe terminator era Back in to the future 3 sau 4 nu mai stiu exact care nu avea nici o treaba ci filmul cu acelas nume ....l-a jucat careva??Sau ninja turtles(gen mortal kombat) sau Dracula(spoky) ,contra , double dragon,robocop sau cel mai belea era goal 3 la care dadeai cu sutul in minge iar mingea se transforma in banana,creion etc. sau tot ca goal 3 era si un baschet. Gooood times!!999999999999999 in 1! | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 |
HINT: La consolele de generatia a 3a si a 4a (fie ele Famicon -originale- sau Famiclone -copii, gen terminator-), exista un mod "cheat" (sa ii zicem asa) prin care poti sa castigi mereu la jocurile cu pistolul (alea de tre sa nimeresti niste discuri in miscare sau ratze sau etc), adica sa nimeresti mereu. Cand te joci, ia-ti o vezioza langa tine, aprinde-o, da START la joc, si trage intr-una, ca si cum ziua de maine nu va veni, cu pistolul tzintit spre veioza (sa zicem sa iei o distantza de 30-50 cm). Nimeresti la greu )Asta am aflat knd ma jucam cu Sega Mega System, tot cu pistolu, da toate sunt facute in acelash fel :P | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
NES - motibul pt care au fost create terminator, sega (alea din piata), smd, ending man si multe altele ( http://www.woen.info/en/pirate/clones.html sunt 100+ clone de nes, uitati doar cateva exemple) nu faceti confizuu, rambo e clona de atarii (sau fac io confuzie? )still, nu zice nimeni nimic de pistoalele de unica folosinta de la terminator? ca alea m`au amuzat pe mine
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Quote:
![]() cel mai bun emulator NES/Famicom este NEStopia click here.
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2007 | Quote:
Last edited by Lucii; 02-02-2008 at 22:03.. Reason: - | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
cred ca nu exista gamer care sa nu fii inceput cu un terminator )....o intrebare...unde mai gassesc acum console veechi:nintendo 64 , snes , nes,atari 2600, noi? | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|