![]() |
| | #21 | ||
| Hehe, cand la noi erau populare jocurile de pe NES aparuse deja Nintendo64, de altfel intotdeauna m-am ofticat ca nu gaseam la chiosc Mario Kart 64, asa cum vazusem niste screenshoturi intr-o revista odata. Credeam ca Terminatorul e capabil de 3d, numai ca aveam ghinion sa nu dau de marfa cea buna la magazin. . Dar am avut si un cartus original NES, cu Street Fighter, era mandria mea. Ma jucam si cu al batran tenis in cooperativ, ajunsesem la punctul in care nu-l mai puteam da la o parte pe taica-miu, care se juca tetris 4-5 ore in sir.
__________________ And now you do what they told ya... And now you do what they told ya... And now you do what they told ya... And now you do what they told ya... | |||
|
| | #22 | ||
| Dar de jocul Contra va mai amintiti ? ![]() | |||
|
| | #23 | ||
| haha , prin 99' mi-am luat un terminator , ce ma distram cu el.Acum vre-un an mi-am gasit si colectia de cartuse , 2 pungi de metro full ) , ce vremuri hehe. | |||
|
| | #24 | ||
| Da nu cred ca exista persoana care nu a jucat MARIO. | |||
|
| | #25 | ||
| Stiu ca erau si din astea insa nu stiu sigur care e copia pirat a celeilalte? Terminatorul la Ending-Man sau invers? | |||
|
| | #26 | ||
| Abia cand am vazut pozele mi-am dat seama despre ce vorbiti. Initial ma gandeam la Rambo, pentru cine cunoaste, clona de Atari pe care inca o am. Revenind: mai stiti jocul cu clovnul care sarea prin cercuri de foc cu un leu ? | |||
|
| | #27 | ||
| io avaem vro 8-9 ani cand am primit o clona de megadrive 2...ce vremuri...si tin minte ca jucam contra in vacanta de vara si lasam consola deschisa peste noapte pentru ca nu puteam sa salvez si a 2a zi sa nu o iau de la capat...ce mic si dement eram =))
__________________ bound down to the king the king of kings revolutionati gamingul din .ro facand un click aici | |||
|
| | #28 | ||
| Quote:
true true ... jajajaja ..... asa faceam si eu ) ce vremuri bune ![]() ![]()
__________________ The true power of the PSP has yet to reveal itself. - © A.C. Fighting the war against stupidity since 1991! | |||
|
| | #29 | ||
| Aveti idee daca pe consolele astea se poate juca Street Fighter? Imi e tare dor de jocul ala...
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #30 | ||
| nu prea existau cateva clone dar nu aveau nici o treaba cu jocul real street fighter mergea pe snes ![]()
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #31 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 | eu pe vremea aia mi-a pus dumnezeu mana in cap si am pus mana pe un Sega megadrive 1.aveam la el si vreo 4 dischete,printre care tin minte Pitfall si Sonic. Aveam o adevarata afacere, inchiriam jocul la o gramada de lume, deja devenisem cunoscut si ma cautau zilnic, era cand faceam rezervari asa solicitat eram. la un moment dat s-a deschis o sala de jocuri Terminator in oras si m-am dus acolo si am facut o afacere cu patronu, i-am dat Sega-ul meu sa-l bage in sala si el in schimb imi platea 5000 lei pe saptamana. la Sega-ul meu era mult mai scump ora de jocuri ca la terminatoare si tot timpul era ocupat. eram foarte mandru de mine ![]() Sega a fost o revolutie in materie de gaming. si acuma se joaca jocurile gen Sega la greu.prietena mea este mare gamerita dar nu joaca decat jocuri de pe games.yahoo.com, din astea simple si pe unele chiar le cumpara full, de vre-o 5 ori si-a luat jocurile full si is cam 20 dolari liceenta. mai ales jocul ala, Mystery Case Files.
__________________ smile or i'll kill you | ||
|
| | #32 | ||
| Quote:
uite sa nu-ti mai fie. se poate juca pe PC online.
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #33 | ||
| Evident ca am avut si eu Terminator si Rambo. Ce vremuri.. rupeam joystik-urile cu fratele meu... cel mai mult jucam Tank, Mario, Bomberman si Mortal Kombat!
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #34 | ||
| =)) mortal kombat pe terminator era penibil... aveai 3 butoane: punch, kick si special power...
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #35 | ||
| Dap Mortal Kombat si Street Fighter nu erau jucabile pe Terminator... Credeti-ma ca am incercat ![]()
__________________ Dregan is my name Resident Evil is my game ![]() Wii will Wii will rock you | |||
|
| | #36 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | cate schimburi de dischete se faceau......... ![]() si acu mai am terminatoru si cateva dischete ![]()
__________________ | ||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | mai am si eu un terminator bagat prin debara.....inca am o discheta cu un joculet gen dragon ball.....cate casete am primit ptr ea doar ca sa o joace lumea.... ![]() | ||
|
| | #38 | ||
| da mah....c de manete de terminator am stricat...si improvizam ca nu aveam bani sa luam altele(alea numa de zile de nastere/craciun etc. le primean cadou )...si reparam cu scotci si aracet si bucatele de plastic si carton...si apai urlam ca pierd de-aia ca nu merge controlleru....ce vremuri | |||
|
| | #39 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | adevarat......acu mi-am amintit ca am o consola originala sau fake nush.. atari 2600....frate...una din primele console...nush de unde o am...de cand eram mic de vreo 5 ani...mia adus cineva de afara.....ar treb sa aiba 32 de ani pff....nici nu stiu cati biti are....pot sa ma mandresc ca am o piesa de colectie ![]() ![]() ![]() | ||
|
| | #40 | ||
| misto...si taica-meu a facut rost de una de prin germania atari 2600...dar in 92 a primit frate-meu SNES si am vandut atari-ul![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|