![]() |
| | #21 | ||
| hmmm.....postez si eu cam tarzior cei drept "but what the heck?": butonez acu la snes batman forever, la dreamcast forjez un re code veronica, pe megadrive donald in maui mallard, iar pe nes ma joc cand am timp zelda.... restul de console nu prea le-am folosit.....so yes you can call me a nostalgic... | |||
|
| | #22 | ||
| whoa, batman forever... aveam doar manualul de la joc si toata copilaria mi`am dorit si io jocu ala si ma uitam cu jind pe manual... daca vrodata vrei sa il dai anunta`ma, i`ll pay a good price ![]()
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #23 | ||
| ce ziceti de controllerul asta? cica e pentru Sega Mega Drive,Wonder Mega si Deluxe Drive. l-am gasit azi cand am cautat ceva. | |||
|
| | #24 | ||
| fakeone
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | eu acuma butonez ps2.. o consola minunata dupa parerea mea.. am 3 jocuri originale si astept sa vina banuti sa`mi cumpar un swap magic :X | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|