![]() |
| | #41 | ||
| Double Dragon in Legos Ninja Gaiden II Lego Animation Mario Bros Lego Animation ..omg ![]()
__________________ Biotech! | |||
|
| | #42 | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | @Junnkie nu-mi vine sa cred cum am uitat de James Bond JR. A fost un joc care mi-a mancat pur si simplu copilaria. O adevarata capodopera de design la vremea aia (desi nu prea stiam eu ce-i ala design da' in fine) Si pentru ca eu aveam NES acasa si jucam pe SNES la sala, aceste 2 jocuri mi-au mancat banii de pachet ![]() Mergea super in cooperative ![]() Il jucam de n-spe mii de ori si cand nu puteam sa fac o misiune anume plateam pe unu care frecventa mai des ca mine sa treaca in locul meu. Those n00b days are over!
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #43 | ||
| Astea le-am butonat de m-am spart, pe mai multe platforme. Cel mai adanc in suflet mi-a ramas SNES-ul...
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #44 | ||
| My favouriteS retro game is.......contra and double dragon le jucam pe consola terminator | |||
|
| | #45 | ||
| Vai...de... - Japonez nebun cu dublă personalitate !(acuma-l joc şi eu@XBL Arcade...dar...damn! is that game hard) -------------------- Editare ulterioară -------------------- ...na am făcut şi eu un test movie să vedem cum iese . N-am două camere...am filmat cum am putut...am murit 3 vieţi ca un raton (rank B)...dar il refac eu cu două camere şi într-o poziţie mai comodă...![]() ![]() ![]() ![]() ...setări Controller 1 LT - Fire LB - Polarity LS - Release Power Fire+Polarity Off Vibration On Controller 2 RT - Fire RB - Polarity RS - Release Power Fire+Polarity Off Vibration On
__________________ Biotech! Last edited by RonanN1; 19-07-2008 at 02:17. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #46 | ||
| Mi-ati adus aminte cu filmuletele de pe youtube (in special SNES 100 games in 10 minutes) de jumatatea anilor 90 cand taicamiu avea deschisa o sala de jocuri arcade acasa, amenajata intr-o camera cu iesire la strada, la vreo 100 de metri de scoala generala intr-un oras mic uitat de lume. Pe vremea aia am jucat si au ramas favoritele mele si pana in prezent Gradius, Street Fighter 2, Final Fight, MK 1, R-Type, The King of Dragons, Captain Commando, Warriors of Fate, Splatter House, Shinobi si multe, multe altele. @RonanN1 e super misto Ikaruga, nu am xbox360 dar noroc cu portarea de pe DC... | |||
|
| | #47 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #48 | ||
| Mulţumesc.
__________________ Biotech! | |||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | the greatest games sunt fara indoiala cele din seria Nekketsu ![]() cele mai tari si cele mai funny ) | ||
|
| | #50 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: pe unde apuc | Time Diver: Eon Man pe nes Silent bomber pe psx Cateva jocuri superbe la vremea lor, sweet memory's. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|