![]() |
| | #1 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | [Retro] Istoria -MEA- cu jocurile video Ma gandeam sa isi scrie fiecare prima experienta cu jocurile video si cum a avansat. Eu (inainte sa incep tre sa specific, m-am nascut in Israel, de acolo vin -parintii sunt nascuti aici-) am avut prima oara prin 90 (4 ani) o consola care nu stiam atunci ce era, stiu ca era cu lemn pe ea si gamepadurile patrate (mai tarziu am aflat ca este vorba de Sega Master Systiem, o varianta maro :P ) care mi-a luat-o taica-miu. Ma jucam foarte rar, si incredibil sau nu, a insitentele lu taica-miu care vroia sa se joace la dublu (cred ca pe atunci jucam Alex Kidd -una din episoade- si ceva cu tenis). Oricum au mai trecut vreo 2 ani in care (intre timp primisem si un pc 386) ma jucam mai mult pe PC (multe jocuri vechi, cel mai mult imi placea Prince of Persia parca). Apoi prin 92 am primit un Sega Mega Drive, iarasi, nu eram foarte entuziasmat ca in capu meu erau 2 kestii: Fotbal in curtea scolii si jocuri pe PC. Dar asta s-a schimbat cand am pus mana pe jocuri ca Sonic 3, The Lost Vikings (si pe PC exista), Golden Axe, Alladin si Street Fighter. In aceasta perioada aveam si alti prieteni care aveau Sega Mega Drive (si unu cu nes, da in principiu cred ca in Israel a mers mai bine Sega in perioada aia) si mai faceam schimb de jocuri, imprumutam etc. Apoi iarasi am inceput sa ma joc si pe PC (dar si SEGA) pt k apareau si unele jocuri pe PC kre nu existau pe consola. Un alt an care m-a marcat foarte mult (din punct de vedere a consolelor) a fost 93. Acea consola era Sega GameGear (handheld). Desi ea fusese lansata in 90 in japonia, in 92 in North America si Europa, ajunsese in israel in 93, odata cu Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda (desi nu vad nici o logic aaici, anw). Stiu ca vreo 3 luni aproape a trebuit sa fac tot felu de chestii prin casa (curat etc etc) si sa iau numai A-uri si B-uri (10 uri si 9 uri) la scoala ca sa mi se ia. Eh am luat si niste C-uri dar pana la urma l-am primit, impreuna cu Sonic, Mortal Kombat, The Tazmanian Devil si Home Alone. M-am jucat o gramada, am facut la fel schimburi de jocuri etc, dar prin 96 a aparut pentium 1 mmx, si de ziua mea am primit unul (fabricat de Packard Bell). Eh ce sa zic, m-am jucat si pe Pentium 1 rayman si tot felyul dejocurim, fifa 1996, etc, prin 98 ne-am mutat in Romania, si aici knd ajunsesem era deja manie cu jocurile, tot la fel cu multi colegi la scoala faceam schimburi si cumparam jocuri (intrasem in contact pt prima oara cu "jocurile piratate", eh, :P mie imi parea bine ) ).Apoi pentium 2, de aici o pauza pana la pentium 4, inca un pentium 4 si stop. Mi-am dat seama ca pt a tine pasul cu tot felul de jocuri care apar trebuie sa da sute de euro pe palci video si procesoare etc etc. Ori mie nu imi convenea de loc, sa dau atatia bani, knd puteam face altceva cu ei. Zis si facut, am facut altceva cu ei :P Mi-am luat un PS3, de care snt foarte fericit, nu tre sa schimb la el nimic pentru inca multi ani, si are o grafica superba. Momentan am Medal of Honor Airborne, The Darkness, CoD 4, Timeshift, Uncharted, Fifa 08, Heavenly Sword, Ratchet and Clank, Unreal 3, Warhawk, Conan si Colin McRae si nu imi pare rau ca am bagat atatia bani in jocurile astea si mai ales in Ps3. So cam asta e istoria mea cu jocurile video de pana acum, la 21 de ani, si nu cred ca se va termina de loc curand. Voi? | ||
|
| | #2 | ||
| Eu unul am mai scris pe undeva despre istoria mea legata de jocurile video, dar na... mai scriu o data ![]() Primul joc video pe care l-am jucat vreodata a fost Super Mario Bros. pe un Terminator din ala... prin 98-99... alte jocuri pe care mi le amintesc sa le fi jucat pe Terminator sunt: Duck Hunt, Dr. Mario... Apoi a urmat o perioada de jucat jocuri pe PC (Age of Empires and stuff) Prima mea consola originala (nu clona) a fost PlayStation One, pe care am primit-o prin 2001... Primul meu joc original a fost Hugo 2 (de care m-am interesat recent si-am aflat ca a fost un joc mediocru la vremea lui). Au urmat Speed Freaks (joc de curse f. misto) si Ace Combat 3. Apoi am trecut iarasi la pirateriile pt. PC... Interesant e faptul ca eu am ramas cu adevarat marcat de fenomenul Pokemon... si am urmarit ani buni serialul fara sa ma plictisesc de el Urmarindu-l de la un moment dat pe un canal nemtzesc (RTL2), am vazut o groaza de reclame la jocuri Pokemon (Ruby & Sapphire, Colosseum etc.), si am inceput sa ma documentez... si mare mi-a fost surprinderea cand am aflat ca defapt desenul meu favorit a fost creat dupa seria de jocuri pt. Game Boy, si nu invers... (jocurile dupa desen). Iar in 2005 i-am cerut mamei mele sa-mi cumpere un Game Boy Advance SP, de care eram de-a dreptul fascinat! ![]() Mda... mi l-a luat de Craciun, dar nu cu un joc Pokemon ci cu un joc Fantastic 4... Acesta a fost primul meu joc jucat pe o consola de la Nintendo (de asemenea, tot un joc mediocru)... Am mai primit apoi si un joc Pirates of the Caribbean tot pt. GBA...Am inceput apoi sa vad pe RTL2 reclame la Nintendo DS, so guess what I wanted next! Am aflat intre timp si de Pokemon Diamond & Pearl... Iar de Craciunul lui 2006 am primit un Nintendo DS Lite!! Cu Pokemon Mystery Dungeon (un spin-off nu f. stralucit)... Acesta a fost primul meu joc publicat de Nintendo...... Si apoi am trecut la "serious business"... Asta vara am primit New Super Mario Bros. pt. DS! Primul meu "true Nintendo game"!! Care pana in ziua aceasta a ramas unul dintre "my all-time favorites"!! Iar de Craciun, Moshu' mi-a adus The Legend of Zelda: Phantom Hourglass si... Pokemon Diamond si Pearl!! ![]() Plus ca intre timp am inceput sa achizitionez console retro, si sa incerc sa-mi recuperez copilaria pierduta lol Din noiembrie si pana astazi am facut rost de un Nintendo 64 cu 3 jocuri (Super Mario 64, Lylat Wars, F-Zero X), un Super Nintendo cu 3 jocuri (F-Zero, Star Wing, Donkey Kong Country) si vreo 4 jocuri de GB/GBC (Donkey Kong, Super Mario Bros. Deluxe, Pokemon Red, Game & Watch Gallery 3)... and more to come! (Pokemon Blue, Zelda OoT, Mario World etc.) ![]() Retrospectiva istoriei mele alaturi de jocurile video: - Super Mario Bros. (Terminator) - primul joc pe care l-am jucat vreodata - Hugo 2 (PS1) - primul joc original - Fantastic 4 (GBA) - primul joc pe un sistem de la Nintendo - Pokemon Mystery Dungeon (DS) - primul joc publicat de Nintendo - New Super Mario Bros. - "My first true Nintendo experience!" The End... yeah sure... ![]()
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... Last edited by nintendo_rockstar; 27-01-2008 at 15:39. | |||
|
| | #3 | ||
| bad post
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #4 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | bogrado, ce vrei sa spui prin "bad post"? | ||
|
| | #5 | ||
| si-a dat semana ca a postat ceva ce nu trebuia pe acest thread ci pe altu si deobicei se scrie bad post. | |||
|
| | #6 | ||
| prima mea experienta a fost in `94 cand a primit frate-meu din Germania un SNES cu Streetfighter 2(player's choice) iar evident...multa vreme a fost singurul joc ca l-am avut...au trecut multi ani si multe rude din germania care ne-au intrebat ce sa ne aduca ...dar pana la urma a urmat Zelda de SNES ,Terminator(jocul,dupa filmul cu Arnie:P) Mario World si Proboterctor...iar imprumut Secret of Mana(preferatul meu de SNES alaturi de Yoshi's Island) si Illusion of Time...ceva joc cu fotbal etc.Apoi ni `99 am primit N64 cumparat de la un prieten de-al lui frate-meu cu Mario si Mariokart...si...atentie ...2 controllere!!!...au urmat ani intregi de jucat mariokart....iar prin 2001-2002 am primit cadou si un Gameboy pocket si rapid Pokemon Red si Tetris(am 2 very care erau pokemaniaci am primit si prosop cu pokemon de la ei si de asemenea Smash Bros. de N64 ptr ca era cu pikachu pe cutie si nah) si apoi...in toamna lui 2006 m-a apucat nostalgia(dupa vreo 2 ani cand consolele au stat si s-a adunat praf pe ele), am dat de acest forum si m-am apucat de adunat...am facut rost de aprox. 12-13jocuri de GB classic, 4 de GBA, si vreo 15 de N64....si vara trecuta mi-am luat de la Budapesta Wii...dupa un jumat de an de strans bani...si pe parcurs jocuri....Zelda de pe ebay DE cu 35euro Big Brain Academy de pe forum....si Wii Play din Cluj de la DominoPC...iar ieri mi-a adus taica-meu inca 3 jocuri din germania...Mario Galaxy,Super Paper Mario si Mario&Sonic at the Olympics....astept sa ajung acasa sa le joc ![]()
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #7 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | Ah, inca o experienta cu jocuri de consola (daca se paote numi asa) a fost prin 2001 cand un prieten f bun m-a invitat sa merg cu el la el la tzara pe langa Craiova (prima oara si singura in care am fost la "tzara" la cineva, eu ne avand asa ceva -read primul meu post in caz ca nu intelegeti dc- ), si la bunica lui avea un tv de cand era el mic, mic, alb negru, si cu un switch pe care knd il apasai aparea un fel de ping pong pe ecran, si erau 2 manete care aveau niste butoane care le invarteai, si controlai o bara - echivalentul paletei. Initial mi s-a parut ceva luat de pe planeta maimutelor si nu ii intelegeam rostu, dar apoi am trecut peste snobismul meu involuntar si mi s-a parut super fun ) jucam o gramada impreuna cu multi de pe la el la tzara care veneau in vizita, am facut si un mic campionat.Iar la console, cum in fiecare generatie era un "console wars", pana sa apara sony intotdeauna eram "fanboy" SEGA, pentru ca pur si simplu jocurile, desi nu la felt de multe, din punct de vedere grafic si al framerateului rulau mult mai bine pe SEGA, fiind tehnologic mai avansat, dar Nintendo in majoritatea generatiilor (mai putin a4a parca) vindea mai multe, deci iesea castigator. De exemplu pe cand eu imi luasem GameGear (sega), multi aveau GameBoy (nintendo), si nu intelegeam dc aceia cu GameBoy insistau ca e mai tare si le placea, cand GameGear era cu mult in fatza la gameboy, din cauza faptului ca era in primul rand color si iluminat, 4k culori etc. Bine, mai incolo am aflat ca GameGear era de vreo 4 ori mai scump ca GameBoy, acesta fiind motivul principal pt care GameGear nu vindea asa multe. Nevertheless, era GameGear pt mine a fost cam cea mai fun dintre console pana acum (PS3), pentru ca aveam f multe accesorii fun. Cel mai fun era un cablu prin care legai 2 GameGearuri si jucai anumite jocuri la dublu, si nimic nu era mai fun decat sa fac asta cu prietenii si sa jucam MortalKombat. Mai aveam si un accesoriu care se ntroducea ca un cardridge (in loc de joc), si era cu antena, TunerTV, si prindeam tv pe bune pe el, f tare, si inca unu care marea ecranu printr-o lentila sau ceva de genu, da era cam useless. Apoi a aparut Playstation da o perioada nu mi-am luat, ma jucam la prieteni, pana sa fac anul acesta decizia de a lua PS3, dupa o gramada de studii intre ce sa imi iau, Ps3 sau xbox 360. Am ales PS3 din multe motive....da mi-e lene sa le inshir:P Oricum in general nu prea am timp sa ma joc, si deja am multe jocuri in colectia de ps3 kre nici nu le-am bagat o data in ps3. Dar o sa le termin pe rand, incet incet, desi deja mi-am mai comandat cateva :P. Ma si gandesc sa imi iau un PSP, desi nu stiu ce o sa fac cu el exact, dar kestia este ca am descoperit ca Consolele au mult mai mult "suflet" si traditie si sunt mult mai longevive ca PCurile, care practic le schimbi componentele intr-una sa tii pasu, si mai dai si sute de euro, acest lucru facand ca ele sa nu mai aibe suflet, sa nu prea iti pese de CE sunt ci Ce e in ele. Consolele in schimb te fac sa vrei sa le tii, si nu e un lucru rar ca oamenii sa faca colectii de console. Chiar acum cateva zile am vazut un video pe youtube al unui tip care isi arata colectia de console, si fara gluma, avea colectia COMPLETA de console MAIN STREAM din prima generatie pana in ultima, cu exceptia wiiului si PS3ului, da sigur le va cumpara (probabil strange bani). Absolut toate!! Adica m-am uitat pe wikipedia la toate consolele kre au existat si el le avea pe toate in o gramada de rafturi, inclusiv handheldurile, si gameboyurile de la primul la color la advanced la SP la MICRO la DS, etc... kiar si Nokia N-GAGE si QD (care erau o mare porcarie, pt k eu aveam in acea perioada un Nokia 6600 -knd aparuse ngage- si daca crackuiai si piuneai un joc pe MMC, si il bagam la mine, mergea la fel, indentic, grafica tot, doar ca tastele erau mai greu de folosit) | ||
|
| | #8 | ||
| vaiiii...am avut si eu cateva zile Gamegear de la un vecin care-l primise si el tot imprumut...pe vremea cand nici nu stiam de Sega(desi jucasem anterior pe un Megadrive sonic...dar nu stiam ca-i sega...si ca-i sonic..:P) si am jucat PowerRangers si ceva fotbal pe gamegear si mi-a placut mult...de-aia am vrut si eu consola portabila..insa cum avem N64 si erau reclamele alea din interior...pe o parte reclama la jocuri de N64 si pe cealalta la gameboy pocket(ca ala era contemporan )...anyway...am ramas ca-mi trebuie GB pocket...si asa am primit eu primul meu handheld thanks to Sega si lui Comi(vecinu )
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #9 | ||
| prin 90 am vazut primul nes... i was like WHOA, played smb3 but never had it io am inceput prin 91-92 cu pc`ul - commander keen, doom 1, wolf3d, grand prix prin 96 cred ca am avut primul snes - street fighter, mario kart, smb1, smb tll, smb2, smb3, donkey kong 2, deamon`s crest, super star wars, parodius, fzero, pilot wings, fatal fury, strumfii, etc 97- 2006 toamna: dupa ce terminasem toate jocurile mele si toate jocurile imprumutate si pe toate ale mele am trecut iar pe pc: duke3d (deja umpic invechit but always fun), gta 1, gta 2, gta3, gta vc, gta sa, nfs`uri in draci blabla (tot ce aparuse pe pc si era interesant). in 2006 prin toamna am revenit la console si am inceput sa strang. am tot ce a scos nintendo in materie de home consoles: nes pal modat, snes pal, snes ntsc, n64 pal, n64 ntsc, gamecube pal modat, wii pal modat, un gameboy classic mutant, unu normal, gri, un sp, un micro... mai astept un color si un pocket. si un ds si un ds lite basicly, pot juca orice joc scos de nintendo, pal sau ntsc... mai putin alea de ds (am avut si ds dar l`am vandut)inafara de the whole ninty crap mai am un d`ala negru de respira greu, xbox gen... and i love it in mare parte a timpului face filme (e pe post de divxplayer pe retea) si ocazional e jucaria de tranta (il iau cand merg pe undeva si facem un multiplayer... e mai comod pt ca nu ma car si cu un ghiozdan suplimentar de jocuri si memory carduri...)
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #10 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | Wii e o consola foarte tare, mai ales acum cand a aparut NoMoreHeroes chiar ma gandesc sa cumpar unu. Dar este genul f fun, da nu hardcore gaming, cum era ce jucam (cu totii presupun) pe PC. So RAGEONE, de ce nu iti iei un PS3 sau 360....sau PS3? ( ca hai sa fim serios, la ce jocuri ies anul acesta pe PS3 poti sa uiti de 360, plus ca functii, plus ca ai multiplayer gratis....plus ca au promis ca pana in vara vor scoat in sfarsit content de PS Store pentru E European countries -inclusiv romania and israel- ) | ||
|
| | #11 | ||
| Rageone e PS hater, daca nu stiai afli acum! ![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #12 | ||
| @BarKohba: i consider playstation beyond crap, no offence am in plan un 360 dupa ce mi`oi lua masina voi avea acea consola cum apare gta4 nu mi`am luat pana acum pentru ca imi este frica de rrod, sper ca, doamne ajuta, sa rezolve microcrap problema... daca nu, bag picioru si o modez si daca tot fac asta o sa ii bag ventilatie in ea de`i tine temperatura sub 0 )))edit: nu ma consider hardcore gamer si nici nu vreau sa ajung sa ma consider ![]()
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #13 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | Wiid: Ok, fiecare cu preferintele lui, cum si eu consider 360 crap. (no offence :P) Desi nu inteleg dc numesti Microsoft-Microcrap (pentru porcariile care le fac si cum sunt interesati doar de $$$$$$$$$$$$$$$) si au rrodu ala de 2 ani si n-au facut nimic in privintza lui pana acum, si cu toate astea tot ai de gand sa iti iei 360, facut de acelash microcrap. | ||
|
| | #14 | ||
| crap sau nu, au facut si lucruri bune... xbox 1 mi se pare (daca nu cumva chiar este) cea mai puternica consola (scuze de cãcofonie) din generatia ei... si nu ma refer doar la hardware ci la tot ce puteai face cu ea dupa ce o modezi si sper din tot sufletu sa fiu la fel de multumit de 360-ul (care probabil va fi modat) cum am fost si de xbox 1 si daca tu crezi ca microsoft e interesat doar de bani... sony ce crezi ca vrea? psp - nu`mi spune ca nu se asteptau sa ruleze lumea jocuri de pe card cu custom fw... faptul ca din cand in cand scot fw nou e doar de ochii lumii... ei vor sa vanda hardware, d ejocuri nu prea ii intereseaza... si am auzit ca si la ps2-ul fat ar fi existat un loc lasat special liber pe placa de baza pt modchip (nu pot confirma pentru ca nu am ps2 ) si la fel cum au facut ps2 slim au facut si psp slim - un fel de "buy our new crap. it`s the same thing but it looks a bit better"din punct de vedere al "corectitudinii" cred ca nintendo sunt singurii care fac fata dar deja o ardem offtopic... scuze
|
| | #15 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | Ok, fiecare cu preferintele lui, tu cu 360, eu cu ps3, in realtiate nu se poate spune CONCRET (obiecti) ca una e o porcarie sau aulta, bineintele ca si Sony si M$ sunt interesati de bani, dar parerea mea personala e ca M$ exagerat de mult. O ultima specificare: Ps Slim&Light are dublu RAM (64 in loc de 32) fatza de variant FAT, la fel ca si o functie gen-HDMI de a-l lega la un HDtv si a rula filme la rezolutie uspcaled. Si sincer RAMul face o mare diferenta deoarece (am vazut cu ochii mei) lodeaza aproape de 2 ori mai mult. Dare enough of that, back to the topic. Alte persoane cu istoria lor cu jocurile video ![]() | ||
|
| | #16 | ||
| Totul a inceput cu un joc de Pong facut de un electrician , care inca mai e pe undeva prin camera si mai functioneaza , chiar daca are circa 20-25 ani vechime . pe undeva prin 92-94 cred mi-am cumparat calculator (486 parca se numea) . Am jucat doom , commander ken 1 , 2 ,3 si 4 , Dave , si altele care nu-mi mai amintesc cum se numeau . Dar preferatul meu era Wolfenstein 3d care l-am jucat si rasjucat si gasit toate secretele . Dupa asta a urmat terminatorul pe care-l avem cu totii , dar mai important SNES-ul , care nu era al meu , dar cred ca a stat la mine vreo 2 ani , si am jucat pe el : Mario World (preferatul meu) , Street fighters , Aero the acro-bat , Donkey kong country (1 probabil) , Home Alone , Un fel de tetris mai complex , un joc text-based cu un detectiv , The Blue Brothers , un fotbal vazut de sus , super mario bros 1 , 2 , 3 , Super mario bros the lost levels , Alladin , si sunt sigur ca am mai sarit vreo doua (incerc de 20 de minute sa-mi amintesc toate jocurile de pe snes) . Dupa SNES am avut un Sega Genesis imprumutat , tot asa , cam doi ani , pe care am jucat : Streets of rage 2 , Tazmania escape from mars , Sonic the hedgehog (preferatul meu) , si am sa editez cand am sa-mi mai amintesc restul . Undeva prin 99-00 Mi-am cumparat un pentium II cu 32mb ram si hard de 3 gb . Pe el au ajuns Age of Empires , Starcraft , red alert 2 (mergea cam greu) si tot ce era la moda pe atunci . Tot acum am avut , nu pentru mult timp , si un playstation modat pe care am jucat prea multe pentru a fi enumerate . Dar sa enumar totusi cele mai importante : Metal Gear , Tomb Raider (uitat numar) , Syphon filter (1 si 2 cred) , Need for speed 5 , colin mc'rae rally , Paradox , si altele .A urmat inca un calculator - care a facut ruptura dintre mine si console . Calculatorul a fost mult modificat in timp , nemaivand nicio piesa pe care o avea initial la momentul de fata . Gasesc chiar idioate argumentele ca "pc-ul e mai scump si tre sa-ti schimbi placa video la fiecare jumatate de an ca sa tii pasul" . Cu ~13 milioane (cat costa un xbox360) iti poti cumpara un calculator care ruleaza toate jocurile la high (crysis exceptie) si o s-o faca si ceva timp de acum incolo . si daca n-o sa mearga , o sa mearga pe medium , si tot e bine . Nu-mi prea plac consolele din generatia asta (singurul care ma atrage fiind un wii) . Si cat despe jocuri exclusive , uitati-va aici si aici . Dar deja ma abat mult de la topic . cam asta e povestea ... urmeaza un DS . | |||
|
| | #17 | ||
| Quote:
in ziua de azi bataia intre jocuri e pe grafica. gameplayul, povestea, elementele de originalitate au fost lasate deoparte nici un joc nu aduce nimic nou (sau nimic interesant... ex crysis: wow, ai super viteza, super sight, super miros de usturoi whatever... pai supersighturi dinalea avea si alienu in awp...and that was long time ago... super speed avea si duke nukem la steroizi si asta a fost acum si mai mult timp... wtf, reciclati baieti) motiv pentru care mi`am luat wii... care e slab dpdv grafic dar le are pe toate celelalte...ps: se intelege ceva? ))))offtopic complet: ce`s sinistreniile alea de iconuri cu WOW?!
|
| | #18 | ||
| Quote:
Intr-adevar, Consolele au suflet! ON: Si eu am avut pe un TV alb-negru din '82, jocul acela cu doua manete si barele pe ecran... erau mai multe moduri, 4-5 parca... Am avut si eu Terminator, NES, si SNES cand eram copil. Acum nu stiu daca mai merg sau daca le mai am, caci nu le-am mai vazut de cativa ani, insa stiu sigur ca nu le-am aruncat... Tin minte ca, fiind copil, am fost la colindat si am dat 100.000 pe o caseta cu Mortal Kombat pt. NES, cand toate celelalte se vindeau cu 20-50 de mii. Asa vaaloros era jocul pe atunci pe piata din cartier...
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() Last edited by DonAdryan; 01-02-2008 at 17:16. Reason: Nu stiu ce simbolizeaza colacul asta, dar in fine... | |||
|
| | #19 | ||
| Eu am inceput gamingul pe console...ca multi altii pe un terminator din ala pe la 4 ani. Avea vara-miu si ne jucam la dublu o gramada jocuri(avea vreo 10-15 casete). Imi amintesc ca jucam jocul ala cu tankuri(imi scapa numele)...Mario,fotbal,F1,si multe altele pe care mi le amintesc cum aratau dar nu le stiu numele,avea si cateva casete din alea 999999 in 1 in care defapt erau maxim 20 jocuri doar ca se repetau in prostie. Pana in clasa a 1-a m-am jucat pe terminator de-ala...(adica pana in 2001).Apoi acelasi var si-a luat un pentium 2(cred) si eram fascinat eu la 8 ani! ma jucam non-stop..Fifa 98,Mortal Combat(la dublu),Dave,Doom 1&2,Starcraft,Abe`s Exodus(parca se numea),MDK,Jazz Jackrabit. In acelasi timp tot in cls a 1-a ma jucam si la alt prieten..avea un monitor f mic(ceva de gen 600x400),dar ne jucam age of empires..si inca cateva.Acelui prieten(my best friend actually) ii placea mai mult sa se joace pe terminator decat pe pc si ne jucam impreuna in paralel si pe terminator si pe pc.In clasa a 2-a am primit si eu un pc de ziua mea...si eram extrem de happy asta a fost una dintre cele mai frumoase parti ale copilariei mele(este de fapt).Ma jucam Duke Nukem 3D,Dave,NFS 2,3,5 ,Wolfenstein 3D...etc aveam vreo 5 dischete cu multe joculete. . Aproape 2 ani am avut pII-u asta apoi a cumparat taica-miu un Pentium4 adica prin cls a 3-a..si era un pc bun atunci,a dat 1200$ pe el..256 Ram,128MbRam pe placa video (GF 5200FX) si oricum...destul de invechit acum(tot pe asta il am) si oricum am inceput sa ma joc si eu jocuri mai frumoase(asa credeam atunci)..gen Gta3,Gta vice city,Nfs 6:hot Pursuit...etc ce era prin 2003 PC-u asta inca mai duce vad...de inca pot sa ma joc(normal nu Crysis sau alte prostii care sunt facute doar pe grafica).Asa..ca m-am indepartat de la subiect..din cls a 3-a m-am jucat pe PC vreo 2-3 ani pana am vazut la un coleg de la scoala ca se juca pe un GBC si i l-am cerut si eu cateva zile sa vad cum e...mi l-a dat impreuna cu jocurile sale(Pokemon Blue/Red/Silver,Zelda:Link`s Awakening DX,Meteorit si inca vreo cateva casete) Si de atunci am devenit Pokemaniac!!(ma uitam la desene nu ratam niciun episod) Am jucat la pokemonurile alea mai multe de 200-300 de ore in total ..le-am terminat de N ori si i-am dat GBC-ul inapoi abea dupa ce mi-am cumparat eu GBA Sp(adica dupa 2 ani ) )..I vara lui 2005 mi-am luat GBA SP si de atunci am mai terminat de cateva ori casetele pokemon(chiar acum joc versiuna verde pt GBA a 3-a oara).Apoi in iarna lui 2005 am primit de craciun un PS2..dar nu prea l-am bagat in seama...ma jucam mai mult pe PC...Pe GBA ma jucam mereu..si imi placea dar nu ma simteam atras chiar atat ca acum. Am inceput sa indragesc consolele anul asta pe la inceput...apoi am dat de forum si vazand atatea pareri bune despre console mi-a crescut bucuria... .De la inceputul anului mi-am procurat GBC/GBA Micro/N64/PS1+ cateva jocuri pentru Ps2 si sper sa mai iau si alte console,momentan incerc sa fac rost de mai multe casete pentru gameboy . Acum la 14 ani ma joc si eu ce mai pot...in special pe Gameboy care este my favourite console all times....De ziua mea voi primi un PSP dar parintii nu vor sa mi-l ia chiar de ziua mea...cica n-o sa mai invat pentru examen..dar la vara![]() ![]() cu siguranta am ce face. Cam asta ar fi....
__________________ Munca nu a omorat niciodata pe nimeni...dar de ce sa risti? | |||
|
| | #20 | ||
| Hello fellow pokemaniac! ![]()
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|