![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| [Retro] HELOoooo RETRO!
There IS a God! In sfarsit, ni s-a indeplinit dorinta: O SECTIUNE RETRO!
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Offtopic topic? Hm.. Sounds good! Insa ar trebui sa stim si topicul, nu? Altfel o sa fim off-topic pentru ca suntem off-topic! Right? ![]() ON TOPIC: Am fost doar fericit de noua sectiune... eu nu prea fac thread-uri, nush ce mi-a venit... OFF TOPIC: Was that on or off topic? Ca nu mai inteleg nimik...
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
bun, io sunt la servici pe tura de noapte si din lipsa de alte probleme pe care le pot rezolva ma uit la avp 2 iubesc turele de noapte... ma uit la filme aici in loc sa ma uit acasa si imi iau si bani na offtopic
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
Ce sa-ti spun, asta e avantajul! Frate-miu lucreaza tot noaptea, insa doarme 7 ore din 8... deci mai mult decat ar dormi acasa... ![]() Sper sa nu ne luam ban pentru off-topic!
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Parca v-am spus mai sus care ar trebui sa fie topicul threadului... ![]() Tot ce tine de retro! Discutii despre jocuri video, muzica, filme, desene animate din anii '90, '80... Eu unul ador tot ce tine de anii '90!! ![]() De exemplu melodiile astea ![]() Daca nu va deranjeaza pot sa ma ocup eu de threadul acesta... cu "daily updates" and stuff...
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... Last edited by nintendo_rockstar; 03-02-2008 at 20:28. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nintendo_Rockstar: Sure u can... Care au fost desenele animate cele mai faine in anii 90' pt. voi? Mie mi-au placut f. mult, printre altele Voltron, Testoasele Ninja si Saber Rider. ![]()
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Daca zici tu bro' asa sa fie... Nu am verificat chestia asta, insa eu le-am vaz. in anii '90: deci pt. minr sunt din anii '90!
|
| | #15 (permalink) | ||
|
yyooooy...daa....captain planet...he's a hero...brings pollution down to zero... ) man...Saber Rider....uitasem de ala...moama...ce in love eram prin clasa 2-3a cu blonda aia ....
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Mama, de cand a-ti inceput cu desenele retro, ma uit toata ziua la job... Ce frumoase erau , si ce penibile sunt cele din ziua de azi...
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
De universul Dragonball (de care sunt de-a dreptul obsedat) nu am mai amintit fiindca nu cred sa existe om pe lumea asta ca sa nu stie de el. Daca tot ai pus intro-urile, pune-le si pe cele originale
__________________ "Fear is The Mindkiller" | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |