![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
M-am uitat putin la intro-ul ala cu Captain Planet pentru ca mi-au placut fff mult la vremea lor si tin sa spun ca mi s-a facut pielea gaina....Ce vremuri Doamne, ce n-as da uneori sa ma intorc in timp macar si pt o zi...
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Dragon Ball Z nu prea mi-au placut... de fapt m-am tot uitat pana cand m-am enervat. Dupa ce se chiunuiau aia vreo saptamana (aka 10 episoade) sa-l faca pe unu' super puternic, aparea dupa 2 episoade altul' si mai puternic. Again and... again and ... again and... again... cah! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Hehe super tare threadul asta ...."cand am fost copil" )ma rog am vazut fff multe animatii aici de cand eram mic..hehe capitan planet saiber rider etc ...tin minte k in fiecare dimineatza prin 93-94 ma trezeam la 7-8 sa vad desenele animate (daca mai tineti minte pe Cartoon Network pe vremea aia dadea dimineatza fantastic 4, Connan, testoasele ninja si mai era inca o desene nu mai stiu cum se numeste (cu 4 soareci cu motoare super tare si aia ) )super tari uff ce vermuri foarte multe animatii faine care acuma nu mai sunt dar va zic eu o desene care pun pariu ca toti ca ne-a placut sau nu...ne uitam la ea... mai tineti minte Nu zaietz pagadi )) za s*** ) cu iepurele si lupul<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SRCNx1pac1o&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SRCNx1pac1o&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
__________________ Humans are the worst parasites of the world. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
@DonAdryan "We're sorry, this video is no longer available." hehe...dar da...astia erau "cei 4 soareci" )) prea tare animatia ...apropo...putem vorbi si de filme retro?? care v-au marcat copilaria (gen horror cum ar fi "pet cemetery" ) ) se poate vorbi si despre asta?
__________________ Humans are the worst parasites of the world. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
woooooow...man uitasem de toate desenele astea...suuuuuuuper...memories...biker mice from mars....la asta ma uitam la nemti
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ We don't have to breed. We can plant a house. We can build a tree. I don't even care. We could have all three... | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Inainte ne uitam pe nemtzi, acuma pe you-tube... WTF we need Television anymore? Cele mai tari filme horror erau alea cu aligatori sau alti monstrii prin oras sau in tren! In tren ,noaptea era criminal!!! Nu mai stiu cum se numeau filmele, insa ma speriam de ma kkm pe mine! | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
DonAdryan: pai cam da..... mai avem nevoie de televiziune........eu unul sunt putin mai nostalgic si poate de aceea gandesc asa dar prefer oricand sa pun un film sau desen animat pe vhs sau dvd........culmea e k am toata seria biker mice pe casete video, inregistrate de pe TVR ,se vede luna, facandu-mi placere si acu sa ma uit la ele..........daca le-ar mai da la televizor m-as uita si acum fara sa ma uit la casete...... si ia ganditi-va putin c copilarie fericita am avut noi, asa simplista cum era, cu placerile ei fara sa avem internet si toate chestiile pe care le au pustii din ziua de azi.........nu ma intelegeti gresit internetul isi are rostul sau, nu sunt contra, dar televiziunea primeaza in sufletul meu cel putin k mijloc de informare...........ne uitam la televizor, cand eram mici, la desene si eram fericiti..........atunci pun si eu o intrebare: pe vremea aia aveam noi nevoie de altceva?.........nu cred.....sorry de un post prea lung si plictisitor | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Master87: Nu esti deloc plictisitor, de ce spui asta ? Intr-adevar, eram atat de fericiti... Eu tin minte ca ma chma tata seara, si inainte de culcare imi aprindea TV-ul la desenele acelea de 1/2 ora, imi aducea prajiturele si lapte cald, iar dupa imi stingea TV-ul, iar eu adormeam fericit, visand la lumea minunata de la TV...Pentru nostalgici, recomand 20.50 Noapte bună, copii! pe Radio Romania Actualitati! Sunt doar 10 minute, insa o sa va bucurati ca un copil.Deasemenea, daca aveti timp, ascultati: 17.50 - 18.00 @RR Cultural Povestea de seara 23.30 - 00.00 @RR Actualitati TEATRU RADIOFONIC ÎN SERIAL 00.00 - 00.30 @RR Cultural TEATRU RADIOFONIC ÎN SERIAL Povestea o mai ratez, insa am alarma la telefon si nu ratez povestile de seara, impreuna cu laptele cald si prajiturelele... | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
ba oameni buni, biker mice from mars erau 3: throttle, modo si vinnie. si se gasesc toate episoadele pe iplay... sau erau... io le`am vazut anu trecut, le`am luat de pe torente care cumpara 2 controllere de dreamcast si 3 jocuri le primeste moka ))))) (nu fac publicitate )
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| master87: Din pacate, nu le mai asculta nimeni, chiar daca sunt foarte frumoase. Cine mai tine minte desenele astea? Toate astea au fost super serii... Pacat ca la nu au terminat Piratii apei Negre... Cel mai mult mi-au placut Ratonii (cu Cyril Rictus... )! Cand la inceput dadeau Stumfii si BlackStar, eu avem TV alb negru... Amintirile mele sunt alb-negru...
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
wooow...Pirates of Dark Water....daaaaaaaaaaa....memories....vai daca nu era threadul asta nici nu-mi mai aminteam de toate astea....iar......pfaaai...de Pif und Herkules(asa era pe RTL ) ce sa mai zic...aveam si reviste cu ei...o gramada...primite de prin germania....woooow...ce de amintiri![]() DonAdryan...eu am amintiri alb-negru de la Zelda: A Link to the Past si Streetfighter 2...ca alea le-am jucat multa vreme b/w ![]() vai..acum dintr-una mi-a venit in cap textul lui Gargamel...din intro in germana..."ich hasse schlumpfe...ich hasse sie....eines tages werde ich euch alle snappen, und dann konnt ihr was erleben"....si pisica era Asrael PS.nu era introul asta, ci altu
__________________ Mitsubishi,HongKong and Nintendo rule... ![]() Daca-ti pasa daca nu, ia-ti te rog 2minute si fa aici treaba->http://www.petitiononline.com/6010sd29/petition.html | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
de asta ce mai ziceti? @leni: e schnappe ![]() @master87: ba, nu mai am dar gasesc am insa pirates of darkwater si jocul si seria ![]() na inca unul da, e nintendo related, il serial apar simon din castelvania, link, mario, megaman, kid icarus, donkey kong, bayou billy si alti clasici de genu blabla eu l`am prins cand eram mic, era pe raiuno parca sau la nemti, nu mai stiu
__________________ (\__/) (+'.'+) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. Last edited by rageone; 15-02-2008 at 20:17. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
dada...schnappen indeed...i was tired....si maaaaaaaaaaaaaaaan ....si asta era pe RTL...cu Captain N....si mai era si Super Mario Bros. Super Show....si desenele cu zelda...si si....woooow...ce vremuri
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|