![]() |
| | #1 | ||
| Stiu ca nu exista thread dedicat kaillera. aici aveti cel mai bun client kaillera.http://rapidshare.de/files/38523647/...lient.dll.html Merge ceva mai bine daca se joaca P2P fara server. Emulator popular este Mame32k 0.64 Care vrea sa joace ceva de batai ?
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #2 | ||
| nu e nevoie de rapidshare site-ul oficial Kaillera P2P se afla aici: http://kaillera.movsq.net/ este updatat frecvent cu noi versiuni, fiind inca in stadiu intens de dezvoltare (vedeti Last updated la fiecare item si daca dati click pe data va arata un changelog cu schimbari pentru cei interesati) http://kaillera.movsq.net/wip/kailleraclient.dll (clientul de netplay p2p) http://kaillera.movsq.net/wip/nfba.7z (emulatorul recomandat cu functii speciale de compensat lag-ul, suporta CPS1/2/3 si NeoGeo) http://kaillera.movsq.net/wip/okai_recorder.7z (modulul pentru inregistrat si playback de replay-uri) eu joc frecvent Super Street Fighter 2 Turbo cu un amic spaniol si merge excelent, aproape comparabil cu GGPO ![]() si-l mai bat la cap din cand in cand pe autor sa repare buguri pe IRC (#srkkaillera @ Efnet)
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #3 | ||
| ok, a aparut si prima versiune stable (february 11) http://kaillera.movsq.net/stable/nfba.7z http://kaillera.movsq.net/stable/kailleraclient.dll (se pune in folderul emulatorului) e foarte simplu de jucat, check attachments. nu va feriti sa-mi dati un mesaj pe Y! cand aveti chef de un meci de Street Fighter 2 ![]()
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #4 | ||
| bai sa stiti ca puteti sa jucati si jocuri pe emulator de snes sau sega ,etc adica mario,sonic,etc Aquashark sper sa joci bine la SF.
__________________ Tetrahydrocannabinol delta-9-tetrahydrocannabinol delta-1-tetrahydrocannabinol ![]() Salutari din Sanatoriu ! | |||
|
| | #5 | ||
| Am incercat si eu a 2-a versiune de nFB Alpha postata de Aquashark si nu imi "vede" Super Street Fighter 2 Turbo (CPS2 si MAME). | |||
|
| | #6 | ||
| vezi ca Super Street Fighter 2 Turbo are nevoie si de Super SF2 simplu (ssf2.zip) ca sa mearga in caz ca ai copiat doar rom-ul cu Turbo in emulatorul nou.
|
| | #7 | ||
| Merge, nu am apucat sa joc pe online, maine o sa incerc. Is curios daca la framerate e cu mult mai bun decat MAME cu kaillera support. | |||
|
| | #8 | ||
| o precizare ce trebuie facuta ![]() pentru amatorii de Street Fighter Alpha 2, King Of Fighters 98, Vampire Savior, Marvel vs Capcom recomand GGPO - cel mai bun sistem de joc online (best netcode, spectating support, replay-uri in web browser, matchmaking system etc.) pentru restul jocurilor (pana vor fi suportate de GGPO) Kaillera p2p e o alternativa decenta. -------------------- Editare ulterioară -------------------- pentru amatorii de Street Fighter Alpha 2, King Of Fighters 98, Vampire Savior, Marvel vs Capcom recomand GGPO - cel mai bun sistem de joc online (best netcode, spectating support, replay-uri in web browser etc.) pentru restul jocurilor (pana vor fi suportate de GGPO) Kaillera p2p e o alternativa buna.
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) Last edited by Aquashark; 12-02-2008 at 00:08. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9 | ||
| Mai joaca cineva pe Kailera? Daca aveti chef de un meci, buzz me pe seara, sa vedem ce stiti! ![]() Pana acum am jucat cu Aquashark si EvilG. E nebunie curata ... ![]()
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #10 | ||
| lol inimioare.. Adryan care jocuri stii cel mai bine sa le joci ?
|
| | #11 | ||
| Las' ca m-am uitat aseara la voi vreo ora... pfuai... voi stiti binishor... Nu cred ca va fac fata... Am jucat si eu cu niste spanioli si americani, si am cam luat-o pe coaja, dar am castigat si eu ceva meciuri... Cu EvilG suntem cam la egalitate....SFA2 am jucat... dar ma stiu cat de cat la mm versiuni de SF... ![]() Aseara oricum mi-a taiat avantul Catallin... M-a cam facut muci pe orice, si la KOF si la SF... insa a fost o distractie pe cinste... Tonight, again ![]()
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #12 | ||
| e important la inceput sa joci mai mult cu cineva de nivelul tau, sa invatati jocul impreuna. altfel poate fi destul de descurajant.
|
| | #13 | ||
| Cam ai dreptate, insa parca la Alpha 2 e mai echilibrat jocul, nu au damage asa mare jucatorii... La SF II Turbo, Honda e pericol social! Are damage IMENS la loviturile normale, si mai are si chip-damage (fast-slaping)! Mi se pare greu de jucat impotriva lui cu Chun Li de ex... Mie oricum imi place mai mult sa joc cu cineva mai bun, sa mai invat cate ceva, sa ma chinui... nu ma descurajez asa usor! ![]()
|
| | #14 | ||
| Cine are chef de Kof98 sau Super Street Fighter 2 Turbo?Nu am mai jucat de secole dar cat de cat acolo ma descurc eu....idul meu de mes este gatsup0w3r...cautatima daca aveti chef de niste meciuri. | |||
|
| | #15 | ||
| Aquashark, linku acela nu mai merge.Unde mai pot gasi si eu acel kit ca nu reusesc deloc si mor sa joc online un mortal kombat. | |||
|
| | #16 | ||
| fantomel uite aici link cu emulatorul FinalBurn si kaillera inclus ca sa poti juca pe net. http://rapidshare.com/files/111053299/nFBA.zip.html vezi ca e si romul ssf2t inclus. ce vrei sa joci ??
|
| | #17 | ||
| Merci.Acu downloadez. Pai in principiu vrea street fighter sau mortal kombat (oricare), dar mai ales Mortal 1. Celalat program GGPO nu poti juca prea multe jocuri si cel mai tare ar fi KOF'98,dar parca nu prea se compara cu SF 2 sau MK1,2,3. Ehe,n-am mai jucat la dublu de la sala de jocuri de aku 15 ani.Ce le mai terminam pe toate cu 1 fisa, iar la dublu ii rupeam pe toti.Sa vad daca le mai am. | |||
|
| | #18 | ||
| aici e ultima versiune: http://kaillera.movsq.net/stable/nfbadtr9.exe
|
| | #19 | ||
| Eu joc timp de 1 an jumate, Samurai Shodown 5 Special pe Kaillera, dinainte sa apara P2P, in general jucam pe Reps Emulinker. Acum joc pe noul client 2DF, asemanator cu GGPO, pare promitzator. Cred ca sunt singuru` jucator de nivel inalt din tzara la acest joc, am mai cautat, dar nu am gasit. Daca avetzi chef de un Samurai Shodown 5 Special, sunt disponibil pt nishte meciuri, sau daca vretzi sa invatzatzi, sunt deshis la orice intrebare. | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | cine ma poate ajuta??vreau sa joc si eu street fighter 2 online cum pot face asta k ma chinui de 2 saptamani si nu imi dau seama.am descarcat tot felul de emulatoare plus kaillera 5000 de versiuni si tot nu merge .va rog... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|