Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > Retro

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-02-2008, 11:55   #1 (permalink)
Registered User

clorocizatu's Avatar

[Retro] Salvari GBA pe PSP

Imi plac foarte mult jocurile de GBA si cel mai mult Zelda the minishcap,dar nu pot salva la minishcap si mai exista 2 jocuri : mario bros 3 si Metroid zero.

Are cine o solutie pt asta sau exista un roms care sa se paote salva ?Vreau in special marios si zelda.

clorocizatu is online now    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 12:50   #2 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

nu vreau sa fiu rautacios...dar am mai fost intrebat de mario pe PSP....si raman la solutia mea...buy a GBA 1)ptr ca e moral(si pe CG nu se sustine pirateria and stuff) sa-ti cumperi jocul de la cel care a muncit la el...2)nici nu cred ca o sa mearga vreodata un joc de GBA cu acelasi feeling ca pe un GBA pe PC,sau altceva

Leni is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 20:57   #3 (permalink)
Registered User

clorocizatu's Avatar

Despre Romsuri stiam ca e bn sa vb adica au fost puse pe forum si siteuri care contin romsuri de mame si neogen.Nu imi pot sa plec la scoala cu 3 console dupa mine.Una cu care sa vad filme una sa ma joc wow si una sa ma joc Burnout legends?Mai bine le pun pe toate pe aceeasi consola.

Mai intreb odata.Are cineva un zelda bun pe care se salveaza?Daca nu am dreptate in privinta romsurilor o sa suport consecintele.

Old 18-02-2008, 22:31   #4 (permalink)
Registered User

tray's Avatar

de unde joci tu ma wow la scoala?

tray is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2008, 22:59   #5 (permalink)
Registered User

clorocizatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by clorocizatu View Post
Despre Romsuri stiam ca e bn sa vb adica au fost puse pe forum si siteuri care contin romsuri de mame si neogen.Nu imi pot sa plec la scoala cu 3 console dupa mine.Una cu care sa vad filme una sa ma joc jocuri de gba si una sa ma joc Burnout legends?Mai bine le pun pe toate pe aceeasi consola.

Mai intreb odata.Are cineva un zelda bun pe care se salveaza?Daca nu am dreptate in privinta romsurilor o sa suport consecintele.
Nu era wow ci jocuri de GBA.A dat cineva buzz pe mess si a luat-o razna laptopu.Scuzati greseala

Old 19-02-2008, 00:52   #6 (permalink)
Registered User

Leni's Avatar

man....deci emulatoarele salveaza singure in niste fisiere speciale de savegame...problema nu cred ca e de la ROM dar poate gresesc

Leni is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > Retro

Thread Tools

Posting Rules