![]() |
| | #1 | ||
| -> -> -> -> ...da cum mi-au scapat astea? ...
__________________ Biotech! | |||
|
| | #2 | ||
| destul de faine filmuletele numai ca nu trebuia sa faci un thread pentru ele.........trebuia sa postezi, tinand cont ca tin de playstation 1, la " Hello Retro"......... ![]()
__________________ "That is not dead, which can eternal lie, Yet with strange aeons even death may die" -H.P Lovecraft | |||
|
| | #3 | ||
| Sorry :/, am dat un search sa vad daca exista titluri asemanatoare si n-am gasit...de aia l-am facut pe acesta. Dar oricum...am ramas putin socat sa vad varianta asta pacat ca s-a renuntat la ea si au tinut-o ascunsa in beci timp de 8 ani . Si...muzica din joc...pff...numai buna.
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | nu stiu daca zic bine ce zic dar dar sunt unele jocuri care apar doar in japonia si atat. | ||
|
| | #5 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #6 | ||
| Ce se vede in filmulete este doar un pre-alpha la Biohazard 2 (aka Resident Evil 2) - practic jocul a luat alta intorsatura in versiunea finala, aceste filmulete sunt cele prezentate in presskituri sau la tokio game shop (un fel de E3 din Jap) Mai multe informatii gasiti aici: http://www.defconsoft.co.uk/resident-evil-15-prototype/ http://en.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_2 http://mysite.wanadoo-members.co.uk/...CAY/page2.html
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #7 | ||
| Da... si chestia asta s-a intalnit si la Resident Evil 4.... Asa trebuia sa arate defapt...dar din pacate l-au schimbat si cu asta s-a terminat tot farmecul din RE...:/
|
| | #8 | ||
| Cum adica "s-a terminat farmecul RE"? RE4 a fost excelent.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #9 | ||
| Inseamna ca n-ai jucat celelalte versiuni. Daca ai inceput direct cu RE4..da e oki pt. tine dar..pt. mine si pt. multi (cred ca si de pe acest forum)...RE4 a fost un esec total...(unghiul a fost schimbat, povestea la fel, textura, fizica jocului...etc). Si ce-i daca s-a terminat povestea in RE3 cand a fost distrus Raccoon City? Se putea merge pe o alta ramura...cum s-a scos RE Outbreak file #1 si #2 se mai puteau scoate si altele care sa fie legate intre ele...(La fel si filmele....ooo da..sa nu ma apuc sa vb. de filme ca nici peste o luna nu termin. Niste mizerii...regizate ce nu respecta DELOC story-line-ul) Vrei Film regizat dupa un joc? -> Silent Hill... Nuff Said' ***later edit*** Si din pacate si RE5 o sa semene cu RE4 dar...macar in RE5 se respecta story-line-ul ***later edit 2*** Elemente din RE4 s-au regasit in Devil May Cry 4...
|
| | #10 | ||
| nu-mi pare rau de varianta finala a re4.......plus ca sa fim seriosi din ce am vazut in filmulet nu ar fi avut legatura cu re4.....spirite, papusi "chuckie", armurii ce prind viata si trofee care nu sunt chiar moarte, nu s-ar fi integrat bine in teroarea numita resident evil for crying out loud ala e cu zombie si experimente biologice, prin urmare tinde spre o poveste cat de cat plauzibila, nu spre una de domeniul supranaturalului cu voodoo si spirite..........plus ca nu multora le pica grozav la stomacel, cantitatea de gore din re..... poate de aceea au optat producatorii, catre o cale sa faca jocul accesibil unor mase mai mari de persoane......fara camera buclucasa ce iti limiteaza campul de vedere si momente gore excesive........au incercat sa multumeasca pe toti si sunt convins ca au reusit......eu am "devorat" jocul asa ca si pe predecesoarele sale si m-am declarat incantat de intorsatura pe care a luat-o jocul....recunosc imi plac jocurile mai creepy dar si re4 a fost si va ramane o capodopera in domeniul survival-horror![]() P.S: plus ca mai e valabila o chestie.......gusturile nu se discuta daca tie ti s-a parut o porcarie re4, parerea iti este respectata.....mi-au placut mai mult cele vechi(in special re2) dar asta nu inseamna ca nu apreciez re4.......este un joc foarte bun.....parerea mea ![]()
__________________ "That is not dead, which can eternal lie, Yet with strange aeons even death may die" -H.P Lovecraft | |||
|
| | #11 | ||
| Am jucat 1 si 2 pe PC. Misto, dar camera fixa trebuie sa ajunga la gunoi, este un atavism din vremurile cu putina putere de procesare. Filme? Nu mai uit, skip daca dureaza mai mult de 20 de secunde.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #12 | ||
| Oftopic: La idea cu gusturiile nu se discuta asa-i ai dreptate dar ce nu-mi dau seama ii ziceai ca nu sunt armuri ce prind viatza pei cand esti in castel dai si peste niste armuri mai "vesele" ce nush daca prind viatza sau nu, da cu sigurantza vor sa-ti ia viatza )Ontopic si mie imi place mai mult idea originala din 3.5 decat RE 4. Daca ii sa compar RE4 cu jocuriile din ce sa zic ultimi 6-7 ani da ii bun dar daca ii sa iau in calcul si celelalte serii a fost dezamagitor raman la idea RE2 si RE Director's Cut best .... parerea mea desigur :P | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | am vazut filmuletu de mai sus si deja as vrea sa il joc mi se pare mult mai "intim" ca sa zic asa,nu vreau sa fiu rau mi-a placut re4 dar totusi raman fan re1,2,3,code veronica si gameplay-ul lui. | ||
|
| | #14 | ||
| Poate...candva...o sa se scoata pe X360 ceva remake ca si cum a fost cu RE1 pe Gamecube <3
|
| | #15 | ||
| desi in title screen scrie biohazard 2, jocul aparent contine prototipul pentru ce a urmat sa fie personajul nemesis, precum si niste scene care aduc aminte de RE 3; interesant..
__________________ - How did you know Eddy was still alive? - He's not, he's dead. He just forgot to lie down. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|