![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Astazi a aparut The King of Fighters 2001. KOF2001 L-am emulat cu ..., nu o sa va vina sa credeti, NeoRAGEx, primul si cel mai bum emulator de NeoGeo. Last edited by SR; 25-04-2002 at 21:34.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Bah asta e pentru calculatoare sau e pentru aparate ??? alea alea cu manete shi tot tacamul ala vechi ??? Daca e pe calc e super marfa... eram un fan declarat al jocului asta dar era king of fighters 99 ....... mai stii ??? era peechipe .. chinezii erau cei mai belea pe atunci ... shi echipa engleza era facuta numai din fete ... Misto joc .. daca e pe calc inseana ca o sa mai am inca ceva cu care sa ard gazul ..
__________________ In hell I am ... From hell i'm returning ... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | www.google.com ar fi un inceput bun.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Bucharest |
deci pana la urma tot eu sa il gasesc... )) si apropo daca ma trimiti sa il caut cu google mai linistit...bine ca exista battle.net si am prietenii prin korea...btw..link :www.******.com ....ctrl+f ...cautati kof2001 si...dl ) merge tot pe neoragex beta...asa ca butonare placuta ))Eu te cred ca esti periculos, dar nu pune aici linkuri ca ala, ok ? ROM-ul ala e ilegal in caz ca nu stiai. Last edited by SR; 27-04-2002 at 12:34.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|