![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Noutati Hardware
vad ca nu exista nici un topic de acest gen,si cum am impresia ca mai multe topicuri pe acest subiect,dar impartite pe domenii,nu ar placea mai sus,o sa fac doar un singur topic....in care voi mai posta noutati(stiri,teste)...si nu numai eu... PROCESOARE/PLACI DE BAZA INTEL * Core 2 Duo E6420, E6320 and E4400 Plus Another 15 Sub-$200 Dual-Core Processors (@XbitLabs) AMD * AMD Chipset RS780
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
lasa-l sa mai creasca,oricum va fi tinut sus aproape zilnic si apoi,daca va fi cazul,o sa-i spun lui AIWA de un sticky
|
| | #8 (permalink) | ||
| TV-TUNERE Compro VideoMate V600 External TV Tuner - HDTV up to 1680 x 1050 (@TweakTown) -------------------- Editare ulterioară -------------------- PSU SilverStone Decathlon SST-DA750 750W (@Dvhardware) VIDEO MSI NX7900GS 512 MB OC (@HardOCP)
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 21-03-2007 at 01:21.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
da fa-le si tu mai aranjate,ca sa stie lumea ce citeste ![]() VIDEO nVidia GeForce 8800GTS 640MB vs. 1280MB in SLI mode(@TweakTown) COOLING Cooler Master Aquagate Duo Viva (@Virtual-Hideout) CASES Cooler Master Mystique 632 Case (@OCC) PLACI DE BAZA/PROCESOARE INTEL MSI P6N SLI Platinum (@PcStats)
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 21-03-2007 at 20:25.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| RAM DDR2 Memory Frequency Performance(@LegionHardware) DDR2 Memory Latency Performance (@LegionHardware) COOLING LGA775 Heatsink Group Test (@Bit-tech)
|
| | #13 (permalink) | ||
|
old thing srry n-am fost atent la data
__________________ VAND: http://forum.computergames.ro/search...archid=8778369 Last edited by Freeride; 22-03-2007 at 21:12.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
stirea e veche de o luna,suntem in martie si Nu apare nimic ACUM va rog,uitati-va si voi o clipa la ce postati doh PLACI DE BAZA/PROCESOARE INTEL EVGA 680i SLI (@Bjorn3D) AMD MSI K9AGM2-FIH (@TrustedReviews) VIDEO 24 ATI Radeon PCI-E Video Cards Benchmarked(@LegitReviews) -------------------- Editare ulterioară -------------------- NEWS Gigabyte And ASUS Give up their alliance
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 23-03-2007 at 16:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
|
| | #17 (permalink) | ||
|
eu ma indoiesc. am vazut ca CPUZ seriile cu 6750/6850 sau cate or mai fi le vede ca pe 65nm (te rog eu sa cauti) sa ma lamuresc o data pt totdeauna ca vreau sa imi cumpar si nu stiu cand apar.PS . nu cred ca se numesc Wolfdale si Yorkfield cele din vara.http://news.softpedia.com/news/Intel...ed-45928.shtml | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
deocamdata nu stiu nimic(si nu-i vorba ca eu,nu-s spion,doar citesc stirile din alte surse),mai e ceva vreme pana in Q3 si ce visezi asa tare la ele...intai scapa de 6800ULTRA(posibil si in vitrina)...ca sa fii in pas
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | CHIPSET AMD 690G Chipset | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |