![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| Quote:
ai idee unde sunt in stock ? eu nu am vazut la nimeni . | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
are cineva idee cand o sa apara si la noi Zalman VF1000 ?
__________________ Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. --------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." Last edited by al13n8r; 31-12-2007 at 21:47.. | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
| http://www.guru3d.com/article/processor/477/10/ AMD's Quad Core Agena performance review.
__________________ What we've got here is failure to communicate. | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Quote:
| ||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Dupa 4 luni de incercari in EU am reusit sa-mi aduc un monitor de 28" din USA, un Hanns-G. Am avut emotii referitor la calitate si transport dar e excelent, tinind cont si de pret. Imagine super si la TV. (l-am platit in Germania in august si nici acum nu il au disponibil, am retras banii de acolo)
| ||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
| Sigma Shark SP-635 635 Watt Power Supply (@OCIA) - o sursa care are o infatisare diferita de cele obisnuite Corsair VX550W vs. Corsair HX520W (@[H] Enthusiast) - lupta fratricida,castigator...Corsair Quote:
- roundup in general cu surse neremarcabile,si una exceptionala(PC Power & Cooling) PS mic. achizitiile tale n-au legatura cu specificul topicului poti sa-i faci un review aici pe forum(cat de cat profesional),daca tu crezi ca merita mentionat...insa 28" si adusul din SUA ii aduc o utilitate f restransa(ca info) DDR2 Memory Roundup Autumn 2007 (@madshrimps) - kituri mai serioase
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 15-12-2007 at 23:32.. | |||
|
| | #257 (permalink) | ||
| COOLERS Scythe Ninja CU "Anniversary Edition" (@pc-experience.de) Scythe Ninja CU "Anniversary Edition" (@computerbase.de) big red,un produs special de la Scythe Noctua NH-U12P (@OCC) Noctua NH-U12P (@xsreviews) Noctua NH-U12P (@tweaktown) Cooler Master Hyper 212 Processor Cooler Review (@xbitlabs) 35 Coolers Mega-Roundup( in french) (@presence-pc) OCZ Freeze (@OCIA) OCZ Freeze (@mikhailtech)
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 21-12-2007 at 22:41.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
|
Se mai aude ceva de noile proc. Intel ? As fi interesat sa achizitionez unul ![]() o data aproximativa stiti ? Multumesc !
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Manuale Cls. a 11-a si 12-a Ofer invitatii Lockerz ! Sunt Z-Lister ! Contact : PM / mess | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |