Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Articole şi Teste

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-09-2008, 16:09   #341 (permalink)
Registered User

dsaraolu's Avatar

Saltul de performanta va fi semnificativ din fericire, la aceeasi frecventa ai >30% spor de viteza fata de cele actuale, desigur asta se reflecta in pretul procesoarelor.

dsaraolu is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2008, 20:20   #342 (permalink)
Banned

In primul rand e preview nu review, nu poti face review la ceva ce inca nu a aparut inca .
In al 2lea rand softpedia nu sunt chiar cel mai de incredere site, deci faza cu OC-ul e discutabila, pe alte site-uri nu am vazut nimic despre asta.

Oricum :
http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=3382
http://www.hothardware.com/Articles/IDF-Inside-Nehalem/
http://arstechnica.com/articles/paed...ut-nehalem.ars

Inca cateva articole cu toate detaliile necesare despre i7.

@clasaxxl - Imi spui tu te rog ce procesoare/chipset-uri nou lansate de Intel au avut buguri si probleme de stabilitate? Iti zic eu, nici unul. La fel si la AMD, doar primele modele de Phenom au avut un bug, dar ala a fost un caz izolat. Ar mai fi bugul cu temperaturile de la E8xxx, dar ala nu are legatura cu stabilitatea sau performanta.

Soulstorm is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2008, 22:00   #343 (permalink)
Left 4 Dead

Black Man's Avatar

Se zvoneste ca Sandy Bridge va fi pe Socket B (1366) ca si cel Nehalem, insa pana apare, muulte s`or schimba, ca si la HD4850, se zicea ca o sa fie si pe DDR5, dar nu e ..

Black Man is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2008, 22:24   #344 (permalink)
Left 4 Dead

Black Man's Avatar

Octo-Core Haswell va fi pe 22nm, cat despre Octo-Core 45nm inca nu stiu nimic, dar Haswell se va lansa in 2011-2012
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Caracteristicile principale ale unui Nehalem:
Două, patru, opt sau miezuri
731 de milioane de tranzistori pentru varianta quad-core
Va fi 45nm
Cooler de memorie DDR3 integrat
Nu are sens sa le scriu pe toate acestea, sursa este Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Nehalem_(microarchitecture)

Last edited by Black Man; 02-09-2008 at 22:24.. Reason: Automerged Doublepost

Black Man is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2008, 17:57   #345 (permalink)
Registered User

george80's Avatar

foarte bun

Am cumparat de curand un cooler hdd de la unul din magazinele care apare pe forum computergames in partea de sus a pagini.
Am gasit intamplator acest cooler si nu am stat prea mult pe ganduri avand in vedere ca am probleme cu hdd care ajunge la temperaturi destul de ridicate.
Coolerul vizo hcl-201 a facut ceva care ma uimit -a reusit sa scada in medie temperatura hdd cu peste 10 grade.
Curiozitatea despre acest brand ma pus pe cautat si ce am gasit a fost intradevar conform asteptarilor mele.Au produse care sunt Made in Taiwan de calitate nu Made in China pe barcaasta am vazut ca este trecut si pe cutia produsului iar in lecatura cu ambalajul.....deosebit.Este de fapt un radiator din aluminiu cu doua ventilatoare super silentioase.Ma costat ceva dar merita banutu(recomand).

george80 is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2008, 18:12   #346 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

2 ventilatoare mici ma indoiesc ca sunt silentioase...pt cine conteaza

zi ce magazin ,ca Vizo sunt noi pe piata noastra,si n-am vazut pe unde se vand
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

mascotzel is online now    Reply With Quote
Old 03-09-2008, 18:20   #347 (permalink)
Registered User

george80's Avatar

chiar este

de la market ca ei il au in oferta si este ceva mai ieftin decat la media
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
poti sa cauti pe google vizo voyager hcl-201 si o sa ai o surpriza ca si mine ca sunt mai multe magazine care vand aceste produse insa eu am aflat mai tarziu

Last edited by george80; 03-09-2008 at 18:20.. Reason: Automerged Doublepost

Old 04-09-2008, 14:31   #348 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

Quote:
Originally Posted by george80 View Post
de la market ca ei il au in oferta si este ceva mai ieftin decat la media
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
poti sa cauti pe google vizo voyager hcl-201 si o sa ai o surpriza ca si mine ca sunt mai multe magazine care vand aceste produse insa eu am aflat mai tarziu
m-am uitat
au doar vreo cateva produse vizo,eu am vazut mai multe la un teoretic importator

vizo voyager e oricum mult prea scump pt ce ofera(50LEI)

pacat,vroiam sa-i bag la intrari noi,aveau niste coolere vga interesante
ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 04-09-2008, 18:58   #349 (permalink)
Banned

La 4000rpm silentios? Give me a break. Cooler silentios = 1500rpm sau mai incet.
Oricum nu stiu de ce am impresia ca e troll/spammer, in fiecare post al sau tot poezia asta cu vizo o recita.

Soulstorm is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2008, 19:53   #350 (permalink)
Registered User

dizzee's Avatar

Quote:
Originally Posted by Soulstorm View Post
@clasaxxl - Imi spui tu te rog ce procesoare/chipset-uri nou lansate de Intel au avut buguri si probleme de stabilitate? Iti zic eu, nici unul. La fel si la AMD, doar primele modele de Phenom au avut un bug, dar ala a fost un caz izolat. Ar mai fi bugul cu temperaturile de la E8xxx, dar ala nu are legatura cu stabilitatea sau performanta.
Uite o lista cu bugurile core2duo la lansare. Intre timp au mai aparut cateva zeci, inclusiv cel descoperit acu cateva saptamani care permitea unui atacator sa preia controlul unui calculator cu procesor intel, indiferent de sistemul de operare.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	core_duo_errata__2006_01_21__full.gif
Views:	177
Size:	116.0 KB
ID:	381609  

dizzee is online now    Reply With Quote
Old 04-09-2008, 20:15   #351 (permalink)
Registered User

george80's Avatar

sunteti rai

Quote:
Originally Posted by Soulstorm View Post
La 4000rpm silentios? Give me a break. Cooler silentios = 1500rpm sau mai incet.
Oricum nu stiu de ce am impresia ca e troll/spammer, in fiecare post al sau tot poezia asta cu vizo o recita.
NU este spam si nici o poezie chiar am cumparat asta si este ok.
Cred ca voi nu v-ati saturat sa vedeti in magazine aceleasi produse si trei ani la rand.Chinezari ieftine de 10-20 ron.Eu unul da nu mai vreau sa vad atatea prostii sunt deschis si la alte produse si ma bucur ca se gasesc.
Va recomand sa cumparati ce vreti voi si mai vorbim.
Bafta.

Apropo mascotzel la ce coolere vga te referi si ce importator?

Last edited by george80; 04-09-2008 at 20:29..

Old 06-09-2008, 18:43   #352 (permalink)
Nick anterior: retired

hd 4670
performance review

a.cristian is offline    Reply With Quote
Old 06-09-2008, 18:57   #353 (permalink)
Registered User

mascotzel's Avatar

Quote:
Originally Posted by retired View Post
trebuie sa citesti mai mult forumul
sunt puse rezultatele pe topicul dedicat "ATI HD4xxx"
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by george80 View Post
NU este spam si nici o poezie chiar am cumparat asta si este ok.
Cred ca voi nu v-ati saturat sa vedeti in magazine aceleasi produse si trei ani la rand.Chinezari ieftine de 10-20 ron.Eu unul da nu mai vreau sa vad atatea prostii sunt deschis si la alte produse si ma bucur ca se gasesc.
Va recomand sa cumparati ce vreti voi si mai vorbim.
Bafta.

Apropo mascotzel la ce coolere vga te referi si ce importator?
spam sau nespam,nu eu am zis-o,insa coolerul ala n-are cum sa fie silent si nici o afacere buna nu e
in privinta coolerelor video,nu erau vizo,erau un alt brand care era importat de aceeasi firma...din pacate nu-mi mai amintesc detaliile

Last edited by mascotzel; 06-09-2008 at 18:57.. Reason: Automerged Doublepost

Old 12-09-2008, 01:18   #354 (permalink)
Registered User

dizzee's Avatar

Thermaltake Fanless 330 VGA Cooler:

Thermaltake SpinQ CPU Cooler (arata.. sadic):

Attached Thumbnails

Name:	fanless330.jpg
Views:	68
Size:	35.8 KB
ID:	383848  

dizzee is online now    Reply With Quote
Old 24-09-2008, 19:43   #355 (permalink)
Dopat cu tehnologie

RicaNeaga's Avatar

GIGABYTE Ultra Durable 3 @ tweaktown. Cred ca nu e doar vrajeala publicitara, mai ales ca Gigabyte s-a gandit sa introduca in placile de baza odata cu noul standard UD3 un layer ceva mai gros/dens de cupru in pcb-ul acestora, care conform Gigabyte va scadea temperaturile cu pana la 50 de grade in cele mai fierbinti locatii de pe placa de baza. Foarte interesanta mi se pare aceasta poza... abia astept un test...

Un singur lucru nu inteleg insa... de ce a trebuit sa mute mai spre centrul placii slot-urile de memorii... limiteaza optiunile pentru pci/pcie destul de mult...

Last edited by RicaNeaga; 24-09-2008 at 19:57..

RicaNeaga is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2008, 13:01   #356 (permalink)
Registered User

Sint sanse pentru o revenire spectaculoasa a AMD pe piata de CPU. "Deneb does 4.3GHz on air, launch approaching. "
Deneb does 4.3GHz on air, launch approaching | NordicHardware

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2008, 09:30   #357 (permalink)
Registered User

AMD si ATIC creaza o noua companie bazata pe productie care va adera si la alianta facuta de IBM pentru SOI (silicon on insulator). Se preconizeaza o presiune mare in viitorul apropiat asupra Nvidia pe sectorul de PV si in viitorul ceva mai indepartat si asupra lui Intel pe partea de CPU. Situatia dificila a AMD-ATI din ultimii ani are sanse mari sa fie depasita.
AMD & ATIC Creates New Manufacturing Company | NordicHardware

Old 08-10-2008, 18:42   #358 (permalink)
Registered User

AMD renunta la fabrici in favoarea unor investitori

Quote:
Originally Posted by amd
Advanced Micro Devices Inc. Tuesday is announcing a broad plan to cut costs by spinning off its manufacturing operations to a new joint venture, according to people familiar with the matter.

The new venture, which will make chips for AMD and other companies, will take over facilities that include large AMD factories in Germany, with funding provided by investment entities associated with the government of Abu Dhabi, these people said. They will contribute cash to the venture as well as assume some of AMD's ...
Preluat de pe: AMD to Spin Off Manufacturing to New Venture - WSJ.com

Sa speram ca noua mutare (fortata de starea financiara proasta a AMD) va aduce un moment de relaxare si ceva bani la bugetul destul de slab.

Sa speram ca arabii vor retehnologiza la timp fabricile, altfel ar fi mai avantajos pentru AMD sa faca chipuri la IBM, spre exemplu.

dixy is offline    Reply With Quote
Old 22-10-2008, 10:20   #359 (permalink)
Registered User

WORLD EXCLUSIVE: EVGA to launch Intel X58 motherboards
"The motherboard is being designed by ex-EPoX engineering team, bringing plentiful of overclocking capabilities, Digital PWM, and fully solid-state caps across the board. Special attention is being given to providing top juice to graphics cards, so if you decide to go for the gold and grab 3-SLI setup with three water-cooled GTX270 boards, be our guest.
But, that is not all. This is the first motherboard, which will be followed by ultimate motherboard for this Christmas, no questions asked. The enthusiast motherboard is actually being designed by a world class overclocker. Yes, the one and only Peter Tan a.k.a. Shamino, who is making “Shamino special”."
XtremeSystems Forums - View Single Post - EVGA X58 Motherboard Confirmed - don't get set on other offerings just yet!

Old 31-10-2008, 02:15   #360 (permalink)
Dopat cu tehnologie

RicaNeaga's Avatar

Dar de un cooler bazat pe metal lichid (nespecificat inca) pus in miscare de o pompa electo-magnetica ce spuneti? Zgomot emis zero, mai bun din declaratiile producatorului decat un sistem water-cooling...

Va aparea odata cu Nehalem-ul doar in Europa, pentru ca nu au obtinut inca aprobarile privind metalul lichid in celelalte regiuni... compania se cheama Danamics, este daneza, iar coolerul lor se cheama LM10... sursa aici...
Attached Thumbnails

Name:	danamics-lm10.jpg
Views:	43
Size:	64.7 KB
ID:	399740  

RicaNeaga is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Articole şi Teste

Thread Tools

Posting Rules