![]() |
| | #341 (permalink) | ||
|
Saltul de performanta va fi semnificativ din fericire, la aceeasi frecventa ai >30% spor de viteza fata de cele actuale, desigur asta se reflecta in pretul procesoarelor.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
| | #342 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
In primul rand e preview nu review, nu poti face review la ceva ce inca nu a aparut inca .In al 2lea rand softpedia nu sunt chiar cel mai de incredere site, deci faza cu OC-ul e discutabila, pe alte site-uri nu am vazut nimic despre asta. Oricum : http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=3382 http://www.hothardware.com/Articles/IDF-Inside-Nehalem/ http://arstechnica.com/articles/paed...ut-nehalem.ars Inca cateva articole cu toate detaliile necesare despre i7. @clasaxxl - Imi spui tu te rog ce procesoare/chipset-uri nou lansate de Intel au avut buguri si probleme de stabilitate? Iti zic eu, nici unul. La fel si la AMD, doar primele modele de Phenom au avut un bug, dar ala a fost un caz izolat. Ar mai fi bugul cu temperaturile de la E8xxx, dar ala nu are legatura cu stabilitatea sau performanta. | ||
|
| | #344 (permalink) | ||
|
Octo-Core Haswell va fi pe 22nm, cat despre Octo-Core 45nm inca nu stiu nimic, dar Haswell se va lansa in 2011-2012 ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Caracteristicile principale ale unui Nehalem: Două, patru, opt sau miezuri 731 de milioane de tranzistori pentru varianta quad-core Va fi 45nm Cooler de memorie DDR3 integrat Nu are sens sa le scriu pe toate acestea, sursa este Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Nehalem_(microarchitecture)
__________________ Nick Anterior : Fresh KaT Last edited by Black Man; 02-09-2008 at 22:24.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #345 (permalink) | ||
| foarte bun
Am cumparat de curand un cooler hdd de la unul din magazinele care apare pe forum computergames in partea de sus a pagini. Am gasit intamplator acest cooler si nu am stat prea mult pe ganduri avand in vedere ca am probleme cu hdd care ajunge la temperaturi destul de ridicate. Coolerul vizo hcl-201 a facut ceva care ma uimit -a reusit sa scada in medie temperatura hdd cu peste 10 grade. Curiozitatea despre acest brand ma pus pe cautat si ce am gasit a fost intradevar conform asteptarilor mele.Au produse care sunt Made in Taiwan de calitate nu Made in China pe barca asta am vazut ca este trecut si pe cutia produsului iar in lecatura cu ambalajul.....deosebit.Este de fapt un radiator din aluminiu cu doua ventilatoare super silentioase.Ma costat ceva dar merita banutu(recomand). | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
|
2 ventilatoare mici ma indoiesc ca sunt silentioase...pt cine conteaza zi ce magazin ,ca Vizo sunt noi pe piata noastra,si n-am vazut pe unde se vand
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #347 (permalink) | ||
| chiar este
de la market ca ei il au in oferta si este ceva mai ieftin decat la media ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- poti sa cauti pe google vizo voyager hcl-201 si o sa ai o surpriza ca si mine ca sunt mai multe magazine care vand aceste produse insa eu am aflat mai tarziu Last edited by george80; 03-09-2008 at 18:20.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #348 (permalink) | ||
| Quote:
au doar vreo cateva produse vizo,eu am vazut mai multe la un teoretic importator vizo voyager e oricum mult prea scump pt ce ofera(50LEI) pacat,vroiam sa-i bag la intrari noi,aveau niste coolere vga interesante
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #351 (permalink) | ||
| sunteti rai Quote:
Cred ca voi nu v-ati saturat sa vedeti in magazine aceleasi produse si trei ani la rand.Chinezari ieftine de 10-20 ron.Eu unul da nu mai vreau sa vad atatea prostii sunt deschis si la alte produse si ma bucur ca se gasesc. Va recomand sa cumparati ce vreti voi si mai vorbim. Bafta. Apropo mascotzel la ce coolere vga te referi si ce importator? Last edited by george80; 04-09-2008 at 20:29.. | |||
|
| | #353 (permalink) | ||
| Quote: sunt puse rezultatele pe topicul dedicat "ATI HD4xxx" -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
in privinta coolerelor video,nu erau vizo,erau un alt brand care era importat de aceeasi firma...din pacate nu-mi mai amintesc detaliile
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by mascotzel; 06-09-2008 at 18:57.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #355 (permalink) | ||
| GIGABYTE Ultra Durable 3 @ tweaktown. Cred ca nu e doar vrajeala publicitara, mai ales ca Gigabyte s-a gandit sa introduca in placile de baza odata cu noul standard UD3 un layer ceva mai gros/dens de cupru in pcb-ul acestora, care conform Gigabyte va scadea temperaturile cu pana la 50 de grade in cele mai fierbinti locatii de pe placa de baza. Foarte interesanta mi se pare aceasta poza... abia astept un test... Un singur lucru nu inteleg insa... de ce a trebuit sa mute mai spre centrul placii slot-urile de memorii... limiteaza optiunile pentru pci/pcie destul de mult...
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... Last edited by RicaNeaga; 24-09-2008 at 19:57.. | |||
|
| | #356 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Sint sanse pentru o revenire spectaculoasa a AMD pe piata de CPU. "Deneb does 4.3GHz on air, launch approaching. " Deneb does 4.3GHz on air, launch approaching | NordicHardware | ||
|
| | #357 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
AMD si ATIC creaza o noua companie bazata pe productie care va adera si la alianta facuta de IBM pentru SOI (silicon on insulator). Se preconizeaza o presiune mare in viitorul apropiat asupra Nvidia pe sectorul de PV si in viitorul ceva mai indepartat si asupra lui Intel pe partea de CPU. Situatia dificila a AMD-ATI din ultimii ani are sanse mari sa fie depasita. AMD & ATIC Creates New Manufacturing Company | NordicHardware | ||
|
| | #358 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | AMD renunta la fabrici in favoarea unor investitori Quote:
Sa speram ca noua mutare (fortata de starea financiara proasta a AMD) va aduce un moment de relaxare si ceva bani la bugetul destul de slab. Sa speram ca arabii vor retehnologiza la timp fabricile, altfel ar fi mai avantajos pentru AMD sa faca chipuri la IBM, spre exemplu. | ||
|
| | #359 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | WORLD EXCLUSIVE: EVGA to launch Intel X58 motherboards "The motherboard is being designed by ex-EPoX engineering team, bringing plentiful of overclocking capabilities, Digital PWM, and fully solid-state caps across the board. Special attention is being given to providing top juice to graphics cards, so if you decide to go for the gold and grab 3-SLI setup with three water-cooled GTX270 boards, be our guest. But, that is not all. This is the first motherboard, which will be followed by ultimate motherboard for this Christmas, no questions asked. The enthusiast motherboard is actually being designed by a world class overclocker. Yes, the one and only Peter Tan a.k.a. Shamino, who is making “Shamino special”." XtremeSystems Forums - View Single Post - EVGA X58 Motherboard Confirmed - don't get set on other offerings just yet! | ||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
Dar de un cooler bazat pe metal lichid (nespecificat inca) pus in miscare de o pompa electo-magnetica ce spuneti? Zgomot emis zero, mai bun din declaratiile producatorului decat un sistem water-cooling... Va aparea odata cu Nehalem-ul doar in Europa, pentru ca nu au obtinut inca aprobarile privind metalul lichid in celelalte regiuni... compania se cheama Danamics, este daneza, iar coolerul lor se cheama LM10... sursa aici...
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |