![]() |
| | #25 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 |
Cele mai noi si corecte informatii din domeniul telecomunicatiilor doar aici http://tinyurl.com/ytqb5w Totul despre lansarea ADSL2+ la Romtelecom si ceva informatii despre FTTB de la UPC. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
man tu vrei ban....ce-i cu spamu p-aci? abtine-te si bucura-te de forumul ASTA
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
REDUCERI DE PRETURI AMD@9 APRILIE (cifrele sunt vehiculate,sanse sa fie reale,sasne sa nu fie asa mari scaderile) LE: am mai gasit ceva pe un forum Quote:
geez...dual-core la sub 70$...mai ieftin ca sempron-ul meu cand l-am luat
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Da Mascotzel, dar chiar in halu asta sa fie reducerile ? bine ar fi sa fie asa dar nu cred...si eu am dat aproape 300ron pe un Athlon 3200+@2ghz,
__________________ Ca animal tre' sa mananc, sa beau, sa ..., Ca om a trebuit sa-nvat sa descopar , sa iubesc , sa ajut | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Parcă am mai dat link cu reducerile pe forum, dar fie, here it is. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
preturile nu sunt la bucata... sunt la 1000 de bucati si sunt preturi din SUA... asteptativa ca la noi sa ajunga la +40% din pretul afisat acolo in tabel
__________________ E6300@3.2Ghz-1.34V on Water || DFI Dark || 2GB Crucial Balistix D9GMH DDR910 4-4-4-10|| Leadtek 6600GT ||Seagate 320GB||CoolerMaster Centurion WindowMod & Sirtec XtremeS 410W||Home made 2x100W Speakers&Aplifier || Samsung 940BF | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | Quote:
Quote:
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
stai si socoate cat e diferenta dintre pretul pt AMD-uri la ieftinirile din februarie si cat e real la noi si ai sa vezi ca nu-i asa
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |