![]() |
| | #381 (permalink) | ||
|
In sfarsit niste casti 5.1 care chiar cred ca sunt ,,ce trebuie" pentru gameri... Psyko Audio Labs shows its new headphones at CES, Gets Best of Innovation Award... imi place ca se conecteaza direct via jack-urile 5.1 din placa audio, fara solutii pretentioase gen usb... aveti si un video publicitar/testimonial pe ... interesant si numele firmei... Psyko Audio Labs este inspirat de ,,psychoacoustics"... cat depre pret... Dumnezeu cu mila... 300 de dolarei...
__________________ Nimeni nu stie ca-s celebru... | |||
|
| | #382 (permalink) | ||
|
Ma declar un FAN al castilor de calitate, am o pereche acasa pe care am dat 150ron, e ok pentru o pereche de casti...dar 300 dolari...omg...daca erau undeva la 150$ maine ma duceam si le cumparam. Tare rau !
__________________ Xclio A380 | E8600 4.5GHZ @ 1.35V | Swiftech MCP665 | Black Ice GT Xtreme 360 |D-tek FuZion V2 / | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Mushkin | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 260 216 core| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | X-FI Elite Pro | Logitech G25 | Razer DB@QcK+ | Xbox Wireless Controller| Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #383 (permalink) | ||
|
Au aparut si 2 noi coolere: Zalman CNPS9900 LED: Zalman CNPS9900 LED Intel Core i7 Compatible Heatsink Review - FrostyTech.com si Thermalright AXP-140: Thermalright AXP-140 CPU Heatsink Review at Overclockers Online Tare sunt curios la ce bani o sa fie la noi !
__________________ NISmo Power baby !!! ![]() My country is the world and my relegion is to do good ! | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
|
Placa video externa pt laptop Amilo SA3650 with Graphics Booster review | |||
|
| | #387 (permalink) | ||
| Intel Socket LGA 1155, 1156 and 1567 Pictures Leaked - Core i5 and new Xeon processors on the way - Softpedia Intel is expected to launch new Nehalem based processors later this year, which will also mark the debut of new LGA sockets. The global leading chip maker is expected to announce the arrival of the new LGA 1155, 1156 and 1567, and on that note, a couple of leaked photos have made their way on the Internet, displaying the design features of what is said to be Intel's next-generation sockets for upcoming Core i5 and Xeon processors.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #388 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2006 Location: Constanta | Quote:
Desi arata bine, sincer, nu cred ca 'va prinde' acest nou format de surse si nici nu cred ca vor fi multi care le vor urma exemplul. | ||
|
| | #389 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #391 (permalink) | ||
| A-Data Introduces 2.5'' to 3.5'' Hard Drive Converter - comunicat A-data aici. Quote:
|
| | #393 (permalink) | ||
| Quote:
intr-adevar sunt cam scumpe ...dar calitatea costa ! oricum , daca ar fi sa dau o suma atat de mare pe o pereche de casti in nici un caz nu ar fi astea ...la banii astia eu mi-as lua Grado dai un ban , dar stai in fata !
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost trebuie totusi sa iti mearga mintea ! | |||
|
| | #394 (permalink) | ||
|
Cand am postat acea stire m-am referit in principal la pozitionarea in jocuri. Din ce am citit, acele casti sunt exceptionale din acest punct de vedere. Grado, Senhheiser si alte marci de casti audio de calitate nu au un astfel de produs. Insa eu ma refeream strict la jocuri, normal ca acele Psyko sunt mult inferioare altor casti de calitate ,,doar" stereo in auditia hi-fi.
|
| | #395 (permalink) | ||
| Quote:
Mersi! | |||
|
| | #398 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
In 20 aprilie AMD vrea sa scoata pe piata Phenom II X4 955, la 3,2GHz. AMD Phenom II X4 955 CPU Coming on April 20th - Expreview.com | ||
|
| | #399 (permalink) | ||||
| Banned Join Date: Apr 2008 Location: Brasov | ECS G43T-M3, calitate HD in format MicroATX Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
| ||||
|
| | #400 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vrei sa ma multumesti si nu ai cum? Foloseste codul meu vouchere OAYN21CF si primesti 1% reducere la comanda ta de pe PC Garage! ![]() VAND HP Photo Paper Premium Plus 10x15cm - 20 RON/24 foi: VAND Ventilator Antec Tricool 92mm DBB | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |