![]() |
| | #401 (permalink) | ||
|
a aparut se numeste 4770
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #403 (permalink) | |||
| Quote:
acel 4750 din review e actualul 4770,cu un GPU clock mai mare ca sa taie si mai tare din Nvidia ( "750 "early engineering", deci nu avea specificatiile finalizate,asa cum se deduce din text) Quote:
Quote:
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | ||||
|
| | #404 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
stiu chestiile astea, dar ei ziceau ca vor lansa ulterior lui 4770 un 4770 mai slab tactat, parca si cu gddr3 in loc de 5, pe care il vor intitula 4750. asa zicea la momentul ala o stire pe fudzilla. tu imi faci apologia aparitiei lui 4770. e ca atunci cand nvidia a tot scos dupa 8600 tot felul de mizerii, 8400, 8500 etc. cam asta ar fi un 4750. posibil sa aiba alt nume.
| ||
|
| | #405 (permalink) | ||
|
nu-ti fac nici o aplogie la acel moment ( si in review-ul la care face el quote),4750 era aceeasi placa cu 4770 de azi de curand au anuntat si 4750,cu DDR3,pe care eu nu l-am observat...imi cer scuze pt asta de 4750 nu se stie nimic ca data din ce am citit eu
__________________ loc de raclama....COSMOTE: 0765485461 ___________________________________ ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Surpriza de la Fujitsu: "Fujitsu unveils the Fastest CPU in the World" Fujitsu unveils the Fastest CPU in the World | ||
|
| | #410 (permalink) | ||
|
Samsung a prezentat noi monitoare cu panouri PVA. Samsung Updates TOC Range, Introduces New PVA Monitors - Monitor News - TrustedReviews
__________________ Primavara infloresc laptopurile pe forum... | |||
|
| | #411 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
"Holy sh*t muthafuckaa", this thing is...bigg 2x GTX 285 pe o singura placa :ASUS creates dual GeForce GTX 285 GPU MARS 295 Limited Edition "Frankencard" | Hardware 2.0 | ZDNet.com | ||
|
| | #412 (permalink) | ||
|
Tuniq revine in lupta cu T120-EX si se preconizeaza o noua schimbare in clasamentul coolerelor... La ComputeX a fost dezvaluit urmasul lui Tuniq Tower 120, colerul care a tinult primul loc al topurilor o vreme destul de indelungata... Tuniq T120-EX are in componenta 5 HP-uri duble (3x∅8mm si 2x∅6mm) cu doua mai mult decat Tower 120. Va fi compatibil cu LGA1366/775/K8. Dimensiunile lui vor fi 131 x 112.3 x150.7mm. Un alt lucru bun va fi faptul ca, in cutie se va gasi si un tub de TX-3, noua pasta termoconductoare de la Tuniq.
__________________ Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav! Vrei 1% reducere la cumparaturile de pe PCGarage? Foloseste voucherul: 77JHVO39 | |||
|
| | #413 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #414 (permalink) | ||
|
Nici Noctua n-a stat degeaba si a prezentat la ComputeX cateva noutati. Pentru început, au aratat o noua versiune a popularului NF-P12 , la care s-a adaugat functia PWM. Tot cu PWM va fi si viitorul NF-P14, un ventilator de 14cm, optimizat pentru airflow puternic si zgomot redus. Pentru a asigura o rezistenta sporita, rama acestui ventilator va avea insertii metalice. Distanta dintre gaurile de prindere va fi identica cu cea a ventilatoarelor de 12cm deci va fi compatibil cu majoritatea radiatoarelor/carcaselor care suporta ventilatoare de 12. Au mai fost prezentate doua modele de coolere in varianta retail, primul, NH-C12P SE14 fiind o varianta noua a lui NH-C12P, echipat acum cu noul ventilator de 14cm NF-P14, iar al doilea, un cooler complet nou si anume NH-D14, un radiator dual cu 6HP-uri duble, la care se pot monta 2 ventilatoare P14/P12 in sistem push-pull, unul fiind pozitionat in centru si unul lateral. Piata server/workstation nu a fost nici ea uitat si i s-au pregatit noile versiuni ale seriei DX, NH-U12DX 1366 si NH-U9DX, compatibile acum cu noile Xeon 5500 Printre celelalte au fost deasemenea prezentate si sistemele de prindere SecuFirm2™, SecuFirm2™3-in-1 Intel Mounting System(comun pentru LGA1366, LGA1156 si LGA775) si SecuFirm2™ AMD Mounting System.
__________________ Incercarea moarte n-are... dar te poti accidenta grav! Vrei 1% reducere la cumparaturile de pe PCGarage? Foloseste voucherul: 77JHVO39 | |||
|
| | #415 (permalink) | ||
| Fudzilla - ATI fixes HD 4770 supply issues with HD 4850 Quote:
|
| | #416 (permalink) | ||
|
dati cu privirea ce isi mai inventeaza astia British boffins ditch spinning media for ultra-fast storage tech • Register Hardware DataSlide | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "It's better to burn out than to fade away!" | |||
|
| | #418 (permalink) | ||
AMD se pregateste sa lanseze PhenomII X4 965: "AMD plans to launch its new processor based on the Deneb core. It is named The Phenom II X4 965 ,which works at 3.40 GHz with 200MHz of FSB and 17.0x of multiplier. In comparison with 955 Black Edition,it gets 200MHz increase. Whether 965 is black edition or not still confuses us. Its price is unknown. If launched as a Black Edition ,it could be priced above the 955 and replace 955 with price tag of $249.99. Without the BE branding it could be priced slightly lower. The new processor will adopt AM3 interface,supporting DDR3 1333 MHz and DDR2 1066 MHz. The release of the RS880-based AMD 785G chipset will start at the same time with the new processor. As expected,AMD will dispatch samples next week." | ||
|
| | #419 (permalink) | ||
Cred ca unii se vor bucura de informatia asta: Phenom II X4 955 BE Breaks 7GHz Phenom II X4 955 BE Breaks 7GHz :: TweakTown | ||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
kkt. pai mersi, racit la -200 grade normal ca ajunge. asa si 8400-le meu probabil ca sare lejer de 4.5 ghz, ca sa nu zic 5.5. cati useri au asa ceva acasa? numai solutia de racire costa de te indoaie. scuze daca o sa o percepi ca ma iau de tine, nu are nicio legatura. nu asa ceva intentionez.
| ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |