![]() |
| | #21 | ||
| sa nu-mi fac griji ca nu ar intra un tuniq tower 120, nu ? coolerul are 15.5 cm, stiu cat are carcasa asta dar intreb ca sa fiu sigur (carcasa mai are pe cealalta parte laterala ceva spatiu pt. fire, ar mai intra in calcul si distantierele pt. placa de baza...) nu vreau sa ma trezesc ca la mine ca nu am loc fara 0.5 cm sa inchid carcasa ![]() review-ul scris de mache m-a convins sa o cumpar, dar intreb si eu inainte ![]()
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #22 | ||
| eu cred ca nu e nici o problema cu nici un tower 'decent' ... adica undeva la 15-16 cm ![]()
__________________ just cruisin'... | |||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | cooler Mache cred ca esti patron la Lancool... Asa frumos ai scris ca ne-ai convins pe toti... Si acuma in asteptarea sosirii carcasei ma uit si eu pe forum si vad o intrebare la care nu m-am gandit: Incape cooleru? Am un akasa EVO - 120 (16 cm inaltime). De nu incape ma tai la vene | ||
|
| | #24 | ||
| Diseara o sa iau sa calculez exact si va comunic cat e inaltimea ![]() Edit: Are 17.5 cm de la placa de baza la aripa laterala ![]()
__________________ just cruisin'... Last edited by mache; 04-03-2008 at 08:38. | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | super Mi-a incaput cooleru cu varf si indesat... Super carcasa... finisaje super. Ventilatoare silent. racire beton... A meritat toti banii... | ||
|
| | #26 | ||
| O carcasa Lian Li si cu interior din aluminiu,unde gasesc?La Mdot si K7B se spune ca,toata este din aluminiu. Last edited by mariano1; 08-03-2008 at 23:13. | |||
|
| | #27 | ||
| Nu-mi place cum e lucrata, nu am nimic cu nimeni, Mache s-o stapanesti sanatos, dar eu cam asa gandesc o carcasa ideala: http://www.itdirect.ro/produse/detal...-P182_442.html | |||
|
| | #28 | ||
| si pretul ? PS: nu trebuie sa-ti placa ce am luat eu ... am scris reviewul pentru cei care vor cam acelasi lucru ca mine...
|
| | #29 | ||
| Frumos review-ul,cam ce grosime au componentele din aluminiu?Ce parere ai despre carcasa asta .Reeven,este buna P-180,dar este titamai ladoiul.Parerea mea.La 500 lei,cumperi carcasa lui mache,plus o sursa Corsair de 450W/VX.Am un prieten care are P-180 si un 8800GT la care mai jos de 85 grade nu poate,a pus si vent-ul suplimentar in locul HDD-urilor de sus,iar eu cu o panarama de Mambo,aveam aceeasi temp.Acum am un S1 pe 8800GT.
__________________ E6550,P5K,2GB/Geil,8800GT/S1,Samsung 2232BW,Sirtec 410W,HDD 640GB Samsung. Last edited by mariano1; 10-03-2008 at 23:05. | |||
|
| | #30 | ||
| mariano1 - nu-s adeptul coloritului in carcasa d'aia n-am ales tot felul de "inflorituri"... despre grosime nu stiu sa-ti zic exact oricum este destul de subtirica ...
|
| | #31 | ||
| Nici eu nu sunt adeptul coloritului,dar ma uitam la vent-ul din laterala,vine vara.
__________________ E6550,P5K,2GB/Geil,8800GT/S1,Samsung 2232BW,Sirtec 410W,HDD 640GB Samsung. | |||
|
| | #32 | ||
| Pretul e OK, aici ai dreptate Mache. Carcasa asta imi place mult : http://www.itdirect.ro/?action=products_detail&id=418 | |||
|
| | #34 | ||
| Si bineinteles ca am avut ocazia sa fac un window mod pe un panou de Lian Li PC-K7B. In imagine este asezat alaturi de un panou de Coolermaster CM 690. | |||
|
| | #35 | ||
| Tile - cum ti se pare finisajul ? usurinta la taiere?
|
| | #36 | ||
| Finisajul este tipic Lian Li. Panoul este lucrat din aluminiu de 1 mm grosime si nu a constituit o problema pentru nibbler-ul meu. In loc de plexiglass am folosit sticla de 3 mm grosime lipita cu banda dublu adeziva. | |||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | si 2 poze cu panoul atasat ![]() | ||
|
| | #38 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | In primul rand multumesc autorului pentru review,raportul pret-calitate la aceasta carcasa este excelent,in al doilea rand,as dori sa intreb daca stie cineva unde pot gasi un '' PCI Cooling Fan'' pentru aceasta carcasa,asa cum este descris la rubrica accesorii in primul link postat de @mache ,mai exact aici http://www.lancoolpc.com/k7/html/k7.html ,pentru ca am cautat la toate shop-urile online, pe pagina accesorii Lian Li,si nu vad decat termometru,panel ,etc ,dar nici urma de acel ventilator care poate fi montat in spate pentru a scoate aerul din zona sloturilor pci ( http://www.coolerguys.com/840556082724.html )...daca cineva ma poate indruma cu un link,eventual o carcasa Lian Li care are acel accesoriu inclus,as fi profund recunoscator.... Last edited by alessandros; 11-04-2008 at 12:41. | ||
|
| | #39 | ||
| Incearca sa suni la itdirect
__________________ Edifier S530 | |||
|
| | #40 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Timisoara | exista vreo sansa ca hdd cage-ul sa fie rotit 90 grade? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|