![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Ei bine, acel airflow e imbunatatit de al doilea ventilator frontal. Pe de alta parte trebuie sa recunosti ca nu toate sursele se incalzesc la fel, sa zicem una de 400W la randament 70% disipa 120W iar la randament 85% disipa numai 60W deci au cerinte foarte diferite de racire. Eu cred ca la banii ei (200lei) este cea mai buna alegere (3 ventilatoare, filtre de praf, aspect de calitate, aluminiu la exterior, destul de spatioasa etc) Are si puncte slabe: cusca HDD fragila (vibreaza), venttilatoarele trebuie domolite s.a. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Racirea la HDD e mai importanta ca la cpu, gpu etc. Ia afirmatia asta wirespot si pune-o in banca. ![]() Daca te uiti la cat cere lian-li pe pc-b25 (varianta de aluminiu imbunatatita sonor si vizual a k7b) - carcasa asta devine o mega afacere. ![]() Oricum sistem stock de prindere hdd cu adevarat bun n-are nimeni .. nici antec nici silverstone, nici coolermaster, nimeni. La pretul B25 de peste 600ron inteleg sa critici cusca hdd si ventilatoarele, insa la pretul lui k7b, mi se pare ca ceri prea mult pt 200ron.
__________________ YM: suceveanu_eugen | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
..man ? chieftec au un sistem de prindere foarte eficient la noile modele,hdd-urile stau fixe,abia le introduci si scoti afara,dar,sta prost la partea de WM ...cu alimentarea prin spate nu mai poti folosi fan-uri,cu alimentarea pe partea normala se vad toate firele ,inclusiv cablurile de date SATA
__________________ | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Eu am acum un 8800GS cu un S1 fara ventilator si mai jos e placa de sunet Live 7.1 si spatiu mai e... Oricum iti recomand un ventilator cu profil subtire (<=25mm)
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Si ce placa de baza ai totusi? red-dog eu prefer la hdd-uri sistemele cu amortizoare, ai 2 mari avantaje: lipsa vibratiilor si amortizarea socurilor. Sertarele alea cu amotizoarele pe care sta hdd-ul de la Antec 6580 este o solutie simpla si foarte reusita.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Ramai cu al doilea slot video si 2xPCI libere sa pui ce vrei in ele daca ai ventilator de 10 mm inaltime, iar daca folosesti ventilator de 25 mm s-ar putea sa nu mai poti pune a doua placa video.
__________________ i7 920, Andy Samurai, DFI LP DK X58, 3x1024 Corsair 1333 MHz, EVGA GTX 260 Core 216 SC, Hitachi 40/120/320/500 GB, Recom PWS-EVO-BW, Sirtec 500W, HP P275 21" | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
e ok ms din nou ![]() am ales http://www.pcgarage.ro/ventilatoare/noctua/nf-s12-1200/ e vreo problema daca asta e ventilator de carcasa? merge pe s1 rev2? sau stiti voi alte ventilatoare? Last edited by ludacris06; 04-07-2008 at 18:54.. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Am si eu doua intrebari pt autorul topicului: Rotirea custii hdd implica multa munca? la modul ca nu as vrea sa dau gauri in carcasa. sper ca e prinsa cu suruburi si nu cu nituri. ![]() cea de-a doua intrebare e legata de ventilatoarele frontale: Quote:
crezi ca dupa rotirea custii as avea loc sa il montez? mersi anticipat | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
autorul topicului zice : de ce sa ma chinui sa rotesc cusca hdd cand unul din motive pentru care am luat aceasta carcasa a fost ca acea cusca sa fie perpendiculara pe placa de baza?
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
de fapt carcasa asta e Lancool nu Lian Li....si pe ea, logoul se pare ca nu este Lian Li, poate gresesc desi nu cred. Lancool apartine de Lian Li, dar de acolo si pana a prezenta o carcasa de a lor cu numele de Lian Li mi se pare ciudat. Poti sa imi spui ce scrie mai exact jos pe ea ca nu se vede prea bine din poza...iar cei din magazine, si cumparatorii se mint singuri ca au carcasa Lian Li, desi nu e chiar asa, se vad anumite chestii gen panouri laterale prea subtiri, overall carcasa este excelenta la banii astia dar se vede ca nu este cu adevarat Lian LI
| ||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
dap. pana sa imi iau P182, am avut "lian-li"-ul si intradevar jos de tot era sigla lancool. e cat timp am avuto am trait cu impresia ca lancool este un departament sau o tehnologie lian li... anyway carcasa este foarte buna nu zdrangane nimic la ea si fan-urile cu care vine (3 de 12cm la numar)sunt f silente(spre deosebire de cele cu care vine antec p182...).Singurul minus pe care l-am simtit eu, este spatiul insuficient pentru WM din spatele placii de metal pe care se aseaza placa de baza. *la pretul la care se gaseste, este un BEST buy!
__________________ what the f*ck it is??? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |