![]() |
| | #61 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Bucuresti | Quote:
Ei bine, acel airflow e imbunatatit de al doilea ventilator frontal. Pe de alta parte trebuie sa recunosti ca nu toate sursele se incalzesc la fel, sa zicem una de 400W la randament 70% disipa 120W iar la randament 85% disipa numai 60W deci au cerinte foarte diferite de racire. Eu cred ca la banii ei (200lei) este cea mai buna alegere (3 ventilatoare, filtre de praf, aspect de calitate, aluminiu la exterior, destul de spatioasa etc) Are si puncte slabe: cusca HDD fragila (vibreaza), venttilatoarele trebuie domolite s.a. | ||
|
| | #62 | ||
| Racirea la HDD e mai importanta ca la cpu, gpu etc. Ia afirmatia asta wirespot si pune-o in banca. ![]() Daca te uiti la cat cere lian-li pe pc-b25 (varianta de aluminiu imbunatatita sonor si vizual a k7b) - carcasa asta devine o mega afacere. ![]() Oricum sistem stock de prindere hdd cu adevarat bun n-are nimeni .. nici antec nici silverstone, nici coolermaster, nimeni. La pretul B25 de peste 600ron inteleg sa critici cusca hdd si ventilatoarele, insa la pretul lui k7b, mi se pare ca ceri prea mult pt 200ron.
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #63 | ||
| Quote:
..man ? chieftec au un sistem de prindere foarte eficient la noile modele,hdd-urile stau fixe,abia le introduci si scoti afara,dar,sta prost la partea de WM ...cu alimentarea prin spate nu mai poti folosi fan-uri,cu alimentarea pe partea normala se vad toate firele ,inclusiv cablurile de date SATA
__________________ | |||
|
| | #64 | ||
| credeti ca am loc sa pun in ea un accelero s1 rev2 cu un fan de 120mm pe o HD4870? mai am un slot pci ocupat de placa de retea | |||
|
| | #65 | ||
| Eu am acum un 8800GS cu un S1 fara ventilator si mai jos e placa de sunet Live 7.1 si spatiu mai e... Oricum iti recomand un ventilator cu profil subtire (<=25mm)
__________________ just cruisin'... | |||
|
| | #66 | ||
| Si ce placa de baza ai totusi? red-dog eu prefer la hdd-uri sistemele cu amortizoare, ai 2 mari avantaje: lipsa vibratiilor si amortizarea socurilor. Sertarele alea cu amotizoarele pe care sta hdd-ul de la Antec 6580 este o solutie simpla si foarte reusita.
__________________ E6750, Andy Samurai, DFI LP DK P35-T2RS, 2x2048 Mushkin 800 4-4-4-12 & 2x1024 Mushkin 800 4-5-5-12, Gainward 8800GT , Hitachi 40/320/500 SATA2, XClio2 - fan 250mm, Sirtec 500W, EIZO T960 21"
| |||
|
| | #67 | ||
| mhm.. ms frumos abit ip35 pro | |||
|
| | #68 | ||
| Ramai cu al doilea slot video si 2xPCI libere sa pui ce vrei in ele daca ai ventilator de 10 mm inaltime, iar daca folosesti ventilator de 25 mm s-ar putea sa nu mai poti pune a doua placa video.
__________________ E6750, Andy Samurai, DFI LP DK P35-T2RS, 2x2048 Mushkin 800 4-4-4-12 & 2x1024 Mushkin 800 4-5-5-12, Gainward 8800GT , Hitachi 40/320/500 SATA2, XClio2 - fan 250mm, Sirtec 500W, EIZO T960 21"
| |||
|
| | #69 | ||
| e ok ms din nou ![]() am ales http://www.pcgarage.ro/ventilatoare/noctua/nf-s12-1200/ e vreo problema daca asta e ventilator de carcasa? merge pe s1 rev2? sau stiti voi alte ventilatoare? Last edited by ludacris06; 04-07-2008 at 18:54. | |||
|
| | #70 | ||
| Join Date: Jan 2005 Location: Bucuresti | Merge pe ce vrei tu... | ||
|
| | #71 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: romania | Am si eu doua intrebari pt autorul topicului: Rotirea custii hdd implica multa munca? la modul ca nu as vrea sa dau gauri in carcasa. sper ca e prinsa cu suruburi si nu cu nituri. ![]() cea de-a doua intrebare e legata de ventilatoarele frontale: Quote:
crezi ca dupa rotirea custii as avea loc sa il montez? mersi anticipat | ||
|
| | #72 | ||
| autorul topicului zice : de ce sa ma chinui sa rotesc cusca hdd cand unul din motive pentru care am luat aceasta carcasa a fost ca acea cusca sa fie perpendiculara pe placa de baza?
__________________ just cruisin'... | |||
|
| | #73 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: romania | Eu te-am intrebat decat daca cusca pt hdd este prinsa in nituri sau suruburi. Un straight answer era suficient. Nu mi-ai raspuns la a doua intrebare, din poze si review-uri nu am cum sa imi dau seama de asta. | ||
|
| | #74 | ||
| Cage-ul pentru hard disk-uri este fixat cu suruburi. Ventilatoarele din partea frontala a carcasei sunt de 120 mm si sunt late de 25 mm. | |||
|
| | #75 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: romania | Mersi mult Tile. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|