Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Articole şi Teste

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-02-2009, 22:30   #81 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by DiamondBack3G View Post
de fapt carcasa asta e Lancool nu Lian Li....si pe ea, logoul se pare ca nu este Lian Li, poate gresesc desi nu cred. Lancool apartine de Lian Li, dar de acolo si pana a prezenta o carcasa de a lor cu numele de Lian Li mi se pare ciudat. Poti sa imi spui ce scrie mai exact jos pe ea ca nu se vede prea bine din poza...iar cei din magazine, si cumparatorii se mint singuri ca au carcasa Lian Li, desi nu e chiar asa, se vad anumite chestii gen panouri laterale prea subtiri, overall carcasa este excelenta la banii astia dar se vede ca nu este cu adevarat Lian LI
Lian Li, Lancool - aceeasi Marie cu alta lenjerie. Stai calm, nu minte nimeni, fiind tot o carcasa Lian Li. Doar ca Lancool vine cu cadru din otel, iar carcasele "traditionale" sunt construite integral din aluminiu. Cat despre panourile laterale, sunt "exact" aceleasi panouri ca si la Lian Li PC-7B - d'acolo si numele modelului de mai sus precum si pretul scazut, fiind un model buget.

Evident, nu se compara cu modelele de varf de la Lian Li, cum ar fi PC-A7110. Din experienta proprie, pot sa zic ca la modelul respectiv s-a folosit o tabla din aluminiu de 2x daca nu chiar de 3x mai groasa. Dar si pretul e de 5x mai mare... In alta ordine de idei, desi e mai usoara, fiind integral din aluminiu, e mai usor de indoit daca e sa o muti ocazional, de acolo si ideea de "Lancool". Dar e un Lian Li, veritabil, model buget dar veritabil...

Quote:
anyway carcasa este foarte buna nu zdrangane nimic la ea si fan-urile cu care vine (3 de 12cm la numar)sunt f silente(spre deosebire de cele cu care vine antec p182...).
Doar panourile laterale, fiind mai subtiri vibreaza datorita HDD-urilor. Nici ventilatoare nu-s silentioase, ba chiar zgomotoase - eu le-am inlocuit pe toate si se simte diferenta intre "vujjjjjjvujjjjjvujjjjj" si "sssssSsssSssss" ....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF0909.JPG
Views:	134
Size:	122.6 KB
ID:	443727  

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2009, 09:27   #82 (permalink)
Live For Speed

Andrei221's Avatar

Dezgrop si eu topicul putin. Ce merita sa iau dintre acest Lian Li si Antec 300 ?

Andrei221 is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 13:55   #83 (permalink)
Registered User

Andrei 221, Antec 300 si acest Lian-Li se adreseaza unor categorii diferite. Pentru gamerii care doresc ventilatoare cu led si eventual overclock mare la sistem, se recomanda Antec (fiind posesor, pot sa-ti confirm ca are o temperatura scazuta sistemul datorita faptului ca am nu mai putin de 5 ventilatoare in ea, dar si zgomotul produs e pe masura) daca insa preferi silentiozitatea, atunci mergi cu incredere pe Lian Li. Sau mai degraba Sonata III, la care primesti si o sursa de calitate (Antec EW500 - Seasonic made).

hopamitica is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Articole şi Teste

Thread Tools

Posting Rules