![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
e vb de alegerea intre benq e2200hda sau horizon 2206SW
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| depinde de buget, dupa mine dar Benq E2200HDA nu are DVI ( digital ), are doar VGA ( analog ) Horizon 2206SW are si DVI ( digital ) si VGA ( analog )
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Am cumparat si eu acest monitor HDA 22 , si sant foarte multumit .Este o experienta foarte tare .Din 18 monitoare care ruleaza la Metro acesta se vede cel mai bine .Il urmaresc de cateva luni bune .Are tehnologie senseye+fhoto care ridica calitatea vizuala la alte standarde decat monitoarele obisnuite .Se auto regleaza si nu lungeste niciodata imaginea .
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
Luat 2200 HD.Sincer,jalnic!Cine recomanda acest monitor cred ca nu prea a vazut monitoare la viata lui.Imagine medie.De ce e jalnic?!Pai in primul rand ptr un 22" inaltimea e (nici nu am cuvinte!)Practic e comparabil la inaltime cu un monitor de 17".Deci...jalnic!Am comparat cu 3 monitoare de 22" si toate aveau pe inaltime lejer 2 cm in plus (panel !). Acu alegeti ce credeti.Nu stiu ce ati vazut asa de special la monitoru asta.Eu deja nu stiu cum sa scap de el
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
asta vroiam sa zic si eu, chestia cu specificatiile cel putin ![]() LE : eu vin de la dell p1130, same res dar 100 refresh si sunt multumit de boost ( performanta, culoare etc etc )
__________________ E cam $4l asa. Last edited by juGGaKNot; 29-06-2009 at 15:47.. | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti |
bad post
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! Last edited by M4V3RiCk_; 29-06-2009 at 16:15.. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa te inspaimant, dar daca te vei lua dupa magazinele online vei cumpara uneori crocodili in loc de canguri. Ia uite ce frumos este totul la mama lor acasa...
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Bucuresti | Quote:
Aspect ratio nu iti poate spune ABSOLUT NIMIC despre dimensiunea display-ului pe inaltime si pe lungime.
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Ce spune everestul ... si la procesoare , rami , boxe , etc se spune o specificatie tehnica iar realitatea este alta .Este o metoda de marketing folosita in electronice si nu numai . Un fel de hotie legala .
__________________ “Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an.” ![]() ♫ ♪ Veteran •̪̀͡●) 公 Last edited by solaris15; 29-06-2009 at 16:15.. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
Dar totusi tu ce mi-ai dat tu acolo e o pagina in limba engleza!Poate sunt dobitoc si eu,client care locuiesc pe teritoriul Romaniei,doresc documentatie in limba Romana!Fiindca legea specifica in mod expres ca documentatia sa fie in limba romana.Am primit asa ceva?Se pare ca nu! Uite sunt roman...ce e aia display?!Ca nu stiu!Tu ca firma ma trimiti de pe site pe o pagina in limba engleza.Imi pare rau.Nu cunosc aceasta limba. Daca o iau legal,stiu ca totul e de partea mea.Nu prea au ce comenta. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Da se pare ca se refera si la dimensiuniea display-ului.Dar si la rezolutie. Tot ce e 1920*1080 e 16/9. 1650*1080 e 16/10. Exemplu ca e vb si de diminesiune si rezolutie: http://www.acer.ro/acer/product.do?l...rAjaxHistory=0 Asta macar are 29 pe inaltime aproape.Si nu 26-27.Conteaza.
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! Last edited by M4V3RiCk_; 29-06-2009 at 16:38.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Exista si Benq romania : BenQ România - Prima pagină , nu trebuie sa mergi pe site-ul in engleza ca sa afli informatii. Si vezi ca link-ul la Acer-ul ala nu merge.
| ||
|
| | #36 (permalink) | ||
Da. mie nu imi convine monitorul acesta.Are prea mica inaltimea.Aproape de 27 de cm.Daca scriau asta mare pe site, credeti ca il mai cumparam?! Mi se rupe mie cat ocupa monitorul asta in spatiu.Pe mine ma intereseaza in primul rand suprafata vizibila.In loc sa umple pagina cu specificatii inutile, mai bine ar baga ceva folositor. Legal,cu OPC_ul de mana,nu au nici o scuza ca ei nu au trecut acele informatii acolo.Informatii care ar fi trebuit sa existe.Eu tot ce le cer e sa mi-l inlocuiasca cu altceva (nu cer banii inapoi).Au noroc ca nu au dat peste unul din asta.Ca acolo clar. cu chestiile alea ii cam face oricine cunoaste legea. Ba mai mult,produsul inlocuit e mai ieftin cu 45 de RON decat cel comandat de mine,banii aia nici nu-i mai cer inapoi.Nu stiu daca as putea fi considerat o persoana lipsita de bun simt.Sa zicem ca banii aia sunt un fel de "taxa" platita de mine ptr aducerea la starea initiala. Daca erau dupa altii,ar fi cerut si restituirea banilor,si restituirea taxelor de transport...eventual si daune morale!Plus faptul ca am pierdut 3 zile cu asta! Am sunat la cel,si ce sa zic...Nici nu am apucat sa spun bine cuvantul "vreau sa returnez"-legal parca ai voie sa faci asta in 10 zile nu?-indiferent de motiv, ca deja cea de la telefon a inceput sa fie vizibil deranjata. Nu stia cum sa scape mai repede de mine. Nici macar nu a asteptat sa auda ce am de zis. Inteleg sa platesc o taxa ptr aducere la starea initiala, daca tot vreau banii inapoi. Evident ca nu o sa mi se dea suma integrala. Ce te faci cu aia care nici macar atata lucru nu inteleg si au impresia ca un magazin online e centru de binefacere?! Ba mai cer si despagubiri pe deasupra ca nu ii place lui culoarea! Nu e cazul meu aici. Din cate stiu culoarea e inclusa in codul produsului si e si specificat pe site. Dar au fost si din astia si inca sunt. Revenind la CEL, Citez:"Aaaa ca de ce vreti sa-l returnati?Ca ce ...ca faceti reclamatie"....Nici macar nu a avut rabdare sa asculte ce am de zis :|.Cam neprofesional modul asta de a trata clientii.Inteleg ca atunci cand cer un retur. devin instant un client incomod, dar nici macar sa asculti ce am de zis?! deja e nesimtire! Am cerut cu cineva care sa ocupa de probleme din astea.Ca nu se poate, ca nu e, ca nu exista.Deja manevre evazive. Ma asteptam. In gandul meu "hai ca am inceput bine"
__________________ Viteza maxima cu care poti accelera un PC este de 9,81 m/s^2 --------------------------------------------------- Nu dati ADD!Doar specificati in legatura cu ce,atat! Last edited by M4V3RiCk_; 29-06-2009 at 17:32.. | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| M4V3RiCk_ ... nu are rost sa gandesti asa ceva in romania .Eu de exemplu am platit la o casa din interior de la Real si mi-au zis ca: IL POT ADUCE INAPOI IN 30 DE ZILE , cand le-am spus acest lucru afara la garantie au zis : NU STIM DE ASTA , DECAT 24 DE ORE . Trebuie sa ai nervi de otel in romania . Eu am urmarit monitorul multe luni prin magazine vazand multe monitoare cum merg , asa m-am hotarat .Ce-l mai mult mi-a placut un ACER , dar m-am bucurt ca nu l-am luat pt ca distorsioneaza imaginea chiar daca se vede mai bine .Benq nu distorsoniaza niciodata , se auto regleaza .
|
| | #38 (permalink) | ||
Lasand la o parte dimnsiunea ecranului pot spune ca m-am cam obisnuit cu el.Acuma butonez de pe un Acer de 24 (mai exact un V243W) cu intrare DVI.Am vb cu niste prieteni care au un magazin online (nu dau nume) si m-ar putea scapa de acest Benq. Acuma nu stiu....ce as dorii eu e un V233H de la Acer.Dar sincer la Acer calitatea imagine e undeva la 7.5-8/10,fata de un Benq. Intre DVI si Dsub pe Benq nu am vazut mare diferenta.Am avut ocazia sa-l testez si pe DVI. Sincer chiar nu stiu ce sa fac.Sa nu iau Acer-ul acela,care apropo are doar intrare D-Sub si sa imi para rau dupa. Un plus la Acer ar fi suprafata de lucru imensa,comparabil cu Benq,cat despre calitatea imaginii-discutabil.In schimb contrastul e demential. Cat despre auto-reglare la Benq,am incercat rezolutii mai mici decat native pe acest monitor,avand intrare D-Sub si...pauza!Ba nu mi le afisa pe tot ecranul,ba interpolare de toata jena,etc...etc.Nu stiu cum sta treaba pe DVI. Acu...spune-ti voi ce sa fac...
|
| | #40 (permalink) | ||
|
omg scrie clar 16:9 nu +4 16:10
__________________ E cam $4l asa. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |