Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Hardware > Articole şi Teste

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-09-2009, 21:05   #41 (permalink)
Registered User

daulakaka's Avatar

Quote:
Originally Posted by juGGaKNot View Post
omg scrie clar 16:9 nu +4 16:10
OMG ...<<ASL PLS>>
Eu nu m-am luat deaspect ratio , ci de diagonala ....

daulakaka is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2009, 21:55   #42 (permalink)
Registered User

Eu am un E2200HDA si pot sa va spun ca diagonala reala e cea de 21.5 inch. Oricum cand cumperi un monitor nu trebuie sa citesti doar specificatiile EMAG sau de unde il iei (google it!), cei de la magazin pun specificatii aiurea la majoritatea produselor.

bbulbuc is offline    Reply With Quote
Old 03-10-2009, 08:58   #43 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

foarte bun monitorul il are un prieten ,Vreau sa im iau si eu monitorul asta . Are cineva de vanzare sa im da pm

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2009, 16:46   #44 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Cu clienti de genul Maverick te duci la spital daca ai un magazin online; dupa ce ca sunt chiori si nu citesc specificatiile mai au si pretentii de schimbare a produsului dupa ce l-au dus in prealabil la stare de SH.

Nu ai voie sa dai monitorul inapoi in termen de 10 zile, decat daca a fost livrat prin ramburs. Asta e ceea ce poti face cu OPC-ul iar dpdv legal OPC-ul nu are nicio treaba cu specificatiile de pe site-ul Cel, pentru ca tu trebuia sa fii citit Termenii si conditiile de utilizare a acelui site inainte sa faci comanda.

Bafta cu schimbarea monitorului iar data viitoare cand vorbesti despre chestii d-astea cu returnari de produse, e bine sa sari peste angajatii care de multe ori sunt spalati pe creier si sa vorbesti direct cu cineva care are putere de decizie. Chiar si asa i-ai incurcat pentru ca ei trebuie sa dea retur la un produs desigilat sau sa-l bage pe gat altui client si toate astea numai pentru ca tu nu esti in stare sa te interesezi de lucruri elementare atunci cand vine vorba de achizitionarea produselor electronice.

ps: nu sunt angajat la cel

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2009, 10:00   #45 (permalink)
Registered User

Licaon_Kter's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
Nu ai voie sa dai monitorul inapoi in termen de 10 zile, decat daca a fost livrat prin ramburs.
Atata vreme cat comanda a fost facuta prin telefon/internet/email ai voie sa il dai inapoi in 10 zile. Nu conteaza modul de livrare. Daca vreo firma iti zice pe site altceva este ilegal.
1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux
2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux

Licaon_Kter is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2009, 20:52   #46 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by Licaon_Kter View Post
Atata vreme cat comanda a fost facuta prin telefon/internet/email ai voie sa il dai inapoi in 10 zile. Nu conteaza modul de livrare. Daca vreo firma iti zice pe site altceva este ilegal.
M-am documentat si asa este intradevar. Singura chestie pe care nu o inteleg,este de ce este o pers juridica obligata sa returneze banii integral, daca produsul numai este intact? Se poate abuza mult pe tema asta, mi se pare o idiotenie

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2009, 16:08   #47 (permalink)
Registered User

Licaon_Kter's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
M-am documentat si asa este intradevar. Singura chestie pe care nu o inteleg,este de ce este o pers juridica obligata sa returneze banii integral, daca produsul numai este intact? Se poate abuza mult pe tema asta, mi se pare o idiotenie
pai e intact, ai violat doar un abtipild ( daca l-ai scapat pe jos si s-a spart nu mai ai voie, logic )
e riscul tau ca il comanzi pe nevazute
e riscul lor ca poate tie nu iti place culoarea si il dai inapoi
1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux
2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux

Licaon_Kter is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2009, 16:44   #48 (permalink)
Registered User

scutyjunior's Avatar

Ca sa se evite astfel de situatii penibile (monitor mult prea scund ..., insa mult prea lat ...) nu cred ca era greu de gasit:

BenQ România - Computing

Mai presupunea sa ai si o ruleta la tine sa vezi fizic cam cat este.

scutyjunior is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Hardware > Articole şi Teste

Thread Tools

Posting Rules