![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala |
mai doreste cineva sa adauge informatii utile ? Eu adaug 2 rezultate dar nu microsdhc ci simple microSD. KingSton 512mb SD-C512 si Nokia 256mb (primit odata cu telefonul) pe care le-am. Ambele citite de un CardReader limitat ~10mb/s FoxConn care ... la timpul lui erea foarte rapid. Acum caut un cardreader capabil de viteza ~20mb/s citire-scriere si de preferat dedicat microSDHC la un pret rezonabil. Cel de 256mb, Nokia 5310 il cisteste (prin telefon/cablu de date) cu 0.9mb/s ![]() TwinMos SD standard (nu micro) 4Gb 150x citit de cardreader-ul FoxConn ... ~9mb/s read-write Last edited by Negue; 15-10-2009 at 18:05.. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
Dear Customer: The speed of the SD card reader depends on the controller speed. The SD card transfer speed of TS-RDP8K is up to 30MB/s and is much higher than the SD card speed. If there's any question, please feel free to let me know. Thanks! Best Regards, Steven Lu Transcend Information, Ltd Technical Support Department Oare cineva poate confirma spusele lui ? ![]() ---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 18:12 ---------- CARDSPEED - Card Readers and Memory Cards un site cu multe teste Ma bucur ca am gasit asaceva.
__________________ Un documentar chiar obligatoriu de vazut global dimming Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia buni care ii privesc si refuza sa intervina. (Albert Einstein) Pungile traiesc mai mult ca oamenii! | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Rezultat obținut cu memoria Sandisk din primul post cu un rader CANYON CNR-CARD5. Aceeași rată de transfer ca cel de la Sandisk, mai degrabă limitat de performanțele memoriei. Cum am zis și în PM, până bagi în slot un microSD și e recunoscut de PC, cam strâmbi din nas.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: .... prin Capitala | Quote:
__________________ Un documentar chiar obligatoriu de vazut global dimming Lumea nu va fi distrusa de cei care fac rau, ci de aceia buni care ii privesc si refuza sa intervina. (Albert Einstein) Pungile traiesc mai mult ca oamenii! | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
Azi am intrat in posesia unui SanDisk MobileMate SDDR-121-E11M ... testele sant mai jos comparative cu vechiul reader.
Last edited by Negue; 27-10-2009 at 21:10.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |