![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ikariam
site: http://ikariam.org/ forum: http://board.ikariam.de/index.php n-are rost sa-i fac prezentare, review si alte trăsnăi. intrati pe site si vedeti singuri despre ce-i vorba. si da, poate provoca dependenta
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
foarte misto. zi-mi si mie o strategie de inceput. Cu ce sa continui ? Am asa: Paper, Well digging, wealth pulley, conservation, dry dock Townhalll lvl 5 si Academie lvl 3. Ce trebuie sa fac sa ma dezvolt mai bine si mai repede? Tu de cand joci ? | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Superb joc.N-am ce zice. Imi puteti spune si mie cum fac celelalte constructii ?(am doar 'Academie' si 'Cazarama')trebuie sa upgradez 'Primaria' ? Si imi ziceti si mie cum pot incepe bine cu inceputu ?(niste tutoriale mici).Eu acum nu stiu pe ce sa ma bazez ?Bani sau lemn ? ceva de genul asta | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Si eu sunt in joc. e tare. Duc lipsa de vin. Iar in rest ma dezvoltApoi... fugiti !!! ![]() EDIT: Eu joc pe www.ikariam.ro Am vazut ca link-ul din primul post e la un site international | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Jocul il adoram inainte sa vad ca la Cercetari (sunt pe ikariam.ro) exista vreo 4 cercetari care dureaza 1000 si ceva de zile !!!! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
si eu ma joc jocul asta e destul de simpatic...am 2 coloni si la orasul unde e palatul am level 16...mai trece timpul la servici ![]() @fasolik daca parasesti colonia...pierzi tot ce ai investit acolo (muncitori, constructii etc.) eu din cate am observat...cu cat pui mai multi muncitori la academie cu atata scade timpul de dezvoltare a cercetarilor ceea ce e ok.
__________________ Humans are the worst parasites of the world. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | http://ikariam.bestgoo.com/cea-mai-b...ieftin-t10.htm Viziteaza asta si asa o sa ai timp si liniste sa te dezvolti | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
WTF??? Ma ataca un individ cu 0 nave, adica avea doar trupe de uscat pentru debarcare si-mi doboara un Flamethrower si ala cu upgrade la offensinve si defence?? Cum dreaq vine asta??
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
mi-am facut si eu 2 conturi, unul pe .ro si altul pe .com sa vad care ma atrage mai mult deocamdata mi se pare interesant jocul ,,,, si sper sa raman cu aceeeasi impresie si in continuare mai ales ca unii se plang ca jocul are niste bug-uri ...
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
detalii pentru o posibila alianta: lume: alpha insula: WHULLIOS nume oras: Thassos coordonate: 33/69 Numele jucatorului: stefanutz produs de lux - sulf
__________________ YM: zstefc Tel.: 0724.61.48.91 ![]() | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|